48.243 biler

Læs mere om Volvo V40 her

Volvo V40
Anmeldelse

Volvo V40 T4 R-design - en udfordrer i GTI-klassen?

Vores testbil blevet leveret som R-design model, hvilket betyder, at den har fået fuldt skrald rent designmæssigt fra Volvos side. R-design er Volvos svar på Audis S-Line og VW’s R-Line, og lad os bare slå fast med det samme, at det klæder bilen ualmindelig godt.

Læs nu
Volvo V40
Anmeldelse

Volvo V40 D4

Bag rattet er V40 D4 en meget positiv oplevelse. Sæderne er i verdensklasse, og du skal have en meget følsom bagdel for ikke at kunne køre lange stræk uden at blive øm bagi.

Læs nu

Volvo V40 er for længst taget ud af produktion, da den kun blev produceret frem til 2004. Når man taler om Volvo V40, så det giver det meget god mening at hæfte sig ved året 2000. Biler produceret før dette år er nemlig af en væsentlig ringere kvalitet end dem produceret efter. Det skyldes, at Volvo V40 led af en række ’børnesygdomme’, der blandt andet skyldtes, at den blev produceret sammen med Mitsubishi Carisma og delte platform med denne. Det gik ud over kvaliteten hos Volvo V40, hvor især rustbeskyttelsen ikke var på niveau med, hvad Volvo er kendt for.

Når det kommer til køreegenskaberne og mekanikken under kølerhjelmen er niveauet dog ganske fint i de ældre Volvo V40. Det er dog klart anbefalelsesværdigt at kigge efter modeller fra 2000 og frem, da Volvo V40 i 2000 fik et facelift, som rettede op på kvaliteten, og derefter var Volvo V40 helt på niveau med, hvad man forventer af en Volvo. De nyere og forbedret modeller kendes blandt andet ved en modificeret midterkonsol og forlygter i klart glas.

Ligegyldigt om du vælger en model fra før eller efter faceliftet, så kan du dog være sikker på, at sikkerhedsniveauet er i top, bilens alder tager i betragtning. Hvis du er på udkig efter en solid og sikker familiebil på brugtbilsmarkedet, så kan du få rigtig meget bil for pengene, hvis valget falder på Volvo V40. Prisniveauet er nemlig presset i bund på grund af de tidligere børnesygdomme, men du skal også være indstillet på, at du risikerer en forholdsvis stor afskrivning, når bilen skal sælges videre.

Konkurrenter

De primære konkurrenter er den svenske kollega Saab 9-3, Skoda Octavia, Peugeot 407 og Opel Vectra

Udstyr

Volvo V40 findes med tre udstyrspakker, henholdsvis Comfort, Sport og X-sight. Generelt er niveauet ganske højt, og i Comfort får du blandt andet kørecomputer, alufælge og tågeforlygter. I sport kommer der pianosort interiør og mørkbelagte forlygter oveni, mens den dyreste pakke X-sight byder på ting som dellæderindtræk, indlæg i træ, læderrat og centrallåsesystem med fjernbetjening.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volvo V40", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volvo V40", "author": { "@type": "Person", "name": "Michael Dilling" }, "datePublished": "2020-01-12", "reviewBody": "Altid det bedste udvalg af brugte biler", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..