53.364 biler

Læs mere om Volvo V40 her

Volvo V40
Anmeldelse

Volvo V40 T4 R-design - en udfordrer i GTI-klassen?

Vores testbil blevet leveret som R-design model, hvilket betyder, at den har fået fuldt skrald rent designmæssigt fra Volvos side. R-design er Volvos svar på Audis S-Line og VW’s R-Line, og lad os bare slå fast med det samme, at det klæder bilen ualmindelig godt.

Læs nu
Volvo V40
Anmeldelse

Volvo V40 D4

Bag rattet er V40 D4 en meget positiv oplevelse. Sæderne er i verdensklasse, og du skal have en meget følsom bagdel for ikke at kunne køre lange stræk uden at blive øm bagi.

Læs nu

Find Volvo V40 til salg gennem Biltorvet

Den første Volvo V40 er for mange år siden taget ud af produktion. Den blev kun produceret frem til 2004. Lige i forhold til disse modeller er året 2000 ret sigende. Biler der er produceret før 2000 er nemlig i en del ringere kvalitet end dem, der er produceret efterfølgende. Før 2000 blev Volvo V40 produceret sammen med Mitsubishi Carisma, og det gik ud over kvaliteten på Volvo V40. Derfor er det en rigtig god idé, når du kigger efter en brugt Volvo V40, at du kigger efter modeller fra 2000 og frem. I 2000 fik modellen også et facelift, som blandt andet kendes ved en modificeret midterkonsol samt forlygter, som var i klart glas. 

Dog er der en ting, der er sikkert, og det er uanset hvilken årgang du vælger, at sikkerhedsniveauet som altid er i top, selvfølgelig taget bilens årgang i betragtning. 

Som sagt udgik bilen tilbage i 2004, men i 2012 kom en Volvo V40 på markedet igen. Det er en femdørs hatchback i den lille mellemklasse, og den afløser Sedanen S40. 

Motormæssigt findes tre forskellige benzin- og dieselmotorer. Hvoraf topmodellen har en turboladet 2,5 liters benzinmotor og har 254 hestekræfter. Derudover findes Volvo V40 med automatgear og med manuel gear. 

Brugt Volvo V40

I dag er der ikke rigtig modeller før 2000 til salg, men i forhold til Volvo V40 pris, så er der ret stor forskel prismæssigt på den ældre model, som blev produceret frem til 2004 og modellerne fra 2012 og fremefter. Vælger du en af de tidligere modeller, skal du være indstillet på, at du kan opleve en rimelig stor afskrivning ved videresalg. 

Hvis vi skal kigge lidt på de udstyrspakker du finder i Volvo V40, så er der tre udstyrspakker som hedder: Comfort, Sport og X-sight. Fælles for alle tre pakker er, at udstyrsniveauet er ganske højt. I Comfort pakken finder du blandt andet alufælge, kørecomputer samt tågeforlygter. I Sport pakken får du piano sort interiør samt mørkbelagte forlygter oveni. I den dyreste pakke, som er X-sight, får du også dellæderindtræk, indlæg i træ, læderrat og centrallåsesystem med fjernbetjening.

I forhold til konkurrenter, så konkurrerer Volvo V40 med deres svenske kollega Saab 9-3 og Skoda Octavia, Peugeot 407 og Opel Vectra.  

Volvo On Call-abonnement

Volvo har en abonnementstjeneste som hedder Volvo On Call-abonnement. Gennem denne tjeneste kan du blandt andet betjene deres nyere modeller gennem en app til din smartphone – selv på længere afstand. Derudover indeholder abonnementet også nød- og sikkerhedstjenester samt app-tjenester. Disse er kun tilgængelige så længe, at abonnementet er aktivt. 


Hvad koster Volvo V40?

Prisen på en Volvo V40 afhænger meget af dens årgang. Der findes modeller fra for 2000, som er de aller billigste, herefter finder du modellerne frem til 2004 og til sidst de nyere modeller fra 2012 og frem, som er noget dyrer end de ældre modeller.

Kan det betale sig at lease Volvo V40?

Bilen ligger i en rimelig prisklasse og derfor er der gode muligheder for at gøre en god handel, hvis du køber en brugt Volvo V40. Der findes også leasing muligheder, her er det de enkelte tilbud, som afgør, om det kan betale sig. 

Hvor køber jeg Volvo V40 billigst?

Gennem Biltorvet kan du finde et stort overblik over Volvo V40 til salg, på den måde kan du sammenligne de forskellige modeller til salg, og derved gøre det bedste køb. 

Fås Volvo V40 som hybrid?

Lige denne model findes ikke som hybrid, men du kan i stedet kigge efter Volvo XC40 Recharge, som er en plugin hybrid.

 
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find Volvo V40 til salg gennem Biltorvet", "description": "Find Volvo V40 til salg gennem Biltorvet”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster Volvo V40?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på en Volvo V40 afhænger meget af dens årgang. Der findes modeller fra for 2000, som er de aller billigste, herefter finder du modellerne frem til 2004 og til sidst de nyere modeller fra 2012 og frem, som er noget dyrer end de ældre modeller."}},{"@type":"Question","name":"Kan det betale sig at lease Volvo V40?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Bilen ligger i en rimelig prisklasse og derfor er der gode muligheder for at gøre en god handel, hvis du køber en brugt Volvo V40. Der findes også leasing muligheder, her er det de enkelte tilbud, som afgør, om det kan betale sig. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor køber jeg Volvo V40 billigst?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Gennem Biltorvet kan du finde et stort overblik over Volvo V40 til salg, på den måde kan du sammenligne de forskellige modeller til salg, og derved gøre det bedste køb. "}},{"@type":"Question","name":"Fås Volvo V40 som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Lige denne model findes ikke som hybrid, men du kan i stedet kigge efter Volvo XC40 Recharge, som er en plugin hybrid. "}}]}
Indlæser..