46.165 biler

Læs mere om Volvo XC60 her

Volvo XC60
Anmeldelse

Volvo XC60 T6 - en imponerende svensk kineser

Vi kan lige så godt slå fast med det samme, at XC60 til forveksling ligner en XC90 i lidt mindre format. Jeg vil ikke sige en ”lille” XC90, for XC60 er på ingen måde en lille bil. Jo vidst, den er da mindre end sin storesøster, hvilket der jo heller ikke skal så meget til for at være, da XC90 er enorm.

Læs nu
Volvo XC60
Nyhed

Svensk succés på skrump

Selvom XC40 teknisk beskrives som en SUV, så er det ikke bjergbestigerne, der skal købe den. I stedet henvender den sig til moderne og modebevidste mænd og kvinder, hvis eneste kontakt med naturen er, når de modtager deres ugentlige økologiske kasse fra Aarstiderne.

Læs nu
Volvo XC60
Nyhed

Ny Volvo XC60 afsløret i Geneve

Under motorhjelmen i toppen af drivlineprogrammet i den nye XC60 ligger Volvo’s prisvindende T8 Twin Engine benzin plug-in hybrid. Motoren yder 407 hk og accelererer fra 0 til 100 km/timen på blot 5,3 sekunder.

Læs nu

Find brugt Volvo XC60 hos Biltorvet

Er du på udkig efter en brugt Volvo XC60, så kan du helt sikkert finde en gennem Biltorvet. En Volvo XC60 er en Crossover. Denne model lever helt op til de kerneværdier, som Volvo er kendt for – altså gode køreegenskaber og høj sikkerhed. På baggrund af dette er Volvo XC60 også blevet rigtig populær i Danmark, og det er trods dens forholdsvis høje pris. Siden 2009 er netop denne Volvo faktisk den bedst solgte i Europa. Volvo XC60 blev introduceret tilbage i 2008, og var banebrydende på sikkerhedsfronten. Volvo XC60 var den første Volvo, som blev introduceret med City Safety systemet. Dette system er et system, som kan forhindre mindre frontale sammenstød. Det fungerer på den måde, at bilen selv bremser, hvis der registreres, at bilen har kurs mod kollision. Systemet virker så længe farten er under 30 kilometer i timen, og er derfor rigtig smart ved eksempelvis kø kørsel. Udstyret er standard i en Volvo XC60, hvilket også forklarer, hvorfor den scorede topkarakter i flere sikkerhedstest.  

I 2014 fik Volvo XC60 et facelift, det betød blandt andet, at der kom væsentlige ændringer i interiør og en del kosmetiske ændringer blandt andet en ny front grill og nogle ændringer på tagbøjlerne. 

Volvo XC60 plugin hybrid 

Af XC60 modellerne finder du også Volvos nyeste Volvo XC60 plugin hybrid – XC60 Recharge. Denne mellemstore SUV har en høj effekt, og derudover har den en længere elektrisk rækkevidde. På en enkelt opladning vil du opleve, at den rækker længere. Hvis du er i køretilstanden Pure, kan den køre dig 79 kilometer uden, at der er emissioner fra udstødningsrøret. Derudover er kørslen optimeret med én pedal, der giver en problemfri og elektrificeret køreoplevelse, som giver et mindre behov for at bruge bremsepedalen. Bilen er også udstyret med Google Assistant håndfri stemmestyring. 

Volvo XC60 til salg

Hvis du er på udkig efter en XC60 til salg, så finder du et bredt udvalg igennem Biltorvet, her finder du også Volvo XC60 med automatgear. 

Hvis det ikke er en elbil, som du er på udkig efter, så findes Volvo XC60 i forskellige motorvarianter – tre dieselmotorer og to benzinmotorer. Kigger vi på den mindste dieselmotor, så hedder den D3 og har 136 hk. Den mellemste størrelse hedder D4 og har 181 hk, hvor den sidste, topmodellen, hedder D5 og har hele 215 hk.  

Hvis du er mere til benzinmotorer, så er de to muligheder enten en firecylindret motor, som har 215 hk, denne kaldes T5 eller en sekscylindret motor med intet mindre end 305 hk, denne kaldes T6. I forhold til Volvo XC60 pris så er det næsten ligegyldigt, hvilken model du er på udkig efter, så vil du opleve, at priserne er høje. Det er i forvejen en temmelig dyr bil, og det kombineret med, at den holder prisen rigtig godt gør, at priserne på brugtbilmarkedet er ret høje – dog er kvaliteten og sikkerheden i top, hvilket forklarer prisen.

Volvo On Call-abonnement

Med et Volvo On Call-abonnement er det muligt at betjene din bil selv på afstand. Dette gøres muligt gennem en smartphone app, som tilbyder mange smarte løsninger og muligheder. Abonnementet er en måde at gøre hverdagen lidt lettere, og det omfatter både nød- og sikkerhedstjenester samt app-tjenester. Det er vigtigt at være opmærksom på, at hvis abonnementet er udløbet, så kan tjenesterne ikke bruges længere. 

Hvad koster Volvo XC60?

Prisen på en Volvo XC60 er i den høje ende. Hvis det er en brugt bil, som du er på udkig efter, så afhænger prisen naturligvis af modelår, kilometertal, stand og ekstraudstyr i bilen. 

Kan det betale sig at lease Volvo XC60?

Da Volvo XC60 befinder sig i den dyre ende, er det en af de biler, hvor det godt kan betale sig at undersøge markedet for leasing muligheder.

Hvor køber jeg Volvo XC60 billigst?

Hos Biltorvet finder du et samlet overblik over mange Volvo XC60 til salg, her vil du kunne sammenligne priser, modelår, stand og kilometertal. Dette kan være med til at sikre dig, at du gør et godt køb. 

Fås Volvo XC60 som hybrid?

Volvo XC60 Recharge er Volvos nyeste plugin hybrid bil.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find brugt Volvo XC60 hos Biltorvet", "description": "Find brugt Volvo XC60 hos Biltorvet”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster Volvo XC60?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på en Volvo XC60 er i den høje ende. Hvis det er en brugt bil, som du er på udkig efter, så afhænger prisen naturligvis af modelår, kilometertal, stand og ekstraudstyr i bilen. "}},{"@type":"Question","name":"Kan det betale sig at lease Volvo XC60?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Da Volvo XC60 befinder sig i den dyre ende, er det en af de biler, hvor det godt kan betale sig at undersøge markedet for leasing muligheder."}},{"@type":"Question","name":"Hvor køber jeg Volvo XC60 billigst?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hos Biltorvet finder du et samlet overblik over mange Volvo XC60 til salg, her vil du kunne sammenligne priser, modelår, stand og kilometertal. Dette kan være med til at sikre dig, at du gør et godt køb. "}},{"@type":"Question","name":"Fås Volvo XC60 som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Volvo XC60 Recharge er Volvos nyeste plugin hybrid bil. "}}]}
Indlæser..