48.243 biler

Læs mere om Volvo XC60 her

Volvo XC60
Anmeldelse

Volvo XC60 T6 - en imponerende svensk kineser

Vi kan lige så godt slå fast med det samme, at XC60 til forveksling ligner en XC90 i lidt mindre format. Jeg vil ikke sige en ”lille” XC90, for XC60 er på ingen måde en lille bil. Jo vidst, den er da mindre end sin storesøster, hvilket der jo heller ikke skal så meget til for at være, da XC90 er enorm.

Læs nu
Volvo XC60
Nyhed

Svensk succés på skrump

Selvom XC40 teknisk beskrives som en SUV, så er det ikke bjergbestigerne, der skal købe den. I stedet henvender den sig til moderne og modebevidste mænd og kvinder, hvis eneste kontakt med naturen er, når de modtager deres ugentlige økologiske kasse fra Aarstiderne.

Læs nu
Volvo XC60
Nyhed

Ny Volvo XC60 afsløret i Geneve

Under motorhjelmen i toppen af drivlineprogrammet i den nye XC60 ligger Volvo’s prisvindende T8 Twin Engine benzin plug-in hybrid. Motoren yder 407 hk og accelererer fra 0 til 100 km/timen på blot 5,3 sekunder.

Læs nu

Volvo XC60 er en Crossover, som lever fuldt op til værdier, Volvo er kendt for. Gode køreegenskaber og sikkerhed går hånd i hånd, og det har også gjort Volvo XC60 populær i Danmark på trods af prisen, som er forholdsvis høj. At Volvo XC60 har noget at byde på er slagstallene i Europa også et bevis på, hvor Volvo XC60 siden 2009 er den mest solgte Volvo.

På sikkerhedsfronten var Volvo XC60 ved introduktionen tilbage i 2008 banebrydende på sikkerhedsfronten, da den var den første Volvo, som blev præsenteret med City Safety systemet. Et system som skal forhindre frontal sammenstød, hvilket systemet gør ved selv at bremse bilen, hvis den registrerer bilen er på kollisionskurs, og det kan bringe bilen til stop ved en fart op til 30 km/t. Det er standard i Volvo XC60, og en væsentlig forklaring på at Volvo XC60 scorerede topkarakter i diverse sikkerhedstest.

I 2014 kom der et facelift af Volvo XC60, som blandt andet betød væsentlige ændringer på interiøret, og ellers var der tale om mere kosmetiske ændringer, såsom en ny frontgrill og ændringer på tagbøjlerne. På motorfronten findes Volvo XC60 med tre dieselmotorer og to benzin. Den mindste dieselmotor hedder D3 og har 136 hestekræfter, den næste hedder D4 med 181 hestekræfter og topmodellen hedder D5 med 215 hestekræfter.

Hvis du hellere vil have en benzinmotor under kølerhjelmen, så er der to muligheder en firecylindret motor med 215 hestekræfter kaldet T5 og en sekscylindret med hele 305 hestekræfter kaldet T6. Ligegyldigt hvilken version du kigger efter på brugtbilsmarkedet, så skal du forvente, at priserne er høje, da Volvo XC60 fra ny er temmelig dyr, og den holder prisen rigtig godt. Det kan du så til gengæld drage nytte af, hvis bilen skal sælges videre, og med en Volvo XC60 er kvaliteten i top og driftssikkerheden er høj, hvilket selvfølgelig skinner igennem på prisniveauet.

Konkurrenter

BMW X4, Audi Q5, Porsche Macan og Range Rover Evoque

Udstyr

Udstyr er der masser af i Volvo XC60, og det drejer sig både om sikkerhedsudstyr og almindeligt udstyr. Udstyrspakkerne hedder Momentum, Summum og R-design. Ud over en lang række af standardudstyr så indeholder Momentum blandt andet regnsensor og læderrat, mens man i Summum blandt andet kan nyde godt af læderindtræk og nøglefri betjening. R-design er lig med en sportspakke med alt, hvad det indeholder af gejl og lir.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volvo XC60", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volvo XC60", "author": { "@type": "Person", "name": "Sofus Pedersen" }, "datePublished": "2020-01-12", "reviewBody": "Det bedste udvalg af brugte biler", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..