47.886 biler

Læs mere om Volvo V70 her

Volvo V70 holder til i de højere luftlag, eller mere præcist er Volvo V70 placeret i den øvre mellemklasse, hvor den yderst populære Volvo 850 tidligere huserede. Volvo 850 skiftede dog i 1997 navn til Volvo V70 i forbindelse med et større indvendigt og udvendigt facelift.

Den nuværende Volvo V70 blev præsenteret tilbage i 2007, hvor den både kom som stationcar og sedan, men sedan versionen fik en kort levetid, da den allerede blev fjernet igen to år senere. Volvo V70 er på mange måder en typisk Volvo, hvilket vil sige, at der i høj grad har været fokus på sikkerheden under udviklingen af bilen. Det ses blandt andet på sikkerhedsudstyret, som holder højt niveau i Volvo V70. Som standard får man blandt andet i den nuværende generation af Volvo V70 BLIS-systemet, som ganske genialt registrerer biler i de blinde vinkler.

På motorfronten er der mange muligheder, når det kommer til, hvad man ønsker under kølerhjelmen. Ligegyldigt om du fortrækker en diesel eller benzinmotor som drivkraft i din Volvo V70, så er der tre forskellige varianter at vælge imellem. Det er ikke i alle de ældre generationer, at udvalget er lige så stort, men det skal bestemt ikke afholde nogen fra at investere i en brugt Volvo V70, da der generelt ikke er problemer med dem. Volvo V70 er slidstærk som få, og det afspejler sig selvfølgelig også på prisen på brugtbilsmarkedet, som er temmelig høj, men kvalit koster, og den holder også prisen godt, så værditabet vil formentlig være begrænset. Der er dog visse ting, man lige skal holde øje med, hvis man gerne vil have det bedste ud af sin brugte Volvo V70. Hvis man vælger en dieselversion, så skal man som ved alle andre dieselbiler være opmærksom på partikelfiltret, hvis man hovedsageligt kun kører korte ture. Ellers kan Volvo V70 også have problemer med tændspolerne, som skal skiftes, hvis ikke bilen kan holde omdrejninger.

Konkurrenter
Audi A6, BMW 5-serie og Mercedes-Benz E-klasse

Udstyr

Volvo V70 kan købes i tre forskellige udstyrsvarianter. Mindst udstyr får man i Kinetic, der dog stadig inkluderer en fornem liste af udstyr. Her får man blandt andet klimakontrol, fartpilot, isofex beslag og meget andet. Mellemste pakke hedder Momentum og her får man blandt andet regnsensor og opgraderet musikanlæg. Hvis udstyrsniveauet skal helt op og ringe, så er det Summum, som blandt andet har nøglefri betjening og el-justerebart føresæde med hukommelse.Indlæser..