46.909 biler

Læs mere om Volvo V70 her

Køb brugt Volvo V70 gennem Biltorvet

I den øvre mellemklasse finder du Volvo V70, tidligere var det her man kunne finde den meget populære Volvo 850 – det hed den frem til 1997, hvor den senere skiftede navn til Volvo V70. I samme forbindelse fik den et større facelift både udvendigt og indvendigt. Første generation af Volvo V70 blev produceret fra 1996 til 2000, hvorefter anden generation blev produceret frem til 2007 og den seneste og tredje generation blev produceret frem til 2016. Anden generation bød på både Sedan og Stationcar men Sedan versionerne blev efter en kort periode taget af markedet.

Da bilen har haft nogle år på markedet er der et pænt udvalg at finde, hvis du søger en brugt Volvo V70. 

En Volvo V70 besidder mange af de samme egenskaber, som er klassiske for Volvo herunder, at der i høj grad har været fokus på sikkerheden i udviklingen af bilen. Netop dette ses også da sikkerhedsudstyret i Volvo V70 er af rigtig højt niveau.  

Hvis vi tager et kig under kølerhjelmen, så er der lidt forskellige muligheder alt efter hvilken generation du kigger på. Men der findes et forholdsvis pænt udvalg inden for både benzin- og dieselmotorer. 

Find Volvo V70 brugt

En Volvo V70 er en slidstærk bil, og derfor er Volvo V70 pris på brugtvognsmarkedet også derefter – den holder værdien ret godt. Dette hænger naturligvis sammen med kvaliteten, og trods prisen er det ikke et dårligt køb, da den formentlig stadig vil holde værdien ganske fint. Selvom værdien holdes ganske fint, er der nogle ting som kan være værd at være opmærksom på i forhold til valg af motor, når man kigger efter en brugt Volvo V70 til salg. Hvis du er på udkig efter en dieselmotor, skal du være opmærksom på partikelfilteret, hvis du typisk kører kortere ture. Derudover kan man opleve problemer med tændspolerne, og disse skal skiftes, hvis bilen får problemer med at holde omdrejninger. 

Når det kommer til udstyr er der naturligvis også forskellige muligheder på brugtvognsmarkedet. Du finder blandt udvalget af brugte Volvo V70 både Volvo V70 med automatgear og med manuel gear – alt efter hvad du foretrækker. Bilerne kommer typisk i tre forskellige udstyrsvarianter, hvor udstyret varierer fra blandt andet klimakontrol, fartpilot, isofix, regnsensorer, nøglefri betjening og el-justerbart førersæde inkl. hukommelse. Det kan derfor godt betale sig at tage et kig på udvalget, og mængden af udstyr i de forskellige modeller. 

I forhold til konkurrenter så er Volvo V70 oppe mod Audi A6, BMW 5-serie og Mercedes-Benz E-klasse.

Volvo On call-abonnement

Hos Volvo finder du deres abonnementstjeneste – Volvo On call-abonnement. 

Et sådanne abonnement omfatter både nød- og sikkerhedstjenester samt app-tjenester. Disse tjenester kan udelukkende bruges i den periode, hvor abonnementet er aktivt. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på fornyelse ved udløb.

Hvad koster Volvo V70?

En Volvo V70 holder værdien rigtig godt, det skyldes at det er en slidstærk bil, og derfor er priserne også derefter. Dette er naturligvis også en fordel, når du anskaffer dig en brugt bil, da værditabet formentlig vil være mindre. Dog er priserne ikke højere, end at mange har mulighed for at være med.

Kan det betale sig at lease Volvo V70?

Der findes et ret stort udvalg af Volvo V70 på brugtvognsmarkedet og de findes i forskellige prisklasser alt efter årgang, model, udstyr og kilometerstand – derfor kan det være en god idé at undersøge dette marked før man beslutter sig for leasing. 

Hvor køber jeg Volvo V70 billigst?

Hos Biltorvet finder du et stort udvalg af forskellige forhandlere og private, som sælger brugte Volvo V70, her har du mulighed for at filtrere efter dine ønsker og efter pris – og på den måde kan du finde frem til det bedste køb for dig. 

Fås Volvo V70 som hybrid?

Volvo har produceret en del hybrid modeller, men Volvo V70 kommer ikke som hybrid. Det kan dog godt betale sig at kigge efter nogle af deres andre modeller, som er hybrid. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt Volvo V70 gennem Biltorvet", "description": "Køb brugt Volvo V70 gennem Biltorvet”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster Volvo V70?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Volvo V70 holder værdien rigtig godt, det skyldes at det er en slidstærk bil, og derfor er priserne også derefter. Dette er naturligvis også en fordel, når du anskaffer dig en brugt bil, da værditabet formentlig vil være mindre. Dog er priserne ikke højere, end at mange har mulighed for at være med."}},{"@type":"Question","name":"Kan det betale sig at lease Volvo V70?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Der findes et ret stort udvalg af Volvo V70 på brugtvognsmarkedet og de findes i forskellige prisklasser alt efter årgang, model, udstyr og kilometerstand – derfor kan det være en god idé at undersøge dette marked før man beslutter sig for leasing. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor køber jeg Volvo V70 billigst?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hos Biltorvet finder du et stort udvalg af forskellige forhandlere og private, som sælger brugte Volvo V70, her har du mulighed for at filtrere efter dine ønsker og efter pris – og på den måde kan du finde frem til det bedste køb for dig. "}},{"@type":"Question","name":"Fås Volvo V70 som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Volvo har produceret en del hybrid modeller, men Volvo V70 kommer ikke som hybrid. Det kan dog godt betale sig at kigge efter nogle af deres andre modeller, som er hybrid. "}}]}
Indlæser..