45.111 biler

Læs mere om Skoda Superb her

Man kan næsten høre det på navnet: Superb...! Det er noget helt særligt og ekstravagant, og det er da også sådan, Skoda opfatter deres topmodel Skoda Superb. Om den ligefrem er ekstravagant og noget helt særligt er måske nok lidt i overkanten, men der er ingen tvivl om, at Skoda med introduktionen af den store Superb tilbage i 2001 for alvor begravede alle fordomme om en billig blikspand produceret i østblokken. Det var da også med Volkswagens overtagelse af Skoda, at Superb modellen blev genoplivet, og den delte da også meget af teknikken og platformen med VW Passat.

Første generation fik lov til at køre frem til 2008, hvor anden generation blev præsenteret. I modsætning til første generation, så var anden generation af Skoda Superb ikke bygget på samme platform som VW Passat, men i stedet var det en forlænget udgave af Skoda Octavia, som var basen. Det ændrede dog ikke ved helhedsindtrykket af Skoda Superb, som stadig var stor og velkørende, og bestemt en konkurrent i den store mellemklasse, som skulle tages seriøst af de andre. Skoda Superb kom i første omgang kun som sedan, men i 2010 kom så en stationcarversionen, som helt i spor med sedanen tilbød en imponerende mængde af plads.

På motorsiden er der også lidt at vælge imellem, og Skoda Superb har især været populær med de økonomiske Greenline modeller, som især med den ’lille’ 1,6 liters dieselmotor har været danskernes foretrukne Skoda Superb. Hvis du er til automatgear i din brugte Skoda Superb, så er den store Skoda udstyret med Volkwagens DSG-system, der fungerer fremragende.

Eller findes der en 1,4 liters benzinmotor, samt en 1,8 liters og en 2,0 liters med enten benzin eller dieselmotor. Der er altså et fornuftigt udvalg af motorer, og topmodellen er en 3,6 liters V6’er. Der forventes en ny Skoda Superb på markedet i løbet af sommeren 2015, men hvis ikke du kan vente så længe, eller hvis økonomien kun rækker til en brugt Superb, så er der et fornuftigt udvalg på brugtbilsmarkedet. Skoda Superb har dog en tendens til at have problemer med kuglelejrene i forhjulsaffjedringen, hvilket blandt andet kan høres ved en bankene lyd fra forhjulene.

Konkurrenter

Opel Insignia, Toyota Avensis, Honda Accord og Ford Mondeo er de primære konkurrenter

Udstyr

Greenline er den miljøbevidste Skoda Superb, men der findes også fire andre udstyrspakker. Mindst udstyr får man med Active Plus pakken, der dog alligevel byder på en pæn portion udstyr. Du får blandt andet klimaanlæg, informationsanlæg og regnsensor. De næste pakker hedder Elegance Eksklusiv 1 og 2, som hovedsageligt kun ændrer på det visuelle udtryk i form af indtræk og alu fælge. Topversionen er Elegance Sport og inkluderer blandt andet sænket undervogn og læderrat.

Køb brugt Skoda Superb


Skoda Superb har været på markedet siden 2001 og er indbegrebet af den rummelige firmabil med evigt moderne design. Hvor mange Skoda biler har deres force ved at køre kortere distancer i Indre By eller på landeveje, mestrer Skoda Superb de lange distancer og egner sig fint til motorvejskørsel. Med 157 mm knæplads, en god højde over sæderne og 625 til 660 liters bagagerum, der kan udvides til 1760 liter ved at klappe bagsæderne frem, har Skoda Superb al den plads både til at have produkter til fremvisninger liggende, at have kurervirksomhed og være bekvemmelig.

Køb brugt Skoda Superb, hvis du ønsker en firmabil, der er til at blive klog på. Lykkes det dig at få fingrene i en nyere model, følger desuden en række højteknologiske features med, der letter kørslen og giver dig større bekvemmelighed.


Skoda Superb har stærk præstation


Skoda Superb har firehjulstræk og egner sig derfor til offroad-kørsel langs jordede veje og op ad stejle bakker. Nyere versioner af bilen kommer med et væld af forskellige, men kraftige motorer. Blandt de stærkeste er 2.0 TST 4x4-motoren, der yder 275 hk. Omvendt giver den kraftigste dieselmotor til modellen 190 hk. Præstation til side byder bilen også på en høj grad af sikkerhed og har faktisk scoret de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP-kollisionstesten. Med op til 9 airbags, sikkerhedshovedstøtter og assistentsystemer som Front Assist (der hjælper til at forebygge frontale kollisioner) og Side Assist (der gør det samme, men for bilens sider for eksempel ved overhaling), kan du trygt køre afsted i din Skoda Superb brugt eller ny.


Teknologi møder praktisk design


Skoda Superb priser varierer naturligt nok efter, hvornår en given model er fremstillet. Nyere Skoda Superb biler har en række moderne teknologiske løsninger indbygget. Vi taler her om:

• LED-ambientbelysning i kabinen, der er beroligende og energikonserverende belysning, der udgår fra flere forskellige stedet og kan indstilles på forskellig facon.

• KESSY (Keyless Entry, Start and exit System), der gør det muligt at låse bilen op, uden du behøver have nøglen i hånden. Når du trækker i bilens dørhåndtag, registrerer KESSY, om du har nøglen med dig, hvorefter den låser op helt af sig selv.

• Skoda Connect digitale tjenester, som under kørsel giver information om trafikforhold, tankstationer, parkeringspladser med mere.

Det til side byder Skoda Superb også på en masse praktisk designtænkning, der udspringer af Skodas ”Simply Clever”-princip om at forsyne biler med løsninger på lavpraktiske opgaver:

• Paraplyholdere i begge fordøre, så du altid har din paraply ved hånden.

• Opbevaringsrum på forsæderne med plads til for eksempel din telefon.


Find en Skoda Superb til salg


Inde på Biltorvet.dk kan du finde en Skoda Superb til salg og browse mellem forskellige varianter, ligesom du kan finde mange andre Skoda biler. Fælles for Skoda biler er deres fokus på gode pladsforhold, der står i kontrast til deres kompakte eksteriør, samt deres talrige praktiske løsninger på trivielle hverdagsopgaver inkorporeret i deres design. I Skoda Superb har du en bil, der er sikker at køre i og meget bekvemmelig. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Skoda Superb", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Skoda Superb", "author": { "@type": "Person", "name": "Peter Sørensen " }, "datePublished": "2019-07-10", "reviewBody": "Fantastisk bil. Super tilfreds med købet gennem Biltorvet.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..