45.260 biler

Læs mere om Skoda Kodiaq her

Skoda Kodiaq
Guide

Brugttest af Skoda Kodiaq

Drømmer du om en stor, solid SUV, så kan det være en genvej at købe den brugt - vi tester en brugt Skoda Kodiaq.

Læs nu

 

 

 

 

Køb brugt Skoda Kodiaq

 

 

 

 


Leder du efter en bil, der brillerer både ved kørsel i indre by og offroad, og som samtidig har miljøteknologi tænkt ind i sit koncept, er Skoda Kodiaq måske bilen for dig. Den kompakte SUV med op til 7 sæder og intelligent firehjulstræk byder på god plads til dig og dine passagerer, en rolig køreoplevelse gennem byen og tryg færdsel ad ujævne jord- og grusveje.

Gode pladsforhold er et af Skodas vartegn, og det gælder også bagagen. Den brede bagklap kan lukkes op for at give adgang til et endnu bredere bagagerum med 630 liters plads, når 3. sæderække er foldet ned. Eller 2065 liters bagagerum med alle bagsæder foldet sammen. Køb brugt Skoda Kodiaq, hvis du vil have en bil, der kan rumme hele familien og mestrer både offroad terræn og bykørsel. Med en Skoda Kodiaq brugt får du nøglen til fede køreoplevelser.

 

Skoda Kodiaq giver ægte offroad-oplevelse


Skoda Kodiaq har en bred palet af egenskaber, der bidrager til den ægte offroad-oplevelse:

• Offroad-indstilling, der aktiveres ved tryk på en knap og gør, at speederen bliver mindre følsom. Og den aktiverer Auto Hold-funktionen, som gør, at du ikke behøver holde bremsen nede for at stoppe bilen fra at trille, når den holder på en skråning.

• Intelligent firehjulstræk, hvor trækkraften styres elektronisk. I løbet af millisekunder registreres ændringer i terræn, der så får betydning for reguleringen.

• Nedkørselsassistent, der med forsigtig opbremsning sørger for, at du kører med samme hastighed ned ad stejlt terræn.

I øvrigt har bilen 5-stjernet (maksimal) sikkerhed efter Euro NCAP-testen og er da også forsynet med Isofix-forankringer på venstre og højre sæde på 2. sæderække. Kabinen er i sin udformning og udstyr designet med det formål at give både faktisk sikkerhed og tryghed.

 

Skoda Kodiaq tager hensyn til miljøet under kørsel


Skoda Kodiaq priser reflekterer deres høre kvalitet, men går ikke på kompromis med Skodas princip om at gøre det nemt og billigt at eje bil. Skoda Kodiaq er ikke dyr i drift, og takket være indbygget miljøteknologi i mange biler sparer den benzin og skåner miljøet for udledninger under kørsel:

• Skoda Kodiaq genindvinder den kinetiske bremseenergi til anvendelig elektrisk energi, der så enten lagres i bilens batteri eller bruges i bilens mange elektriske systemer.

• Skoda Kodiaq er forsynet med et start-stop-system, der stopper motoren, når bilen holder stille for eksempel ved lyskryds. Det er en proces, der sparer brændstof.

• Med aktiv cylinderstyring frakobles bilens 2. og 3. cylinder under kørsel (den har 4 cylindere i alt). Cylindere kobles til og fra under kørsel afhængigt af antallet af omdrejninger i minuttet og gør, at motoren kører mere effektivt.

 

Vil du købe en Skoda Kodiaq?


Du finder mange Skoda Kodiaq til salg her på Biltorvet.dk. Uanset hvilken du finder, har du i Skoda Kodiaq en solid, sikker all-purpose bil, der egner sig til både bykørsel og offroad langs stejlt og ujævnt terræn ude på landet, inde i skoven eller på vej til sommerhuset. Bilen er for dig, der vil se verden med familien og ikke gå på kompromis med sikker- og rummelighed. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Skoda Kodiaq", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Skoda Kodiaq", "author": { "@type": "Person", "name": "Jonathan Damgård" }, "datePublished": "2019-10-16", "reviewBody": "Fantastisk familiebil med plads til alle. Sparede så mange penge ved at købe den brugt.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
 

Indlæser..