47.445 biler

Læs mere om Skoda Rapid her

Skoda Rapid er på mange måde en sjov størrelse. Det skal forstås på flere forskellige måder. For det første placerer den sig lidt midt imellem Skoda Fabia og Skoda Octavia, og den er vel egentlig at betegne som en lille mellemklasse bil, men det er bare ikke den følelse, man får, når man sidder i en Rapid, for pladsforholdene er virkelig gode. For det andet er den baseret på flere forskellige platforme, og så er den blandt de nyeste modeller i Skodas modelprogram.

Skoda Rapid blev nemlig præsenteret tilbage i 2012, hvor det især var den imponerende rummelighed, som vakte begejstring hos bilkøbere og eksperter. Mens det måske kneb lidt med kvaliteten af interiøret, og designet i kabinen også haltede en smule, så var pladsforholdene i top. Skoda Rapid nød som resten af Skodas modelprogram også godt af samarbejdet med Volkswagen, for mekanikken og holdbarheden er i top, og de første år burde den kunne køre 30.000 kilometer mellem hvert servicetjek. Sammenholdt med billige reservedele så kan Skoda Rapid blive et billigt og godt bekendtskab på brugtbilsmarkedet.

Skoda Rapid har dog ikke opnået den samme popularitet som eksempelvis Skoda Fabia og Skoda Octavia, og udbuddet på brugtbilsmarkedet er ikke enormt. Derfor er priserne ikke i bund, men du kan omvendt også forvente en fornuftig pris, når du skal sælge bilen videre. Et godt råd, hvis du er på udkig efter en brugt Skoda Rapid, er, at finde en som har fået en ekstra omgang undervognsbehandling, eller i givet fald selv give bilen en omgang.

Konkurrenter

En helt oplagt konkurrent er Seat Toledo, som langt hen ad vejen er identisk med Skoda Rapid. Ellers er ældre udgaver af Audi A4, Chevrolet Cruze og Volvo S40 også mulige konkurrenter.

Udstyr

Der er generelt et højt niveau af standardudstyr i Skoda Rapid, som blandt andet altid er udrustet med ABS, ESB el-ruder og højdejusterbart rat. Ellers findes der tre forskellige udstyrsvarianter begyndende med Active, Ambition og Elegance. I de to sidste varianter får du blandt andet klimaanlæg.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Skoda Rapid", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Skoda Rapid", "author": { "@type": "Person", "name": "August Søndergaard" }, "datePublished": "2019-08-21", "reviewBody": "Masser af Skoda Rapid hos Biltorvet", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..