46.898 biler

Læs mere om Skoda Karoq her

Skoda Karoq
Anmeldelse

Skoda Karoq – den nye snemand

Karoq er Skodas nye SUV, som rammer lige ned i klassen, hvor kampen er hårdest. Vi undersøger, om den fortjener sit 4x4-skilt.

Læs nu
Skoda Karoq
Nyhed

Skarpe danske priser på Karoq

Udstyrslisten med standardudstyr er ekstra lang, når SKODA KAROQ får Danmarkspremiere i februar. Den bliver nemlig introduceret med det højeste udstyrsniveau, Style. Så fra 319.000 kroner får man en stor og rummelig SUV med et bagagerum på 521/1.630 liter og stort set alt i udstyr.

Læs nu
Køb brugt Skoda Karoq


Skoda Karoq er en robust SUV, der samtidig er rummelig og kan tilpasses efter netop dine pladsbehov. Som det gælder for så mange Skoda biler har Skoda Karoq i både ydre og indre design sat bekvemmeligheden i højsædet. Dette skinner igennem ved de mange finesser ved bilen, der er udsprunget af Skodas ”Simply Clever”-princip om at fylde deres biler med lavteknologiske løsninger på hverdagens praktiske problemer. Vi taler her om armlæn til sæderne, klapborde for passagerer på bagsæderne, kroge i bagagerum til at holde tasker i ro og meget andet.

Trods Skoda Karoq, som så mange andre Skoda bile,r er en billig løsning både prismæssigt og i brug på hverdagens transportbehov gennem by og langs hovedveje, egner netop denne model sig også til at køre offroad. Så bor du ude på landet og ofte er nødsaget til at køre på grus- eller hullede landeveje, har du her en bil med firehjulstræk, der klarer alt.


Hvad kan en Skoda Karoq?


Designet af Skoda Karoq med dets kantede hjulkasser og robuste look vidner om en sikker og pålidelige SUV, der kan hjælpe dig over jordet terræn, som mange andre biler – herunder en del andre Skoda biler – kan have svært ved at håndtere. Vil du have en bil til at hjælpe dig over stok og sten, så køb brugt Skoda Karoq, for kernefunktionen løfter brugte modeller også.

Bilens markante baglygter i C-formet design illustrerer de buede, organiske formers indtog i bilens indre og ydre struktur. Visse versioner af bilen har LED-lygter forrest med Adaptive Frontlight System, der automatisk ændrer forlygternes indstilling ud fra bilens omgivelser. Dette er blot et enkelt skud på stammen over de sikkerheds- og assistentteknologier, der er at finde især i mange nye Skoda biler. Skoda Karoq priser varierer ofte netop efter, om disse teknologier er at finde i bilen. En kort liste over teknologier til denne og andre biler tæller:

• Vejskiltegenkendelse, der viser hastighedsbegrænsninger på bilens display

• Blind Spot Detect, der gør dig opmærksom på biler i dine blinde vinkler

• Dynamisk fartpilot, der holder sikker afstand til biler foran dig

Dette for blot at nævne nogle af de mange teknologier, der giver dig som bilist større tryghed.


Hvad byder en Skoda Karoq ellers på?


Bagsæderne i en Skoda Karoq er VarioFlex og kan foldes sammen for at give mere plads til bagage. Med sæderne foldet sammen er det endda en snild sag at lægge en madras ind bag i bilen, så du kan overnatte i bilen under bilferie. Andre nyttige egenskaber tæller:

• Netsystem i bagagerum

• Svingbart anhængertræk

• Virtuel pedalåbning af bagklap

Det skal være nemt at have en SUV. Denne tanke skinner tydeligt igennem ved Skoda Karoq.


Hvor finder du en Skoda Karoq til salg?


Ønsker du at se nærmere på Skoda Karoq og finde en model, der passer dig, kan du prøve at kigge rundt her på Biltorvet.dk, hvor vi har en masse Skoda biler og andre biler. Skoda biler er fælles om deres kompakte design og fokus på rummelighed, så find den der passer netop til dig. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Skoda Karoq", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Skoda Karoq", "author": { "@type": "Person", "name": "Erik Møller" }, "datePublished": "2019-11-11", "reviewBody": "Lækker SUV med top komfort og god plads.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..