Udstyrslisten med standardudstyr er ekstra lang, når SKODA KAROQ får Danmarkspremiere i februar. Den bliver nemlig introduceret med det højeste udstyrsniveau, Style. Så fra 319.000 kroner får man en stor og rummelig SUV med et bagagerum på 521/1.630 liter og stort set alt i udstyr. Og det er vel at mærke den nyeste generation af komfort- og sikkerhedsudstyr, som giver glæde i hverdagen og tryghed i trafikken.

SKODA KAROQ Style har f.eks. både en dynamisk fartpilot, som automatisk holder afstand til forankørende, og en vejbaneassistent, som griber ind, hvis man uforvarende er ved at forlade vejbanen. Desuden har KAROQ en frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse, hvilket er en af årsagerne til, at KAROQ har opnået de maksimale fem stjerner hos Euro NCAP for sin sikkerhed.

Masser af LED-lys
Det effektive, energibesparende og flotte LED-lys er nærmest et tema i sig selv. Således har kabinen en LED-pakke med bl.a. LED-lys i panelerne, og der LED-baglygter, LED-tågeforlygter med drejelys samt fuld LED-forlygter med tilpasning af lyset til kørselsforholdene. I den forbindelse har SKODA KAROQ Style – også en fjernlysassistent, der blænder automatisk ned og op for det lange lys, når man møder en modkørende.

Den lange udstyrsliste fortsætter med bl.a. nøglefri betjening, parkeringssensor bag, klimaanlæg med to zoner, træthedsregistrering, 18’’ Braga-alufælge og et Bolero-infotainmentsystem med Apple CarPlay, DAB-radio, otte højttalere, Bluetooth samt et multifunktionsrat til at styre det hele uden at fjerne hænderne fra rattet. Førerens smartphone har i den forbindelse sin egen plads i en praktisk phonebox, som forstærker antennesignalet.

Priser fra 319.000 kroner
Som nævnt starter priserne ved 319.000 kroner, og det er med en 1,0 TSI-benzinmotor med 115 hk. Den større 1,5 TSI ACT 150 hk med automatisk cylinderfrakobling koster 337.000 kroner. Ligeledes er der to dieselmotorer at vælge imellem ved introduktionen i februar: 1,6 TDI 115 hk til 339.000 kroner og 2,0 TDI 150 hk med 4x4 til 385.000 kroner. Alle motorer fås med et 7-trins DSG-automatgear, hvilket koster 20.000 kr.