Skoda byder lige nu på for 44.000 kroner ekstraudstyr til Karoq uden nogen merpris. Er du mere til Octavia, kan du lige nu spare 10.000 kroner på den helt nye model.

Skoda er i gavehumor. Men normalt er det jo sådan, at når man runder et skarpt hjørne, så får man selv gaver, men her deler Skoda ud af gaverne i anledning af, at de kan fejre 125-års jubilæum. For er du interesseret i det tjekkiske mærkes SUV Karoq, så er der lige nu mange penge at spare.

Skoda Karoq – den nye snemand

Skoda kalder den særlige model for Karoq Celebration, og den stiller med udstyr til en værdi af 44.419 kroner uden nogen merpris. Det drejer sig om Amundsen-infotainmentsystemet med navigation, bakkamera, el-bagklap, opvarmet multifunktionsrat, midterarmlæn med 230V-udtag og skærmkantsbeskyttelse. Dertil kommer digitalt cockpit, vejskiltegenkendelse, metallak og parkeringsassistent. Karoq Celebration er baseret på Style-varianten, der allerede byder på 17 tommer alufælge, fjernlysassistent, 2-zonet klimaanlæg og nøglefri betjening. Priserne starter ved 356.995 kroner for en Karoq 1.5 TSI 150 hk Celebration. Derudover kan man få Karoq 1.5 TSI 150 hk DSG Celebration til 374.995 kroner, Karoq 1.6 TDI 115 hk Celebration til 357.995 kroner.

Frapris på ny Octavia
Skoda har også valgt at afsløre fraprisen på den helt nye Octavia. Intromodellen bliver 1.0 TSI 110 hk Active, som koster fra 224.000 kroner. Active-udstyrsniveauet har blandt andet frontassistent med fodgængerbeskyttelse, LED-lygter for og bag, aircondition samt infotainmentanlæg med 8,25 tommer skærm med DAB+ og Apple CarPlay.

Mere rummelig, mere smart – Skoda Octavia er tilbage i fjerde generation

Men da Skoda netop nu har introduktionspriser på udvalgte modeller af den nye OCTAVIA, kan man faktisk få en 1.0 TSI 110 hk Ambition First Edition til præcis samme pris. Motoren er altså den samme, men det højere udstyrsniveau føjer blandt andet 16 tommer alufælge, 2-zonet klimaanlæg, trådløs Apple CarPlay, trådløs opladning samt et multifunktionslæderrat med styring. Begge modeller kan desuden fås som stationcar for en merpris 15.000 kroner, der nu har et bagagerum på hele 640 liter.

Skoda fylder 125 år – deler gaver ud til dig

en kloge køber vil selvfølgelig vælge First Edition-modellen, men den kloge køber, skal også være den hurtige køber, for det er kun de 1.000 første købere, der kan få en First Edition-model til en introduktionspris, som er 10.000 kroner lavere end den vejledende udsalgspris.