47.114 biler

Find brugt Skoda Kamiq

Den helt nye Skoda Kamiq har skabt bølger i bilverdenen siden sin debut. Denne lille SUV er perfekt til bykørsel med fremragende brændstoføkonomi og overraskende meget plads indeni. Med så mange fantastiske funktioner er det ikke underligt, at Skoda Kamiq er ved at blive et så populært valg for bilister overalt!

Skoda er et tjekkisk bilmærke, men tilbage i år 2000 blev de opkøbt af Volkswagen. Der vil derfor være flere komponenter, der er de samme som VW Groups andre modeller såsom Audi A3 og Seat Arona. Bilen er såmænd også udviklet på baggrund af Volkswagens egen MQB-platform. Det er helt bestemt en bil, hvor man får rigtigt meget SUV for pengene. Derudover har bilen en lang række ekstraudstyr, der gør, at den netop kan konkurrere med de store SUV’er i rækken. 

Det er blandt andet muligt at tilkøbe et anhængertræk, der for mange personer er utrolig brugbart i hverdagen.

 

Lækkert design i Skoda Kamiq

Skoda Kamiq er en SUV, hvor man ikke går ned på designet - både indvendigt og udvendigt. Hvis vi starter udenpå, så har den et virkelig lækkert og innoverende SUV design. Den er ikke alt for stor, hvilket passer særligt perfekt til kørsel i byen. Der er en dejlig høj frihøjde, hvilket giver et ekseptionelt godt udsyn ud af bilen, og man kan nemt holde øje med sine omgivelser fra førersædet.

Det er en bil, hvor man ikke er i tvivl om kvaliteten, og den har et utroligt højt niveau af sikkerhed, så du kan komme trygt fra A til B. Kvaliteten er til at se indeni og udenpå.Hvis man er vild med udstyr, så kan man købe en Skoda Kamiq Active, hvor der er en lang række ekstraudstyr med. Der er desuden udstyrspakker, så du kan skræddersy din Skoda Kamiq lige som du vil.

Man kan få Skoda Kamiq i forskellige farver, så den får præcis det look, som du helst vil have. Det ekstra lækre ved Skoda Kamiq er ligeledes, at det har et lækker bagagerum. Skoda Kamiq’s bagagerum er på 400 liter, men hvis du lægger passagersæderne ned, så kan det rumme 1395 liter. Derudover er det muligt at vælge en dobbeltbund som ekstra tilbehør, der ligeledes kan give ekstra opbevaring.

 

Skoda Kamiq til salg

Skoda Kamiq’s priser starter på omkring 200.000 kroner, så det er bestemt også en bil, hvor man får meget valuta for sine penge. Man kan få den endnu billigere, hvis man køber en Skoda Kamiq brugt. Der vil prisen afhænge meget af, hvor gammel bilen er, hvor langt den har kørt, og hvad standen generelt er på bilen. 

Der kan være mange fordele ved at købe en Skoda Kamiq som brugt bil. Bilen er nemlig en bil af rigtig høj kvalitet, så selvom den måske har haft nogle år på vejen, så vil du stadig få fingrene i en rigtig god bil. Selve bilens interiør er også af utrolig høj kvalitet, så på mange punkter vil du ikke kunne mærke, at du har købt din Skoda Kamiq brugt.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Skoda Kamiq.

Er Skoda Kamiq et godt køb?

Ja, det er det helt klart. Bilen ligger i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med, og man får meget bil for pengene. En Skoda Kamiq’s pris starter på omkring 200.000 kroner.

Hvad betyder Kamiq?

Det er et grønlandsk ord, og det betyder “noget der passer perfekt til alle situationer”. Det beskriver bilen ret godt, da den kan bruges i et hav af situationer.

Hvor lang er en Skoda Kamiq?

Det er en knap så lang bil, som andre SUV’er. Skoda Kamiq har en længde på 4.241 mm, bredde på 1.793 mm og højde på 1.531 mm. 

Hvornår kommer den nye Skoda Kamiq?

Den seneste model af Skoda Kamiq er fra 2020, og det er en bil, som rigtig mange danskere er blevet særligt glad for.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Er Skoda Kamiq et godt køb?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, det er det helt klart. Bilen ligger i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med, og man får meget bil for pengene. En Skoda Kamiq’s pris starter på omkring 200.000 kroner."}},{"@type":"Question","name":"Hvad betyder Kamiq?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er et grønlandsk ord, og det betyder “noget der passer perfekt til alle situationer”. Det beskriver bilen ret godt, da den kan bruges i et hav af situationer."}},{"@type":"Question","name":"Hvor lang er en Skoda Kamiq?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er en knap så lang bil, som andre SUV’er. Skoda Kamiq har en længde på 4.241 mm, bredde på 1.793 mm og højde på 1.531 mm. "}},{"@type":"Question","name":"Hvornår kommer den nye Skoda Kamiq?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den seneste model af Skoda Kamiq er fra 2020, og det er en bil, som rigtig mange danskere er blevet særligt glad for."}}]}
Indlæser..