47.791 biler

Læs mere om Skoda Yeti her

Skoda Yeti er ikke den mest solgte Skoda model i Danmark. Den kompakte SUV’er har ellers masser af gode egenskaber, og især efter faceliftet i 2014 er den blevet mere attraktiv, da det har rettet op på en del af de visuelle faktorer, som ellers har været en af Skoda Yetis store udfordringer.

Da den blev præsenteret tilbage i 2009 var det nemlig den noget mærkelig front, som vakte størst opmærksomhed, og designet tog faktisk så stor opmærksomhed, at mange glemte, at der var tale om en ganske velkørende bil med en god komfort, der gjorde den velegnet som både familie og pendlerbil. Den havde tilmed en frihøjde på hele 18 centimeter, hvilket også gav den gode offroad egenskaber, så det var faktisk en ganske multifunktionel bil. Indvendigt var interiøret også ganske nydeligt og i en fornuftigt kvalitet, og sammenholdt med en række glimrende benzin og dieselmotorer, gjorde det Skoda Yeti til et ganske godt køb.

Især spareudgaven kaldet Greenline, hvor forbruget er imponerende lavt, har været med til at sikre Skoda Yeti titlen som den mest økonomiske SUV. Generelt er motorerne i Skoda Yeti ganske økonomiske, lige fra diesel topversionen med 170 hestekræfter til den mindre med 110 hestekræfter. Selv benzinversionerne, hvor der findes tre versioner, en 1,2, en 1,4 og 1,8 liters, leverer flotte tal. Titlen har da også gjort Skoda Yeti ganske eftertragtet på brugtbilsmarkedet, og da udvalget er forholdsvis begrænset, er priserne også skruet i vejeret, og du kan regne med at få en fornuftig pris, når du skal sælge din brugte Skoda Yeti videre.

Hvis ikke du kan forene dig med det lidt særegne design, så er den faceliftet udgave fra begyndelsen af 2014 måske mere den, du skal kigge efter. Her vil priserne selvfølgelig også være en smule højere, men ligegyldigt hvilken version af Skoda Yeti, du vælger, så vil det være et ganske fornuftigt køb, da du får meget bil for pengene, og den holder prisen godt.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er BMW X1, Audi Q3, VW Tiguan og Ford Kuga

Udstyr

Yeti er egentlig et andet ord for den afskyelige snemand, men der er bestemt intet afskyeligt over udstyret i Skoda Yeti. Graden af standardudstyr og ikke mindst sikkerhedsudstyr er imponerende og byder blandt andet på en lang række airbags, som førte til fem stjerner i Euro Ncaps kollisionstest, derudover er ting som kørecomputer, aircondiion og sædevarme en del af standardudstyret. Så umiddelbart er der ingen grund til at kigge efter de højere udstyrspakker, men hvis du vil have ting som alufælge og fartpilot, så er det nødvendigt.Indlæser..