Skoda Yeti

Skoda Yeti får 5 stjerner hos EuroNCAP

| -

I den nye og forbedrede udgave af EuroNCAP crashtesten får den nye SUV Škoda Yeti 5 stjerner, hvilket er det højest opnåelige. Udover beskyttelse af voksne passagerer bedømmer testen også beskyttelse af børn i bilen samt beskyttelse af fodgængere og bilens aktive sikkerhed.
Ved den i år indførte "Whiplash-test" dokumenteres Yeti's høje sikkerhedsstandard. Her testes sædernes stabilitet og evne til at beskytte fører og passagerer mod piskesmæld ved påkørsel bagfra. Yeti er i særdeleshed en af de bedste biler, der er testet indtil videre. "Škoda har vist, at et tilsvarende højt beskyttelsesniveau for personer i alle størrelser og på de forskellige siddepladser er sikret," hedder det i bedømmelsen fra EuroNCAP.

EuroNCAP fremhæver i sin rapport særligt beskyttelsen i form af knæ-airbag, som er standard i Danmark. Yeti kan oven i købet udstyres med helt op til ni airbags, da Yeti kan udstyres med side-airbags ved bagsædet. I kategorien beskyttelse af passagerer opnår Yeti, med sin robuste konstruktion af højstyrke-stål, fremragende 92 procent. Og som følge af den optimale airbag-beskyttelse opnår Yeti maksimum karakterer ved den voldsomme sidekollisions test. Škoda Yeti har naturligvis også ISOFIX beslag til fastgørelse af barnestole på bagsædet.

Fodgængersikkerhed har også ligget Skodas ingeniører stærkt på sinde, og Škoda Yeti får maksimum karakterer for fremragende beskyttelse for fodgængere takket være den optimalt konstrueret forreste kofanger. Škoda Yeti's høje sikkerhedsniveau overbeviser, og Yeti udmærker sig ved at være en af de sikreste biler på markedet.

Škoda Yeti introduceres senere på måneden i Danmark, og Yeti kommer til at udgøre Škodas femte model.

Škoda blev i 2008 det 8. største bilmærke i Danmark, og Škoda sælger udover Octavia også Fabia, som i mange år har været en af danskernes foretrukne mindre biler. Modelprogrammet udgøres også af Škoda Superb TwinDoor med den variable bagklap samt den fleksible og funktionelle MPV Roomster - bilen med det nytænkende design. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark. Octavia Combi, Fabia, Roomster og Superb tilbydes også som van på gule plader. Yeti vil også kunne fås som van

Skoda Yeti på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Yeti Outdoor 1,2 TSi 105 Ambition
NYHED
134.800 kr.
Skoda Yeti
1,2 TSi 105 Ambition
Aabenraa
110.000
2014/2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Yeti Outdoor 1,4 TSi 125 Ambition
NYHED
184.900 kr.
Skoda Yeti
1,4 TSi 125 Ambition
Ejby
61.000
2015/2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Yeti 2,0 TDi 140 Ambition DSG 4x4
135.800 kr.
Skoda Yeti
2,0 TDi 140 Ambition DSG 4x4
Lemvig
140.000
2012
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev