47.791 biler

Læs mere om Skoda Scala her

Skoda Scala
Anmeldelse

Et tjekkisk homerun – Skoda Scala imponerer

Skoda Scala er svær at komme udenom, hvis du er på jagt efter en bil i Golf-klassen. Den 1,5-liters benzinmotor er et højdepunkt i kombination med klassiske Skoda-dyder som masser af bagagerumsplads.

Læs nu
Køb brugt Skoda Scala


Du har en praktisk hatchback til familien i Skoda Scala. Bilen i sig selv er en typisk Skoda bil, hvilket fører et kompakt design, men med gode pladsforhold i kabinen med sig. Bilen brillerer derimod og finder sin niche ved de teknologiske løsninger, der hører med mange Skoda Scala biler.

Skoda Scala trækker på disse og andre teknologier, når det bl.a. kommer til at sikre din og passagerers sikkerhed under kørsel. I øvrigt har Skoda Scala som alle andre Skoda biler nyttigt design tænkt ind, hvilket kommer udtryk ved de mange ”Simply Clever”-tilføjelser til bilens indre og ydre, der har til hensigt at løse hverdagens lavpraktiske opgaver uden møje.

Bilens 3-4 cylindere og styrke på 95, 115 eller 150 hk (afhængigt af model) er normalt for biler i prisklassen uden at være fængende. Da det således for de fleste Skoda Scala bilers vedkommende ikke er motorens formåen, der vækker opmærksomhed, så køb brugt Skoda Scala, for de designmæssige fortrin lider ikke på samme facon for tidligere bilejeres hånd.


Hvad har en Skoda Scala at byde på?


Skoda Scala har en række interessante ting at trække på i form af nye elektroniske løsninger:

• LED-lygter fortil med dioder til forskellige lysindstillinger. LED-lygter har det fortrin, at de både sparer på strømmen, har længere levetid og ikke er så skrappe mod øjet.

• eCall-system træder til ved ulykker, hvor det sender info om bilens status og lokation.

• Ambientbelysning i bilen giver beroligende lysforhold i interiøret.

• Crew Protect Assist beskytter passagerer på forsæderne, hvis der er risiko for, at bilen kører galt. Sikkerhedsselerne strammes til, og sidevinduer lukkes næsten helt.

• Elopvarmet forrude, så du i vintertid ikke behøver skrabe så længe.

Du bemærker sikkert, at meget af det, Skoda Scala har at byde på, ligger i bilens sikkerhedsteknologier. Med 9 airbags spredt i bilen er den da også virkelig sikker at køre i.


Skoda Scala og ”Simply Clever”


Uanset om du køber Skoda Scala brugt eller ny, får du ”Simply Clever”-konceptet med oven i hatten. Skoda Scala har mange nyttige ting at byde på, når det gælder øget bekvemmelighed:

• Tankklappen indeholder en isskraber med indbygget måler til dæk.

• Fremklappeligt ryglæn på forreste passagersæde, så der er plads til lang bagage.

• Tragt under motorhjelmen, der gør det en fiks sag at fylde sprinklervæske på.

Skoda Scala har god plads – 467 eller 1410 liter, hvis bagsædernes ryglæn klappes frem. God plads er der også til mennesker med 73 mm knæplads og 982 mm loftshøjde over bagsæderne.


Find en Skoda Scala til salg


Du kan finde en Skoda Scala til salg på Biltorvet.dk. Der er i øvrigt et væld af andre Skoda bilmodeller, og du kan prøve at sammenligne Skoda Scala priser og egenskaber med andre Skoda biler for at finde den, der passer dig. Skoda Scala er et godt bud på en moderne familiebil til dig, der ikke går på kompromis med kvalitet eller sikkerhed og vil have det seneste inden for sikkerhedssystemer samt rammer for bekvemmelighed via praktisk designtænkning.

Indlæser..