46.900 biler

Læs mere om Opel Insignia her

Opel Insignia
Guide

Den sidste tysker - brugttest af Opel Insignia

Er du til rigtig Opel - altså dem der er udviklet og bygget af tyskere og ikke franskmænd - så skal du have fat i den sidste generation Insignia. Vi brugttester den her, for at undersøge, om den er så solid, som man forventer af en tysk bil.

Læs nu
Opel Insignia
Anmeldelse

Opel for de langbenede

Det ruller for Opel. Den nye Corsa er god, Astra er fænomenal, og nu kommer så den nye Insignia, der har fået tilført et ’Grand Sport’ til navnet. Navnet peger i retning af, at Opel ønsker at snobbe opad, og visuelt holder den sig ikke tilbage.

Læs nu

Opel Insignia er en lang succeshistorie. Ikke mange nye modeller har fået så forrygende en start på det danske bilmarked, som Insignia fik tilbage i 2008, hvor den blev præsenteret for første gang. På trods af den relative korte levetid så er den faktisk allerede yderst udbredt på det danske brugtbilsmarked, og det skyldes, at den allerede fra begyndelsen strøg direkte ind på listen over de mest populære bilmodeller i Danmark. Det var ikke kun danskerne, der var glade for Opel Insignia, for i 2009 blev den kåret til årets bil i Europa. Udvalget er stort, og det er kun blevet større af, at Opel Insignia har været yderst populær som firmabil, og den hårde konkurrence på brugtbilsmarkedet gør, at du kan finde en brugt Opel Insignia til en meget fornuftig pris. Især dieselmodellerne er overrepræsenteret, og det er kun et plus, da de kører forholdsvis langt på literen for en bil af Insignias størrelse. Over 20 km/l er flot, og sammen med en super driftssikkerhed, gode pladsforhold og en fremragende rustbeskyttelse er det med til at gøre Opel Insignia til en god vare på brugtbilsmarkedet. På plussiden tæller også, at både interiør og eksteriør holder høj kvalitet, som du kan nyde godt af, selv hvis din brugte Opel Insignia har mange kilometer bag sig. Lidt maluært i bægeret er der dog også, for Opel Insignia har en tendens til at slide bremserne hurtigere end andre biler i klassen, og desuden er problemer med sædevarmen også et kendt problem. Det skal dog ikke afholde dig fra at investere i en brugt Opel Insignia, hvis du finder en til en fornuftig pris, og gerne en dieselversion, som er nemmest at komme af med igen.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er de andre mastodonter i firmabilssegmentet. Peugeot 508, Ford Mondeo, VW Passat og Skoda Superb

Udstyr

Opel Insignia er udstyret med en bred vifte af standardudstyr, som holder højt niveau. I de nyeste versioner skelnes der mellem tre udstyrsvarianter. Edition, Cosmo og OPC. Selv Edition-pakken byder på en del udstyr som blandt andet opvarmet læderrat, fartpilot og 4,2 tommer farveskærm med både radio, USB og bluetooth. I Cosmo får du blandt andet 2-zoners elektronisk klimakontrol og kromlister, mens toppakken OPC blandt andet byder på sportssæder og parkeringsassistance

Køb brugt Opel Insignia


Er du på udkig efter en ny, brugt Opel? Måske har du overvejet at købe en helt ny Opel, men er også ved at undersøge markedet for brugte biler? Bare hold dig til din første intuition. For der er mange penge at spare ved at købe en brugt Opel, og derudover får man meget bil for pengene. Du bør derfor undersøge udvalget af brugte Opel biler her hos Biltorvet.dk.

Er du i rigtig glad for Opel og deres model Opel Insignia, så kan du hos Biltorvet.dk altid finde gode tilbud – og med stor sandsynlighed finder du en Opel Insignia i nærheden af dig, da vi forhandler i hele landet. Brugte Opel Insignia har nogle yderst fornuftige priser.


Hvorfor vælge en Opel Insignia?


Opel Insignia blev lanceret i 2008 som efterfølgeren for Opel Vectra. Den blev hurtigt en succes, som Opels store forretnings- og familiebil, hvorfor Opel Insignia stadig er en meget populær bil i sin klasse. På det danske brugtbilsmarked er Insignia-modellen meget udbredt, og det skyldes bl.a., at den allerede fra starten kom på listen over de mest populære bilmodeller her i Danmark. Ikke nok med at vi danskere er glade for bilen, så blev modellen ovenikøbet kåret til årets bil i Europa i 2009. Med disse nomineringer og konstateringer er det fair at konkludere, at en Opel Insignia er en rigtig god bil.


Fordele en brugt Opel Insignia kan tilbyde dig


Der er mange fordele ved at købe en brugt Opel Insignia. Ikke nok med at du stensikkert kan få en yderst fornuftig pris på bilen, så er der også andre lækre ting at bide mærke i. Når det gælder Insignia-modellen, så er der et stort udvalg af størrelses- og udstyrsniveauer. Opel Insignia har blandt andet været rigtig populær som firmabil.

Som nævnt tidligere er Opel Insignia meget udbredt på brugtbilsmarkedet, og det gør, at konkurrencen også er med til at sørge for en fornuftig pris. Dieselmodellerne af Opel Insignia er især overrepræsenterede, hvilket dog kun er et plus, da de kører langt på literen i forhold til bilens størrelse. Dieselmodellerne kan køre lidt over 20 km/l, hvilket er rigtig flot samtidig med, at bilen har en super driftssikkerhed, rustbeskyttelse og gode pladsforhold. Interiøret og eksteriøret på Opel Insignia-modellerne er i høj kvalitet, hvilket man kan nyde godt af, selvom bilen måske har mange kilometer bag sig. Når det kommer til udstyrsniveauer, så tilbyder Opel Insignia tre:

1. Edition

2. Cosmo

3. Og OPC

Hvert udstyrsniveau har hvert deres lækre tilvalg af funktioner. Find den brugte Opel Insignia model, som tiltaler dig mest muligt her hos Biltorvet, og få en kvalitetsbil med masser af køreglæde. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Opel Insignia", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Opel Insignia", "author": { "@type": "Person", "name": "Magnus Thomsen" }, "datePublished": "2019-10-30", "reviewBody": "Ultimativ familie bil. Perfekt til bilferie. ", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..