45.264 biler

Læs mere om Opel Astra her

Når der er tale om Opel Astra, så er man nødt til at skelne imellem, hvorvidt bilen er fra før eller efter 1997. Er den ældre end dette, så er det simple råd, at du skal holde dig langt væk, er den til gengæld fra 1997 og frem, så kan du gøre et rigtig godt køb på brugtbilsmarkedet – forklaring følger. Opel Astra blev første gang introduceret tilbage i 1991, og den nuværende model er fjerde generation af den populære mellemklassebil, som er en af de mest solgte i klassen. Det begyndte dog langt fra som en succes, da første generation, altså fra 1991-1997, var en katastrofe. Den havde store rustproblemer, dårlige støddæmpere, utætte toppakninger og skæve bremser. Den var med andre ord lig med en masse besøg hos den lokale mekaniker. Derfor skal du holde dig fra den første generation af Opel Astra. Opel fik dog rettet gevaldigt op på alle ’børnesygedommene’ og kvaliteten og driftssikkerheden har siden været i top. Rustproblemet er overstået, da alle Opel Astra efter 1997 er udstyret med galvaniseret karosseri, som giver 12 års garanti. Opel har faktisk haft så stor succes med udviklingen af Opel Astra, at den i 2010 blev kåret til årets brugtbil i Danmark. Da der samtidige er et stort udvalg af brugte Opel Astra’, så er der rig mulighed for at gøre et rigtigt godt køb. Priserne er nemlig i bund i forhold til eksempelvis VW Golf, og så er reservedelene ligeledes billige. Så Opel Astra er forholdsvis billig at holde kørende, og du kan få rigtig meget bil for pengene.

Konkurrenter

Firekløveret Ford Focus, Audi A3, Peugeot 308 og VW Golf er de mest oplagte konkurrenter til Opel Astra.

Udstyr

De nyere modeller fås med fire forskellige udstyrsniveauer. Limited, Enjoy, Cosmo og Sport. Genreelt er Opel Astra godt fyldt op med udstyr, og derfor vil du ofte også kunne klare dig med det laveste udstyrsniveau, Limited. Her får du blandt andet både aircondition, varme i sæderne, multijusterebart rat og elruder. Du skal til gengæld grave noget dybere i pengepungen, hvis du gerne vil have ting som fartpilot og kørecomputer.

 

 

 

 

Køb brugt Opel Astra

 

 

 

 

Er du vild med bilmærket Opel? Og især modellen Opel Astra? Så er der gode nyheder til dig. Biltorvet.dk tilbyder et bredt udvalg af forskellige modeller af brugte 5-dørs Opel Astra biler. Du kan undersøge udvalget ved at klikke rundt her på siden. Måske er der en Opel Astra tæt på dig, som falder i din smag. Med en ny, brugt bil kan du spare mange penge og stadig få en næsten ny bil.

 

Lidt om Opel Astra

Det er muligt at gøre gode køb af Opel Astra på brugtbilsmarkedet. Og til gode priser. Opel Astra blev introduceret helt tilbage i 1991, og den nuværende model er fjerde generation af bilmærkemodellen. Opel Astra er en populær mellemklassebil – det er faktisk den mest solgte i klassen. Den er så populær, at den i 2010 blev kåret til årets brugtbil i Danmark. Derfor er der også mange gode grunde til at kigge efter en Opel Astra her hos Biltorvet.dk. Vi forhandler Opel Astra i flere dele af landet og i forskellige farver og årgange. Du kan booke en prøvetur hos os nu.

Vi danskere er altså glade for Opel Astra, og det er der også gode grunde til. Ved køb af en Opel Astra, af en model fra efter 1997, er du sikker på at få en bil med kvalitet og driftssikkerhed i top. De første modeller af Opel Astra i perioden 1991-1997 fik en lidt sløv start, men med en drastisk produktionsudvikling skød salget i vejret fra 1997 og frem. Bilmodellen er i dag blandt vores favoritter her i Danmark. Køb en brugt Opel Astra hos Biltorvet.dk.

 

Opel Astra udstyrsmodeller

De nyere modeller af Opel Astra fås med flere forskellige såkaldte udstyrsniveauer. Der er fire udstyrsniveauer at vælge imellem:

1. Limited

2. Enjoy

3. Cosmo

4. Og Sport

Det laveste udstyrsniveau af disse fire er Limited. Dog er en Opel Astra med Limited udstyrsniveau stadig fyldt godt op med udstyr, og de fleste synes at kunne klare sig og er yderst tilfreds med udstyrsniveauet Limited. I Limited er der blandt andet både aircondition, sædevarme, multijusterbart rart og elruder. Med et andet udstyrsniveau kan du tilkøbe funktioner som fartpilot og kørecomputer. Opel Astra kan altså findes til yderst fordelagtige priser.

 

Fordele ved at vælge Opel Astra

Der er et stort udvalg af Opel Astra, hvilket jo altid gør, at der er rig mulighed for at gøre et godt køb. Dette gør sig især gældende inden for brugtbilsmarkedet som nævnt tidligere. Opel Astra ligger i en billigere prisklasse end biler som Ford Focus, Audi A3 og VW Golf, der kan siges at være de mest oplagte konkurrenter til en Opel Astra. Desuden har Opel Astra billige reservedele, hvorfor Opel Astra er billigere end andre tilsvarende bilmærker at holde kørende - og udover det får du meget bil for pengene. Se hvilke modeller af Opel Astra der er til salg på Biltorvet.dk og find din næste bil. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Opel Astra", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Opel Astra", "author": { "@type": "Person", "name": "Nikolaj Jakobsen" }, "datePublished": "2019-08-12", "reviewBody": "Solid brugt Opel Astra til overkommelig pris.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

Indlæser..