47.687 biler
Køb brugt Opel Crossland X


På Biltorvet.dk kan du finde den populære Opel Crossland X brugt til gode priser. Denne model af Opel er især blevet rost for at være særlig velegnet som bil til virksomheder. Den har et attraktivt design, er økonomisk og er designet med SUV-design. Derudover har Opel Crossland X-modellen et større udvalg af forskellige brændstof økonomiske motorer, Premium-klasse-innovationer og rummeligt interiør. Den kan selvfølgelig også egne sig til privatpersoner og alle aspekter af det almindelige liv på grund af modellens fleksibilitet, klasseførende innovation og lækre, stilrene SUV-design. Tjek Biltorvet.dk ud efter en Opel Crossland X. Måske er der en sælger nær dig, som kan give dig et rigtig godt tilbud på denne lækre bil.


Fordele ved køb af en Opel Crossland X


Opel Crossland X ligner umiddelbart en større bil, men modellen har faktisk et slankt SUV-design i forhold til andre SUV-modeller. Den beholder dog stadig den praktiske størrelse, som man aldrig kommer galt i byen med. Den praktiske størrelse giver naturligvis alsidige opbevaringsmuligheder kombineret med dynamiske køreegenskaber, hvilket også gør en Opel Crossland X særligt egnet til bykørsel. Er du på udkig efter en ny, brugt bil, er en Opel Crossland X et glimrende valg. Derudover er det værd at nævne, at Opel Crossland X-modellen har 30% skarpere LED-forlygter. Det vil sige at de LED-forlygter, som modellen er udstyret med, oplyser vejen 30% bedre end almindelige halogenforlygter. Dette sikrer optimal oplysning under alle køreforhold.


Spar brændstof med en Opel Crossland X


Du kan få Opel Crossland X enten med en benzin- eller dieselmotor. Og begge motorer har lige så meget power som resten af bilen. De dieselmotorer, som Opel Crossland X kan købes med, er moderne og med 17 liters AdBlue-tank. Dette viser i den grad, at køreglæde og brændstoføkonomi sagtens kan kombineres. Alle salgs motorer overholder selvfølgelig også Euro 6-normen. Endnu en funktion som gør en Opel Crossland X brændstoføkonomisk, er bilens indbyggede start- og stopfunktion.


Gå ikke ned på tilbehør med en Opel Crossland X


Ved køb af en brugt Opel Crossland X på Biltorvet.dk, er du ikke blot sikker på at få en helt fremragende bil til billige penge, men du sikrer dig også at få en masse lækre funktioner billigere end til indkøbspris. Det gode ved bilmærket Opel er, at du med Opels originale tilbehør kan skabe dit eget personlige udtryk. Dette sikrer selvfølgelig også, at du får det helt optimale ud af din Opel Crossland X-model. Ligesom alle andre bilmærker så har Opels forskellige udstyrsniveauer. Til Opel Crossland X kan der fås tre udstyrsniveauer:

1. Excite

2. Impress

3. Exclusive

Exclusive er inklusiv alt ekstraudstyr, der tilbydes, mens der ved Excite og Impress kræves en merbetaling, hvis man ønsker nøglefribetjening og opvarmelig forrude. Ved alle modeller kræver en eventuel metallak i enten sort, rød, sølv, grå eller blå også en merbetaling. Tjek udvalget af brugte Opel Crossland X ud på Biltorvet.dk. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Opel Crossland X", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Opel Crossland X", "author": { "@type": "Person", "name": "Karsten Enemark" }, "datePublished": "2019-11-29", "reviewBody": "Komfortabel og lækker bil med masser af plads", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..