45.265 biler

Læs mere om Opel Corsa her

Opel Corsa
Anmeldelse

Ny Opel Corsa skinner med dieselpower

Opel er tilbage med selvtilliden i orden - den nye Corsa imponerer med gode køreegenskaber og god dieselmotor. Men bagsædet er ikke til at anvende for voksende.

Læs nu
Opel Corsa
Nyhed

Ny Corsa med 150 hk

Motoren er en 1,4T med seks trins gearkasse, 150 hk og et drejningsmoment på 220 Nm. Det sikrer en 0-100 km/t tid på 8,9 sekunder og en topfart på 207 km/t.

Læs nu

Opel Corsa blev ikke helt overraskende kåret til årets bil i Danmark i 2007. Det var ikke specielt overraskende fordi den lille Opel Corsa havde imponeret alt og alle med en solid kombination af lave priser og lavt brændstofforbrug med god komfort og solid mekanik. Opel Corsa har da også været rigtig populær blandt de danske bilkøbere, og denne succes ser umiddelbart ud til at fortsætte med den helt nye Opel Corsa, der blev introduceret omkring årsskiftet 2014/2015. Den er dog i skrivende stund af gode grunde ikke at finde på brugtbilsmarkedet, men der er til gengæld et stort udvalg af modellen fra 2006. En model som primært findes med en lille 1,0 liters benzinmotor med tre cylindre, som kræver en god portion omdrejninger, hvis den skal præstere bare en smule hæderligt på motorvejen. Så går det straks bedre i udgaven med en 1,3 liters dieselmotor med 90 hestekræfter, som yder ganske glimrende på motorvejen. Den har dog den akilleshæl, at hvis den tidligere ejer hovedsageligt kun har kørt korte ture, så har partikelfiltret en tendens til at stoppe til, hvilket kan kræve en dyr udskiftning. Andre mere almindelige fejl er slidte bremser og bærekugler, men det er ikke noget, der skal holde en fra at investere i en brugt Opel Corsa. Hvis man kigger på en af de ældre modeller, altså før 2006, skal man dog være opmærksom på, at de har haft problemer med rust.

Opel Corsa klarer sig også rigtig godt i EuroNCAP crashtest, og er faktisk en af de bedste i klassen. Så selvom den ikke er helt så populær som Opel Astra, så burde der ikke være en voldsom afskrivning på en Opel Corsa, som stadig er en populær vare på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

De mest oplagte er: Audi A1, Peugeot 208, Ford Fiesta og VW Polo

Udstyr

Du bør undgå versioner med det laveste udstyr, kaldet Essentia, da der mangler selv de mest basale ting, som i dag er standard. Kig i stedet efter andre udstyrsversioner som Enjoy eller Cosmo, hvor du finder et rigtig fornuftigt udstyrsniveau. Hvis du er på udkig efter lidt ekstra, så find en Corsa OPC, hvor du blandt andet både får læderrat, sportssæder og sportsundervogn, samt ikke mindst pedaler i aluminium.

Køb brugt Opel Corsa


Mangler du en bil? Måske trænger din gamle bil til at blive skiftet ud, eller også er du på udkig efter en bil for første gang. I den forbindelse kan du med fordel købe en ny, brugt bil hos Biltorvet.dk.

Ønsker du en lækker citybil - enten med 3 eller 5 døre - i en fed farve, så er Opel Corsa en bil for dig. Biltorvet.dk har et stort udvalg af forskellige generationer af bilmærkemodellen Opel Corsa. Brugte Opel Corsa er rigtige populære, og kan fås til fordelagtige priser. Derudover er der sælgere i hele landet, så det er blot med at tjekke udvalget ud på Biltorvet.dk – måske er der en sælger, og ikke mindst et godt tilbud, tæt på dig.


Lidt historie om bilen


Opel Corsa blev kåret til årets bil i Danmark i 2007, og den har sidenhen været populær i hele landet. Opel Corsa havde i 2007 til kåringen imponeret med en solid kombination af lave priser kombineret med lavt brændstofforbrug, god komfort og solid mekanik. Opel Corsa klarer sig udover dette også rigtig godt i Euro NCAP crashtest. Her er Opel Corsa ligefrem blevet kåret som den bedste bil i klassen.


Hvad kan en Opel Corsa?


Biltorvet.dk sælger et bredt udvalg af Opel Corsa i hele landet til fordelagtige priser. Men hvilke funktioner har en Opel Corsa? Alt afhængigt af årgang er der selvfølgelig forskellige funktioner. Opel Corsa er en lille bilklasse, så hvis man ikke har behov for uanede mængder af plads og primært har ærinder i byen, er denne bil hensigtsmæssig. Opel Corsa fås også til 5 personer, så der er plads til hele familien.

I de nyere modeller kan du både få bakkamera, som gør parallelparkeringen lettere, der er sædevarme, et rummeligt bagagerum osv. Et af de sværeste valg er ofte ved valg af motor. Det er op til den enkelte person, hvor meget man har behov for, at bilen skal kunne trække. For kører du også relativt ofte på motorvej, eller i kuperede terræn, er det en fordel med en større motor eller flere hestekræfter.

Bilen findes i mange forskellige farver, så der er gode chancer for, at du kan finde din yndlingsfarve her hos Biltorvet.dk.


Opel Corsa udstyr


Opel Corsa har generelt rigtig gode udstyrsniveauer – i særdeleshed Enjoy og Cosmo, som nogle af udstyrsniveauerne kaldes. Hvis du dog er på udkig efter lidt ekstra luksus, så gå efter en Corsa OPC til salg på Biltorvet.dk. Med denne model af en Opel Corsa kan du blandt andet få disse dele i aluminium:

- Læderrat

- Sportssæder

- Undervogn

- Pedaler

Du kan også få en Opel Corsa med mindre udstyr. Denne udstyrsversion kaldes Essentia, som er udmærket, men som kan kræve, at du selv skal have tilføjet lidt ekstra. Tjek Biltorvet.dk ud efter den Opel Corsa som falder i din smag og få et super godt tilbud. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Opel Corsa", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Opel Corsa", "author": { "@type": "Person", "name": "Charlotte Borup" }, "datePublished": "2019-10-25", "reviewBody": "Glad for mit køb af en brugt Opel Corsa. Fantastisk bil", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..