46.136 biler
Køb brugt Opel Grandland X


Er du på udkig efter en ny, brugt bil? Og er du i særdeleshed rigtig glad for Opel? Så er Biltorvet.dk det helt rigtige sted for dig. Uanset hvilken Opel model du leder efter hos Biltorvet.dk, så er der garanti for, at du finder den model, der falder i din smag; herunder Opel Grandland X.


Hvad kan en Opel Grandland X tilbyde dig?


Opel Grandland X er en bil, der i den grad imponerer. Opel Grandland X-modellen er en SUV-model, som er spækket med ny teknologi og med et dynamisk design. Opel Grandland X er bilen til dig, som er klar på eventyr. Tjek Biltorvet.dk ud efter lige dén brugte Opel Grandland X, der er perfekt til dig. Grandland X-modellen er desuden også en rigtig lækker og moderne bil med sine skarpe linjer og sporty attitude.

Ligesom med Opels Crossland X-modeller, så tilbyder Grandland X-modellen avancerede fordele, der sikrer dig det bedste udsyn under kørsel på markedet. Grandland X udskifter de almindelige standard halogenlygter med LED-forlygter, der giver 30% bedre udsyn, og dermed gør din kørsel mere sikker.


Gå ikke ned på funktionalitet med en Opel Grandland X


Udover at være en perfekt bil til dig, der elsker eventyr og et spændende og unikt design, så kan Opel Grandland X også tilbyde dig en masse lækkert udstyr og funktionalitet. Med Grandland X-modellen er næste generation af fartpilot-systemer endelig en realitet. Den automatiske fartpilot forebygger frontale sammenstød i og med, at den sikrer optimal afstand til den forankørende automatisk samt bremser og accelererer af sig selv. Alt dette giver samlet en afslappende køreoplevelse.

Udover dette har Grandland X-modellen også automatisk nødbremse. Det vil kort og godt sige, at nødbremsen automatisk sættes i kraft ved hastigheder over 5km/t og under 140 km/t. Dette er blot nogle af de mange sikkerhedsteknologier, som Grandland X er udstyret med.

Med på listen er også aktiv vejbaneassistent og 360 graders kamera-udsyn. Opel Grandland X kan altså siges at være en rigtig luksus-model, og du finder Opel Grandland X i hele landet og til gode priser her hos Biltorvet.dk.


Opel Grandland X - udstyrsfunktioner som sikrer dig en luksuriøs køreoplevelse


Som nævnt tidligere er Grandland X en rigtig lækker model med masser af fordele til dig, der vil have den bedste sikkerhed. Men hvad med funktioner som rygkomfort og connectivity? Disse to - og mange flere lækre luksusfunktioner - finder du også i Opel Grandland X.

Med Grandland X er du sikret den bedste rygkomfort, da forsæderne er designet i samarbejde med ergonomer. Derudover er Grandland X udstyret med dynamisk 3D-navigation med live trafikservice i hele Europa. Grandland X-modellen fra Opel er altså i den grad en lækker bil, hvis udstyrsniveau og køreegenskaber gør, at der er tale om en rigtig luksusbil. Find brugte Opel Grandland X hos Biltorvet.dk og få en fremragende bil til billige penge. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Opel Grandland X", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Opel Grandland X", "author": { "@type": "Person", "name": "Thomas Eriksen" }, "datePublished": "2019-06-19", "reviewBody": "Lækker bil med masser af udstyr og funktioner. Mit bedste bilkøb", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..