45.549 biler

Læs mere om Opel Mokka X her

Køb brugt Opel Mokka X


Er du på jagt efter en brugt Opel? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Biltorvet finder du et kæmpe stort udvalg af brugte biler fra Opel - herunder også brugte Opel Mokka X. Generelt har vi mange lækre biler til salg til gode priser, som kan findes i hele landet. Hvis du kigger nærmere her på siden, er der stor chance for at finde en sælger nær dig. Opel er et kendt, tysk bilmærke, som du ikke går galt i byen med, og som desuden er anerkendt på brugtvognsmarkedet, fordi Opel har en unik holdbarhed.


Hvad kan en brugt Opel Mokka X tilbyde dig?


En Opel Mokka X tilbyder dig bl.a. ekstra sikkerhed og en SUV-oplevelse. Mokka X-modellen er perfekt til kørsel i byerne såvel som på landet, og modellen kan derfor siges at være en SUV-model i særklasse. Opel Mokka X-modellen har et lækkert og meget raffineret design. Modellen har et kraftfuldt design med store letmetal-fælge, som ser super godt ud. Desuden gør Mokka X sig ekstra værdig til titlen som en lækker SUV-model, da bilen har høj siddeposition, hvorfor du bogstaveligt talt er hævet over de andre biler. Det er muligt at få modellen med nye lækre interiørmuligheder, og alle detaljer er nøje udvalgt for at give føreren en god oplevelse.


Fordele ved en brugt Opel Mokka X


Når man køber en brugt Opel Mokka X, er der som altid stor chance for, at kunne hive en bil hjem i god kvalitet og langt under indkøbsprisen. Men ved køb af en brugt Opel Mokka X får du også en kvalitet der holder. Selvom du køber en brugt model, er kvaliteten på interiør og eksteriør stadig i top. Desuden tilbyder denne Opel-model AFL LED-forlygter ligesom Opel Grandland X. Disse lygter er op til 30% mere kraftige end halogenlygter, og i Mokka X tilpasser lyset sig automatisk til ni forskellige situationer for optimal synlighed og sikkerhed. Derudover kommer Opel Mokka X med noget kaldet Opel Eye. Det er en række kamerabaserede funktioner som for eksempel, trafikskiltegenkendelse, frontal kollisionsalarm og vejbaneskiftalarm.


Få optimal sikkerhed i trafikken med Opel Mokka X


Som nævnt tilbyder Opel Mokka X LED-forlygter og Opel Eye, som hver især er med til at gøre din færden i trafikken mere sikker. Men det er ikke det eneste. Mokka X-modellen tilbyder også refleksiv LED-advarsel, hvor et advarselslys vil lyse, når du kører for hurtigt mod forankørende biler. Altså en fordel både for dig og din medbilist. Derudover kommer Mokka X også med bakkamera, så du slipper for at kigge dig over skulderen, hvilket er lettere og nemmere for dig ved parkering.

Nøglefri betjening kan du også se frem til ved køb af en Opel Mokka X. Desuden kan du i de nyere modeller være heldig at få automatgear, som er nem at håndtere. Opel Mokka X kan i hvert fald konstateres at være en lækker og luksuriøs bil til dig, der ønsker godt med plads med den bedste funktionalitet og det bedste udstyr. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Opel Mokka X", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Opel Mokka X", "author": { "@type": "Person", "name": "Benny Jørgensen" }, "datePublished": "2019-08-27", "reviewBody": "Bredt udvalg af brugte Mokka X fra Opel", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..