45.783 biler

Læs mere om Opel Zafira her

Opel Zafira
Nyhed

GM runder 500 millioner biler

De fleste Opel biler er bygget på fabrikken i Rüsselsheim, hvor Opels første fabrik blev etableret for over 150 år siden som en symaskinefabrik, senere en cykelfabrik og endelig i 1899 som en bilfabrik.

Læs nu
Opel Zafira
Nyhed

Ny stærk diesel til Zafira og Insignia

Brændstofforbruget på Insignia stadig 23,3 km/l med 170 hk, men accelerationstiden fra 0-100 km/t og mellemaccelerationen fra 80 til 120 km/t er forbedret. Med den nye motor tager det kun otte sekunder at komme fra 80 til 120 km/t i 5. gear. Accelerationen fra 0-100 km/t kan klares på 9 sekunder rent, hvilket er et halvt sekunder hurtigere end med den gamle motor.

Læs nu

Den kompakte MPV’er, Opel Zafira, har siden 1999 været en del af det danske bilmarked. Da Opel Zafira blev introduceret var det med det sidenhen verdenskendte sædesystem Flex7, som gjorde fleksibiliteten i Opel Zafira enestående. Fra at være en bil med plads til syv, kunne man lægge sæderne helt ned i gulvet, og dermed få et enormt bagagerum. Dette system blev sidenhen også overført til de efterfølgende generationer, og er et af de helt store plusser ved Opel Zafira, som er en oplagt bil til den store børnefamilie. I anden generation var der til gengæld forbedringer indvendigt, og interiøret i den anden generation holder generelt et højere niveau end i den første generation. Anden generation opnåede desuden også fem stjerne i en Euro NCAP sikkerhedstest. I 2008 blev denne model desuden faceliftet, og kan man finde en version af den faceliftede anden generation Opel Zafira, så kan man gøre et supert køb på brugtbilsmarkedet. Ikke fordi tredje generation på nogen måde er dårligere, for den er yderst veludrustet med sikkerhedsudstyr, og har også opnået de optimale fem stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest. Prisniveauet er stadig bare et andet for den nyeste model, som kom på markedet i 2012, og hvis ikke man har penge til en brugt Zafira, så er faceliftet af den anden generation bestemt et godt køb. På motorfronten er der et stort udvalg af diesel og benzinmotorer, som alle er ganske fortrinlige, men det kan være en ide at gå efter en model med den prisvindende ecoflex motor, som er bedre for miljøet under kørsel og kører længere på literen.

Konkurrenter

Der er mange om buddet, men blandt de mest oplagte er Nissan Qashqai, VW Touran og Ford C-Max

Udstyr

Udstyret er selvfølgelig forskelligt fra generation til generation. I den seneste Opel Zafira er der en lang række af standardudstyr kaldet Classic, og dertil kan købes fem forskellige pakker af ekstraudstyr. Som standardudstyr får man blandt andet elbetjent forrude, fjernbetjening i læderrattet samt airbags foran og bagi samt gardinairbags.

 

 

 

 

Køb brugt Opel Zafira

 

 

 

 


Er du på udkig efter en brugt Opel Zafira? Her hos Biltorvet.dk tilbyder vi et bredt udvalg af brugte biler i hele Danmark; inklusiv brugte Opel Zafira. Uanset hvilken Opel Zafira du leder efter, så kan du være helt sikker på, at du finder den til en god pris her hos Biltorvet.dk. Opel Zafira er en lækker bil til dig, der har brug for masser af plads, og elsker funktionalitet og godt med udstyr.

 

Fordele ved køb af en brugt Opel Zafira


Opel Zafira er en kompakt såkaldt MPV-model. Opel-modellen har været en del af det danske bilmarked siden 1999. Opel Zafira blev dengang hurtigt kendt for sit nuværende verdenskendte system Flex7, som stadig i dag gør Opel Zafira-modellen til en fleksibel bilmodel. Flex7 går kort og godt ud på, at man kan lægge sæderne ned, så der i stedet for at være plads til syv mand er et enormt bagagerum. Dette gør selvfølgelig, at Opel Zafira er den optimale bil til den større familie.

Anden generation af Zafira-modellen tilbyder forbedringer i interiøret i forhold til den første generation fra 1999. Den anden model af Zafira-modellen vandt også fem stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstesten. Hvis man kan finde anden generation af Opel Zafira-modellen, så kan man gøre et rigtig godt køb af en brugt bil her hos Biltorvet.dk.

 

Hvad kan Opel Zafira tilbyde af lækre funktioner?


Hvis du tyer dig til køb af en ny brugt Opel Zafira, så skal du vide, at der på motorfronten er et stort udvalg af diesel- og benzinmotorer. Opel har vundet en pris for deres såkaldte ecoflex-motor. Denne type motor er bedre for miljøet under kørsel, og kører længere på literen, så hvis du kan finde en Opel Zafira-model med denne type motor, er det altid et stort plus. Motorerne er generelt rigtig fortrinlige hos Opels Zafira-modeller.

 

Hvad med udstyr?


Opel Zafira blev første gang lanceret i 1999, og derfor varierer udstyret selvfølgelig meget fra generation til generation. I den nyeste model af Opel Zafira er der en masse funktionelt standardudstyr. Dette standardudstyr kaldes Classic. Til standardudstyrspakken kan der dog tilkøbes fem forskellige pakker af ekstraudstyr. I standardudstyrspakken får du blandt andet:

1. Elbetjent forrude

2. Fjernbetjent læderrat

3. Airbags foran og bagi

4. Gardinairbags

Opel Zafira kan altså siges at være en bil, der kan fås med en masse lækkert udstyr - og ikke mindst er ideel til den større børnefamilie. De biler, som kan sammenlignes med Opel Zafira, er biler som: Nissan Qashqai, VW Touran og Ford C-Max. Er du interesseret i at anskaffe dig en Opel Zafira som din næste bil? Så hop ind på Biltorvet.dk og se deres udvalg. Du kan med garanti finde en model, der falder i din interesse, har en fornuftig pris samt passer til dit liv. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Opel Zafira", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Opel Zafira", "author": { "@type": "Person", "name": "Morten Toft" }, "datePublished": "2019-12-19", "reviewBody": "Brugte Opel Zafira i alle prisklasser.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
 

Indlæser..