53.677 biler

Læs mere om Nissan Qashqai her

Nissan Qashqai
Nyhed

Qashqai hybrid mangler stikket - slår konkurrenterne

Det lyder gammeldags at introducere en hybrid uden stik, men under huden er Nissan Qashqai E-Power et højteknologisk mesterværk, som slår sine konventionelle søskende med høj kørekomfort og lavt forbrug.

Læs nu
Nissan Qashqai
Anmeldelse

Ny Nissan Qashqai – god til børn

Nissan er klar med en helt ny Qashqai fra top til tå - men giver en relativt dyr benzinbil mening, når elbilerne stormer frem. Læs med her.

Læs nu

Nissan Qashqai - Nissans kæmpe success

Nissan Qashqai har uden sammenligning været Nissans største succes på det danske marked i løbet af de sidste 10 år. Fortsætter disse tendenser, så bliver Nissan Qashqai den mest solgte Nissan model i Danmark nogensinde.
 

Nissan Qashqai er en såkaldt crossover, hvilket er en klasse, som Nissan selv har skabt. Det var nemlig den første bil, som fik denne betegnelse. Der er tale om et miks af en firehjulstrækker og en klassisk personbil. Man kan derfor sagtens argumentere for, at Nissan Qashqai i bund og grund er en bil i Golf klassen, som bare har fået lidt ekstra højde. 
 

Nissan Qashqai blev præsenteret tilbage i 2007, og siden er det gået rigtig godt med salget af Nissan Qashqai, som kom i en ny generation i 2014, hvor salget af Nissan Qashqai var på 3480 styk. 

Da Nissan Qashqai blev præsenteret første gang, var det med et forholdsvist smalt modelprogram, da der under kølerhjelmen kun fandtes en 1,6 liters benziner, samt enten en 1,5 liters eller 2,0 liters dieselmotor. 
 

Nissan Qashqai er en bil med styr på teknikken

Det var dog rigeligt til at gøre Nissan Qashqai til den kæmpe succes, den er, og det skyldes blandt andet også, at sikkerheden er i top, men også det faktum, at især den lille dieselmotor er intet mindre end fremragende. 

Da anden generation blev præsenteret, var der langt hen ad vejen tale om en næsten helt ny bil – til det bedre, selvom første generation var fremragende. Det er især på teknik og motorfronten, at Nissan har skruet gevaldigt op. 
 

Det har været en nødvendighed for at tage konkurrencen op med alle de biler, som efterfølgende er kommet på markedet i klassen. Motorudvalget er det samme, men samtlige motorer er forbedret i forhold til ydeevne og økonomi.
 

Køb din Nissan Qashqai brugt

Den store succes for Nissan Qashqai betyder også, at der er et forholdsvist stort udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor efterspørgslen også er stor, hvilket er med til at holde priserne oppe. Du kommer altså til at betale for din brugte Nissan Qashqai, men du kan omvendt også sælge den videre til en fornuftig pris.

Du kan også anskaffe dig din Nissan Qashqai gennem privatleasing eller købe den helt fra ny.
 

Nissan Qashqai er en bil med masser af udstyr

Den nyeste generation af Nissan Qashqai fås i fire forskellige udstyrsvarianter kaldet Nissan Qashqai Visia, Nissan Qashqai Acenta, Nissan Qashqai N-Tec og Nissan Qashqai Tekna. 
 

Udstyr som parkeringssensor, kørecomputer og 5 tommer infoskærm er standard, mens man i Acenta blandt andet får sikkerhedsudstyr som vognbaneassistent og skiltegenkendelse. I N-Tec får man også kollisionsradar, som hjælper med automatisk nødbremsning. I top versionen mangler der ingenting, og man får blandt andet elektrisk parkeringsbremse.
 

Du kan desuden også få din Nissan Qashqai med automatgear. Derudover har Nissan Qashqai et bagagerum, der også kan tilgodese store behov. Bagagerummet kan rumme fra 436 liter til 504 liter, alt efter om sæderne ligger ned eller ej.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.
Hvad koster en brugt Nissan Qashqai?
En brugt Nissan Qashqai kan i skrivende stund købes fra ca. 50.000 kr. og op til ca. 440.000kr. Prisen afhænger naturligvis af bilens årgang, stand, kilometertal og udstyr.  

Indlæser..