48.587 biler

Læs mere om Nissan Qashqai her

Ny Nissan Qashqai – god til børn
Anmeldelse

Ny Nissan Qashqai – god til børn

Nissan er klar med en helt ny Qashqai fra top til tå - men giver en relativt dyr benzinbil mening, når elbilerne stormer frem. Læs med her.

Læs nu
Storsælgeren er tilbage – her er den helt nye Nissan Qashqai
Nyhed

Storsælgeren er tilbage – her er den helt nye Nissan Qashqai

Der er tænkt på mødrene med den nye Nissan Qashqai. Smarte bagdøre, der gør det nemmere at læsse de små børn, mere plads til de store børn, og så bliver storsælgeren både mere lækker og mere grøn. Kort sagt - Nissan er klar med endnu en storsælger.

Læs nu

Nissan Qashqai har uden sammenligning været Nissans største succes på det danske marked i løbet af de sidste 10 år, og forsætter disse tendenser, så bliver Nissan Qashqai den mest solgte Nissan model i Danmark nogensinde. Nissan Qashqai er en såkaldt crossover, hvilket er en klasse, som Nissan Qashqai selv har skabt, da den var den første bil, som fik denne betegnelse. Der er tale om et miks af en firehjulstrækker og en almindelig bil, og man kan sagtens argumentere for, at Nissan Qashqai i bund og grund er en bil i Golf klassen, som bare har fået lidt ekstra højde.

Nissan Qashqai blev præsenteret tilbage i 2007, og siden er det gået rigtig godt med salget af Nissan Qashqai, som kom i en ny genration i 2014, hvor salget af Nissan Qashqai var på 3480 styk. Da Nissan Qashqai blev præsenteret første gang, var det med et forholdsvist smalt modelprogram, da der under kølerhjelmen kun fandtes en 1,6 liters benziner, samt enten en 1,5 liters eller 2,0 liters dieselmotor. Det var dog rigeligt til at gøre Nissan Qashqai til den kæmpe succes, den er, og det skyldes blandt andet også, at sikkerheden er i top, men også det faktum, at især den lille dieselmotor er intet mindre end fremragende.

Da anden generation blev præsenteret, var der langt hen ad vejen tale om en næsten helt ny bil, og det endda til det bedre, selvom første genration var fremragende. Det er især på teknik og motorfronten, at Nissan har skruet gevaldigt op, hvilket har været en nødvendighed for at tage konkurrencen op med alle de biler, som efterfølgende er kommet på markedet i klassen. Motorudvalget er det samme, men samtlige motorer er forbedret i forhold til ydeevne og økonomi. Den store succes for Nissan Qashqai betyder også, at der er et forholdsvist stort udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor efterspørgelsen også er stor, hvilket er med til at holde priserne oppe. Du kommer altså til at betale for din brugte Nissan Qashqai, men du kan omvendt også sælge den videre til en fornuftig pris.

Konkurrenter

VW Tiguan, Kia Sportage og ikke mindst Suzuki S-Cross er oplagte konkurrenter.

Udstyr

Den nyeste genration af Nissan Qashqai fås i fire forskellige udstyrsvarianter kaldet Visia, Acenta, N-Tec og Tekna. Ting som parkeringssensor, kørecomputer og 5 tommer infoskærm er standard, mens man i Acenta blandt andet får sikkerhedsudstyr som vognbaneassistent og skiltegenkendelse. I N-Tec får man også kollisionsradar, som hjælper med automatisk nødbremsning. I topversionen mangler der ingenting, og man får blandt andet elektrisk parkeringsbremse.Indlæser..