47.659 biler

Læs mere om Nissan Juke her

Enten er man for, eller også er man imod. Det lyder lidt som politik, men det er nu Nissan Juke, det drejer sig om. Den lille kompakte SUV’er, der kom på markedet i 2010, er mere end de fleste biler i stand til at dele vandene. Det skyldes, at bilen ikke ligner nogen anden. Fronten og bagenden er markant anderledes fra, hvad man normalt ser, men samtidige er den også sporty i udtrykket, og der er vist ingen tvivl om, at Nissan har haft de kreative hjerner på overarbejde, da linjerne til Nissan Juke blev tegnet.

Nissan Juke ser sjov ud, men det passer egentlig også meget godt med, hvordan køreegenskaberne er i den lille SUV’er. Køregenskaberne er friske, og selv med den lille 1,5 liters dieselmotor med 110 hestekræfter, er der masser af overskud, og sammenholdt med gode forbrugstal, er det med til at gøre Nissan Juke til et endda meget fornuftigt køb, både som ny og på brugtbilsmarkedet. Hvis du gerne vil have lidt flere kræfter under kølerhjelmen, så fås Nissan Juke også med en 1,6 liters dieselmotor med 117 hestekræfter. Skal det være helt vildt, så kan man også få Nissan Juke i en særlig sportsversion kaldet Nismo. Her får man 200 hestekræfter og en acceleration, der bringer bilen fra 0-100 km/t på under otte sekunder, men der skal graves noget dybere i pengepungen, hvis det er denne version, man ønsker.

Nissan Juke er som nævnt en forholdsvis ny model, som fik sit første facelift i 2014, men der er alligevel et fornuftigt udvalg på brugtbilsmarkedet. Hvis man køber en brugt Nissan Juke med firehjulstræk, så bør man lige tjekke undervognen en ekstra gang, da den er udsat ved eventuel offroad kørsel.

Konkurrenter

BMW X1, Audi Q3 og hyundai IX35

Udstyr

På udstyrsfronten imponerer Nissan Juke også, da niveauet af standardudstyr er ganske højt. Blandt standardudstyret er blandt andet kørecomputer, aircondition og sædevarme. Udstyrsvarianterne hedder Visia, Acenta og Tekna. Vil du have ting som fartpilot og læderrat, så skal du op i Acenta, men du i tekna blandt andet kan nyde godt af parkeringssensor.Indlæser..