47.749 biler

Nissan Qashqai+2. Ja det ligger næsten i navnet, hvad det er for en type bil, vi har med at gøre. Det er ganske enkelt en forvokset Nissan Qashqai, hvor der er plads til to ekstra passagerer. Der er altså tale om en personbil med plads til syv, men det skal dog alligevel tages med et gran salt, for det er ikke syv voksne, som skal klemme sig ind i Nissan Qashqai+2, som blev introduceret i 2008.

Pladsen på de to bagerste sæder er nemlig begrænset, og er mest beregnet til børn. Alligevel har Nissan Qashqai+2 sin eksistensberettigelse, og selvom den langt fra er så populær som den oprindelige Nissan Qashqai, så har den alligevel et trumf i ærmet, som den mere populære ’lillebror’ ikke kan hamle op med. Pladsen og fleksibiliteten er nemlig Nissan Qashqai+2 helt store plus. For hvor pladsen på de to bagerste passagersæder godt nok ikke er imponerende, så er fleksibiliteten det til gengæld, og man kan få plads til en ordentlig oppakning ved blot at lægge de to bagerste sæder ned, og så kan man altså stadig være fem personer i bilen.

Sæderne kan desuden foldes sammen og ud i mange forskellige variationer, hvilket i mange situationer gør Nissan Qashqai+2 yderst brugbar. Rent visuelt er Qashqai+2 21 centimeter længere end den normale Qashqai, og ellers kan den kendes på tagrælingen, en større tredje siderude, nye døre og en ny kølergrill. Man er altså ikke umiddelbart i tvivl om, hvorvidt det er en Nissan Qashqai eller en Nissan Qashqai+2, da forskellen er tydelig, men under kølerhjelmen er det præcis den samme bil.

Motorvarianterne er nemlig de samme, som i første generation af Nissan Qashqai, hvilket vil sige en 1,6 liters benziner, samt enten en 1,5 liters eller 2,0 liters dieselmotor. Nissan Qashqai+2 blev dog ikke fornyet, da den nuværende generation af Nissan Qashqai blev præsenteret, og i stedet har Nissan valgt at satse på Nissan X-trail. Så hvis det er en Nissan Qashqai med plads til syv, man vil have, så må man indstille sig på, at det er motorer af ældre dato. De gør det dog stadig glimrende, og man kan faktisk få rigtig meget bil for pengene i en Nissan Qashqai+2 på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Oplagte konkurrenter til Nissan Qashqai+2 er Kia Sorento, Hyundai Santa Fe og VW Touareg

Udstyr

Udstyrsvarianterne er lig med dem, som forefindes i første generation af Nissan Qashqai, hvilket vil sige, der er tre muligheder. Visia, Acenta og Tekna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indlæser..