53.322 biler

Læs mere om Nissan Note her

Nissan Note
Anmeldelse

Nissan Note 1,5 dCi Tekna

Med Around View Monitor ser du din bil fra oven med de tilhørende omgivelser, når du f.eks. manøvrerer rundt på en parkeringsplads. Et super smart system, som Nissan var blandt de første til at bruge i deres biler.

Læs nu

Nissan Note: en god familiebil

Nissan Note er en bil, der ude fra godt kan se lille ud, men den snyder altså. Når du åbner dørene får du en meget rummelig bil, der giver nok plads til de fleste familier. Det er desuden en bil med helt fine køreegenskaber. 

Nissan Note har været på markedet siden 2006, så det er altså en bil, der har været på markedet forholdsvist længe. Nissan Note har, ligesom mange andre biler, naturligvis fået opdateringer og facelifts siden 2006. 

 

Et år efter at Nissan Note blev sendt på gaden lavede Nissan et nyt indtræk i den. De gjorde det desuden muligt at kunne vælge Nissan Note i en række nye farvekombinationer. I 2009 fik bilen en endnu større forvandling, da Nissan valgte at give bilen en helt ny front. Det gjorde, den lækre at se på, men de bevarede stadig det klassiske Nissan Note design.

 

Nogle år efter i 2013 lancerede Nissan den største forvandling i selve styresystemet på bilen. Fra 2013 fik Nissan Note en række nye sikkerhedssystemer, som blev udarbejdet på baggrund af en masse ny avanceret og innovativ teknologi.

Forbedringer af Nissan Note

Salget af Nissan Note er således vokset fra 700 styks i 2012 til 1866 i 2014. Den største forskel fra første generation til anden generation findes på den tekniske side, eller mere præcist i forhold til det tekniske udstyr.
 

I den nyeste udgave præsenterede Nissan løsningen Safety Shield, som er intet mindre end genialt, og hvis man er på udkig efter en nyere brugt Nissan Note, så kig efter en model med Safety Shield. 

Helt simpelt forklaret så består systemet af en række kameraer rundt om bilen, som holder øje med trafikken og forhindringer, når man skal parkere. Det hele kan ses på en indbygget skærm, hvor man ser hele billedet oppefra. Det er normalt ikke udstyr, man finder i biler i Nissan Notes prisklasse. 

Nissan Note – en fin bil med fornuftige køreegenskaber

Nissan Note er stadig garant for ganske fine pladsforhold og fornuftige køreegenskaber. På motorsiden er der ikke det helt store udvalg. Udvalget består af en 1,5 liters dieselmotor med 90 hestekræfter og to benzinmotorer med henholdsvis 80 og 110 hestekræfter. 
 

Nissan Note er et super alternativ til familien, som har brug for plads, praktiske løsninger og lavt brændstofforbrug til en fornuftig pris. Da Nissan Note har været på markedet mange år efterhånden, så er der også et fint udvalg på brugtbilsmarkedet. Derfor er der mulighed for at spare nogle penge kontra nyprisen på en Nissan Note. 


Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Nissan Note.

Hvad koster en Nissan Note?

En Nissan Note er en forholdsvis billig bil, hvor du får meget for pengene. En Nissan Note brugt koster mellem 60-90.000 kroner, alt efter hvor meget ekstraudstyr den har, og hvor langt den har kørt.

Er Nissan Note en god bil?

Ja, Nissan Note er en ganske fin bil, som du kan få til en rigtig fornuftig pris. Den rummer en masse praktiske løsninger, og selve bilen har et ret lavt brændstofforbrug, der gør den billigere at køre i.
 

Hvor lang er en Nissan Note?
Nissan Note er 4,1 meter lang, så det er en forholdsvis lang personbil. Udefra kan den godt se lille ud, men når du åbner dørene, ser du, at det er en dejlig rummelig og praktisk bil.

 

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Nissan Note?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Nissan Note er en forholdsvis billig bil, hvor du får meget for pengene. En Nissan Note brugt koster mellem 60-90.000 kroner, alt efter hvor meget ekstraudstyr den har, og hvor langt den har kørt."}},{"@type":"Question","name":"Er Nissan Note en god bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, Nissan Note er en ganske fin bil, som du kan få til en rigtig fornuftig pris. Den rummer en masse praktiske løsninger, og selve bilen har et ret lavt brændstofforbrug, der gør den billigere at køre i."}},{"@type":"Question","name":"Hvor lang er en Nissan Note?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Nissan Note er 4,1 meter lang, så det er en forholdsvis lang personbil. Udefra kan den godt se lille ud, men når du åbner dørene, ser du, at det er en dejlig rummelig og praktisk bil."}}]}
Indlæser..