53.574 biler

Læs mere om Nissan Note her

Nissan Note
Anmeldelse

Nissan Note 1,5 dCi Tekna

Med Around View Monitor ser du din bil fra oven med de tilhørende omgivelser, når du f.eks. manøvrerer rundt på en parkeringsplads. Et super smart system, som Nissan var blandt de første til at bruge i deres biler.

Læs nu

Nissan Note er Nissans bud på en lille MPV’er, og den er et ganske godt bud på en billig familiebil. Pladsforholdene er nemlig overraskende gode, og det samme er køreegenskaberne. Det til trods så har Nissan Note aldrig fået det helt store gennembrud på det danske marked, siden den blev introduceret tilbage i 2006.

Anden generation kom i 2013, og i løbet af de syv år nåede det at blive til to facelift. Det første kom i 2007, men det bød ikke på de helt store ændringer, da der blot var tale om nyt indtræk og nye farvekombinationer. Det andet facelift kom i 2009, og det var noget mere omfangsrigt, da der var tale om en helt ny front. I 2013 kom så anden generation, og den har vundet noget mere indpas blandt de danske bilkøbere.

Salget af Nissan notet er således vokset fra 700 styks i 2012 til 1866 i 2014. Den største forskel fra første generation til anden generation findes på den tekniske side, eller mere præcist i forhold til det tekniske udstyr. I den nyeste udgave præsenterede Nissan løsningen Safety Shield’, som er intet mindre end genialt, og hvis man er på udkig efter en nyere brugt Nissan Note, så find en version med Safety Shield. Helt simpelt forklaret så består systemet af en række kamera rundt om hele bilen, som holder øje med trafikken og forhindringer, når man skal parkere. Det hele kan ses på en indbygget farveskærm, hvor man ser hele billedet oppefra. Det er normalt ikke udstyr, man finder i biler i Nissan Notes prisklasse.

Ellers er Nissan Note stadig garant for ganske fine pladsforhold og fornuftige køreegenskaber. På motorsiden er der ikke det helt store udvalg, da det begrænser sig til en 1,5 liters dieselmotor med 90 hestekræfter og to benzinmotorer med henholdsvis 80 og 110 hestekræfter. I det helt taget tilbyder Nissan Note en super pakke til familien, som har brug for plads, praktiske løsninger og lavt brændstofforbrug til en fornuftig pris. Man kan også gøre et fornuftigt køb af Nissan Note på brugtbilsmarkedet, men det er en god ide lige at kigge en ekstra gang efter rust, og lige give bilen en supplerende omgang rustbehandling.

Konkurrenter

Opel Meriva, Honda Jazz og Hyundai IX20 er blandt konkurrenterne

Udstyr

Nissan Note findes i tre forskellige udstyrsvarianter begyndende med Visia, Acenta og Tekna. Standardudstyret inkluderer blandt andet ABS og airbags til både fører og passagerer samt sideairbags. Klimaanlæg, kørecomputer, cd-afspiller og tågeforlygter samt elruder bagi er alt sammen en del af Acenta, mens man i topversionen Tekna blandt andet får automatisk klimaanlæg, lys og regnsensor samt hovedairbags både i front og bagi.Indlæser..