47.733 biler

Læs mere om Nissan Micra her

Nissan Micra - Nissans mindste bil

Nissan Micra – det ligger næsten i navnet, at det er Nissans mindste model på markedet, efter mikrobilen Nissan Pixo er udgået. Nissan Micra kom på markedet tilbage i 1982, og den nuværende generation er fjerde generation, som blev præsenteret tilbage i 2010. 

Netop præsentationen af fjerde generation betød også et mindre udvalg af Nissan Micra. For det første blev både tredørs og cabriolet udgaven af Nissan Micra slettet fra programmet, så den nu kun kan købes som en femdørs hatchback. Der er ligeledes skåret på motor fronten, hvor Nissan Micra nu kun kan fås med en 1,2 liters benzinmotor med henholdsvis 59 og 72 hestekræfter. 

Selvom den har ret få hestekræfter, er den altså et godt valg til dig, der blot ønsker dig en lille bil, hvor du nemt kan komme fra A til B. Der er en del som der vælger netop denne bil, som deres første bil.

Desuden kan dens lille størrelse være en fordel, hvis du kører inde i byen og ofte leder efter en p-plads. Det vil det formentlig altid være nemmere lige at få plads til en lille Nissan Micra fremfor den noget større Nissan Qashqai eksempelvis.

 

Køb Nissan Micra brugt

Nissan Micra er i besiddelse af en ganske fornuftig brændstoføkonomi, da den kører helt op til 23,3 km/l. Nissan Micra kan vise sig at være et ganske fornuftigt køb på brugtbilsmarkedet, men der er dog et par ting, man lige bør være opmærksom på, før man investerer i en brugt Nissan Micra. Det er blandt andet en god ide at være opmærksom på slid på bremser og luftmængdemåleren. 

 

Udstyr til Nissan Micra

Der er et stort udvalg af udstyrspakker til Nissan Micra, som kan fås i hele fem forskellige udstyrsvarianter. Den mindste pakke hedder Nissan Micra Visia City, og inkluderer blandt andet fjernbetjent centrallås og indfarvede kofangere. 

 

Næste pakke er Nissan Micra Visia, og her får du blandt andet anlæg med bluetooth, mens man i Pure-modellen også kan nyde godt af aircondition. De to topversioner er Nissan Micra Acenta og Nissan Micra Tekna, hvor der kan tilvælges fra Nissans katalog, men i Nissan Micra Tekna får man også soltag og nøglefri betjening.

 

Du kan også vælge en Nissan Micra med automatgear. Det kan være rart, hvis du ofte kører steder, hvor du skal skifte gear ofte og kører i forskelligt tempo. Det sker særligt i byen, så du kan med fordel vælge automatgear til din Nissan Micra.

 

Nissan Micra bliver til en elbil

I starten af 2022 kom det ud, at Nissan vælger at gøre deres klassiske Nissan Micra til elbil. Med den nyhed bliver det altså muligt at vælge en ganske fin og lille bil som Nissan Micra, hvis man ønsker at køre elbil.

 

Det er lidt uvist, om de tager Nissan Micra helt ud af produktion, eller om de blot tilføjer en Nissan Micra inspireret elbil.

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål. 

Hvad koster en brugt Nissan Micra?

Prisen på en brugt Nissan Micra starter i skrivende stund på omkring 20.000 kr. og op til omkring 200.000 kr. Det skulle altså være muligt at finde en bil der matcher forskellige budgetter.  

Hvor langt kører en Nissan Micra på literen?

Det kommer meget an på, hvilken model der er tale om. De nyeste modeller er angivet helt op omkring 31 km/l - hvor nogle af de ældre modeller kan ligge omkring 15-20 km/l.

 

 
Indlæser..