48.369 biler

Læs mere om Nissan Micra her

Nissan Micra. Det ligger næsten i navnet, at det er Nissans mindste model på markedet, efter at mikrobilen Nissan Pixo er udgået. Nissan Micra kom på markedet tilbage i 1982, og den nuværende generation er fjerde generation, som blev præsenteret tilbage i 2010. Netop præsentationen af fjerde generation betød også et mindre udvalg af Nissan Micra. For det første blev både tredørs og cabriolet udgaven af Nissan Micra slettet fra programmet, så den nu kun kan købes som en femdørs hatchback. Der er ligeledes skåret på motorfronten, hvor Nissan Micra nu kun kan fås med en 1,2 liters benzinmotor med henholdsvis 59 og 72 hestekræfter.

Nissan Micra er i besiddelse af en ganske fornuftig brændstoføkonomi, da den kører helt op til 23,3 km/l. Nissan Micra kan vise sig at være et ganske fornuftigt køb på brugtbilsmarkedet, men der er dog et par ting, man lige bør være opmærksom på, før man investerer i en brugt Nissan Micra. Bremserne bliver hurtigt slidte, hvilket selvfølgelig er et helt åbenlyst problem, og som betyder, at de skal skiftes ofte. Derudover har Nissan generelt problemer med luftmængdemåleren, som ligeledes bliver hurtigt slidt, hvilket påvirker ydeevnen. Er man opmærksom på disse to ting, så kan man gøre et fornuftigt køb af Nissan Micra på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Mazda 2, Kia Rio og Toyota Yaris er de oplagte konkurrenter til Nissan Micra

Udstyr

Der er et stort udvalg af udstyrspakker til Nissan Micra, som kan fås i hele fem forskellige udstyrsvarianter. Den mindste pakke hedder Visia City, og inkluderer blandt andet fjernbetjent centrallås og indfarvede kofangere. Næste pakke er Visia, og her får du blandt andet anlæg med bluetooth, mens man i Pure-modellen også kan nyde godt af aircondition. De to topversioner er Acenta og Tekna, hvor der kan tilvælges fra Nissans katalog, men i Tekna får man også soltag og nøglefri betjening.Indlæser..