48.367 biler

Læs mere om Nissan X-Trail her

Nissan X-Trail
Nyhed

Stærk pris på ny Nissan X-Trail

Nissans ønske om at gøre den nye X-Trail til den mest successfulde modelvariant i C-SUV-segmentet er drivkraften bag bilens spændende nye design. Den nye X-Trail passer perfekt til mærkets vision om moderne crossover-SUV-design med et markant nyt look, som understreger Nissans nyeste designsprog.

Læs nu

Nissan X-Trail - En kraftig SUV

Nissan X-Trail er en bil, der har taget verden med storm. Bilen er kendt for sin høje kvalitet og gode design. Nissan X-Trail bliver produceret af den japanske bilproducent Nissan Motor Company Ltd. Bilen blev introduceret på det internationale marked tilbage i 2001. Siden da er den blevet solgt i mere end 100 lande og har opnået anerkendelse som en af de bedste biler på markedet.

 

Det er en utrolig lækker bil, der har en rummelighed ud over det sædvanlige. Der er ergonomiske sæder, lækkert kontrolpanel og så er der mulighed for at tilkøbe en lang række ekstra sikkerhed til bilen. Der findes også en række ekstraudstyrspakker, så du kan få din Nissan X-Trail lige som du ønsker den.

En rummelig Nissan X-Trail

Det er en utrolig rummelig bil, som du trygt kan købe, hvis du har en stor familie eller bare ønsker en bil med god plads. Det er også muligt at få en Nissan X-Trail 7 personer, så I kan slå to sæder op i bagagerummet. 

Det indikerer også, at vi har med et dejlig, rummeligt bagagerum at gøre. Nissan X-Trails bagagerum er på 565 liter, men det kan blive endnu større, hvis du lægger de midterste sæder helt ned. De 565 liter er desuden, hvor de to ekstra sæder er lagt ned.

Køb Nissan X-Trail brugt

Du kan i skrivende stund finde en del Nissan X-Trail til salg gennem Biltorvet, og det er også en af de biler, der er ekstra populære. Køber du en Nissan X-Trail brugt, er det stadig muligt at få en rigtig fornuftig bil. Standen på bilen afhænger selvfølgelig af, hvordan den tidligere ejer har behandlet den.

Hvis du er på udkig efter en Nissan X-Trail brugt, så tag et kig her på siden, og se om du ikke kan finde netop den model, der matcher dine behov. Der er rigtig mange forskellige udgaver til salg, og du kan få dem i forskellige farver,  forskellige stand, til forskellige priser og med forskelligt udstyr i.

 

De findes desuden i mange forskellige prisklasser, så du kan både købe en bil, der er så god som ny men også biler, der har kørt en del kilometer på landevejene. Det er helt op til dig, hvilken stand du ønsker, at din brugte Nissan X-Trail skal have.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Nissan X-Trail.

Hvor langt kører en Nissan X-Trail på literen?

En Nissan X-Trail kører ca. 14,1 kilometer på literen, hvilket er ret godt for så stor og kraftig en bil. Dette kommer naturligvis an på din kørsel. 

Hvor mange hestekræfter har en Nissan X-Trail?

En Nissan X-Trail har 177 hestekræfter og et såkaldt drejningsmoment på 380 Nm. Der er desuden meget høj trækkraft i bilen. 

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Nissan X-Trail på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Nissan X-Trail kører ca. 14,1 kilometer på literen, hvilket er ret godt for så stor og kraftig en bil. Dette kommer naturligvis an på din kørsel. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor mange hestekræfter har en Nissan X-Trail?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Nissan X-Trail har 177 hestekræfter og et såkaldt drejningsmoment på 380 Nm. Der er desuden meget høj trækkraft i bilen. "}}]}
Indlæser..