45.099 biler

Læs mere om Nissan Leaf her

Nissan LEAF er en lækker elbil

Nissan LEAF er en 100 procent elbil, hvilket betyder, at den er drevet af 48 serieforbundne litium-ion batterier. Bilen blev introduceret på det europæiske marked i 2011, og samme år blev den valgt til årets bil i Europa. Den lille mellemklassebil imponerede med sine gode køreegenskaber og sin forholdsvis lange rækkevidde.

I 2013 fik Nissan LEAF et facelift, hvor der var ændret på forskellige ting, som gjorde den endnu mere velegnet til det europæiske marked. 

Rent visuelt var der ikke de store ændringer, men det var der teknisk og i kabinen. Vigtigst var nok det faktum, at Nissan LEAF efter faceliftet kunne køre længere på en opladning. Officielt var rækkevidden steget fra 174 kilometer til 199 kilometer. Derudover var laderen blandt andet flyttet fra bagagerummet til motorrummet, og det gav 40 liter ekstra bagagerumsplads. Dette kunne lade sig gøre, da den nye lader var mindre. Nissan LEAF er i det hele taget en glimrende bil til dem, der ikke har det store pendlerbehov - hvor rækkevidden stemmer overens med kørselsbehov og mulighed for opladning.

 

Nissan LEAF har masser af udstyr

Der findes tre udstyrsniveauer til Nissan LEAF efter 2013, modellen forinden har et udstyrsniveau. I grundmodellen er der varme i både for- og bagsæder, varme i rattet og mulighed for at forvarme kabine og batteri, når bilen er tilsluttet elnettet. I topversionen får man blandt andet læderindtræk, LED lygter og BOSE anlæg, men altså kun hvis der er tale om udgaver fra 2013 og frem. Du kan købe en Nissan LEAF brugt og stadig få en rigtig god bil, der giver enorm køreglæde. Selvom bilen er brugt, kan du sagtens finde gode modeller på markedet. 

 

Nissan LEAF rækkevidde og opladning

Som nævnt er Nissan LEAF en elbil, og her er rækkevidden og opladning af bilen særligt vigtigt at have in mente. Det er efterhånden blevet nemmere og nemmere at få opladt sin elbil, lige meget hvilket mærke der er tale om. Nissan LEAF har en rækkevidde fra 285 km til 385 km, alt efter hvilken batteri størrelse du vælger med. 

Prisen på bilen starter fra 190.000 kr., og det er til den pris, at du får et batteri, der giver en rækkevidde på 285 km. Modellen med et større batteri og 385 km i rækkevidde starter fra 250.000 kr. 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Nissan LEAF.

 

Hvad er prisen på en Nissan LEAF?

Nissan LEAF har en rigtig fornuftig pris. Prisen starter fra 190.000 kroner, hvor du så får en bil, der har et 40 kWh batteri, og så har den en rækkevidde på op til 285 km. Du kan også købe den fra 250.000 kroner, hvor du får et 62 kWh batteri, og så har den en rækkevidde på 385 km.

 

Hvad er rækkevidden på en Nissan LEAF?

Du kan få den lækre Nissan LEAF med to forskellige rækkevidde – en Nissan LEAF rækkevidde på 285 km og en hvor rækkevidden på hele 385 km.

  {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad er prisen på en Nissan LEAF?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Nissan LEAF har en rigtig fornuftig pris. Prisen starter fra 190.000 kroner, hvor du så får en bil, der har et 40 kWh batteri, og så har den en rækkevidde på op til 285 km. Du kan også købe den fra 250.000 kroner, hvor du får et 62 kWh batteri, og så har den en rækkevidde på 385 km."}},{"@type":"Question","name":"Hvad er rækkevidden på en Nissan LEAF?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Du kan få den lækre Nissan LEAF med to forskellige rækkevidde – en Nissan LEAF rækkevidde på 285 km og en hvor rækkevidden på hele 385 km."}}]}
Indlæser..