51.965 biler

Læs mere om Tesla Model 3 her

Tesla Model 3 - den moderne familiebil

Tesla har udgivet flere modeller, siden de startede deres bilsalg i 2008. Det nyeste skud på stammen er Tesla Model 3, som er en mellemstor familiebil spækket med moderne teknologi og grøn energi. 

 

Der er allerede nu gang i brugtbilsmarkedet inden for modellen, og vi har hjulpet dig med at finde det bedste match ved at finde annoncer fra hele landet på brugte Tesla Model 3.

Sikkerheden er i top, når det kommer til Model 3 Tesla

Ifølge Tesla selv, er sikkerheden det vigtigste i Tesla Model 3. Derfor passer modellen også godt som familiebil, hvor sikkerhed er en nøglefaktor for rigtig mange.

 

Modellen har en 5-stjernet sikkerhedsvurdering for både voksne, børn og fodgængere. Den er designet med en metalstruktur, som giver maksimal styrke. Biltaget kan desuden modstå vægten af ikke én men to fuldvoksne elefanter.

En brugt Tesla Model 3 - så god som en ny bil

Ved at købe en brugt Tesla Model 3 er der mange penge at spare. Mange af de modeller, som du finder annoncer på her, har kun kørt få tusinde kilometer. De fleste er biler, der er producenter indenfor de seneste år. 

 

Derfor får du en bil, der er så god som ny, men til en pris, der er væsentlig billigere, end hvis bilen rent faktisk var ny. Derfor er det en god idé at bruge Biltorvet.dk til at finde dit bedste match, når du er på jagt efter en brugt Tesla Model 3.

AWD er lig med kraftig motorkapacitet og stor køreglæde

Tesla Model 3 er produceret med AWD. En dobbeltmotor og firehjulstræk, der giver bilen power og køreglæde i både regn og sne. Det giver en fremragende kontrol og en forhøjet sikkerhed, når du kører i uvejr. 

 

Det betyder også, at Tesla Model 3 er vanvittig hurtig og kan accelerer fra 0-100 kilometer i timen på cirka 3,5 sekunder. Det er på niveau med de hurtigste racerbiler i verden.

Elbilen uden begrænsninger – kør over 500 kilometer på én opladning

En af folks største skepsisser ved elbiler er, at deres rækkevidde er for lille. De skal lades op for tit, og der er for mange begrænsninger. Sådan er det ikke med Tesla Model 3. 


 

Med en rækkevidde på over 500 kilometer, kan du komme vidt rundt omkring med familien på en bæredygtig måde. I bliver det gode eksempel for en grønnere og renere verden – og det helt uden begrænsninger. 

Vælg rigtigt første gang - brug Biltorvet.dk

Brugtbilsmarkedet kan være af en uoverskuelig størrelse, men ved at bruge Biltorvet.dk får du et nemt og overskueligt overblik over brugte Tesla Model 3 til salg.

 

Det ville være ærgerligt at vælge forkert – men ved at bruge os finder du alle de relevante informationer omkring modellen. 

 

Det er med til at give dig vished og tryghed, når du er på udkig efter en brugt Tesla 3 til salg. Hos os får du nemlig det forkromede overblik, så både pris på Tesla Model 3 og dine behov går op i en højere enhed.

Indlæser..