48.269 biler

Læs mere om Tesla Model X her

Tesla Model X
Nyhed

Tesla lægger arm med amerikansk ikon

Pickuppen er konservative amerikaneres ultimative tegn på frihed, men nu vil Tesla også rode med det. Elon Musk bekræfter at mærket arbejder på en elektrisk pickup.

Læs nu

Tesla Model X - køb den brugt og undgå pladsmangel

Tesla Model X er den største af Teslas modeller. Med syv sæder, et kæmpe stort bagagerum, ultimativ sikkerhed og en enorm rækkevidde, er modellen den perfekte bil til den store børnefamilie, som elsker at drage på eventyr på en miljøvenlig måde. 

 

Ved at købe en brugt Tesla Model X kan du lave store besparelser, og på Biltorvet.dk får du altid det forkromede overblik over annoncer for Tesla Model X til salg fra hele landet. 

Tag hele familien med på tur i den rummelige model

Som den eneste af Teslas modeller har Tesla Model X syv døre. Det betyder, at der masser af plads til alle familiens medlemmer. Men af den grund er der ikke gået på kompromis med pladsen. 

 

Der er mere end 2000 liters plads i bagagerummet, så I kan få det hele med på jeres tur. Derfor er Tesla Model X også den oplagt valg til jer, der har brug for mange siddepladser og god plads i bagagerummet. 

 

Ligeledes er sikkerheden i højsædet med 360 graders kameraer, fremadrettede radarer og sensorer, der kan advare om andre trafikanter. 

Køb en brugt Tesla Model X og kom ud over stepperne

Alle Teslas modeller har en stor rækkevidde, og de kan køre langt på en opladning – Tesla Model X er ingen undtagelse. 

 

Når bilen har brug for en ladning, kan du lynhurtigt lade den op. Tesla skriver, at med et kvarters opladning i en supercharger kan deres nye model køre 179 kilometer. Derfor skal du aldrig tænke på, om det er tidskrævende at have en elbil.

En nem oversigt på Biltorvet.dk hjælper dig på vej

Der er mange gode grunde til at bruge Biltorvet.dk, når du vil finde en brugt Tesla Model X til salg. Det er ganske gratis at bruge vores hjemmeside, og vi har indsamlet annoncer på den bilmodel, du ønsker at kigge nærmere på – også brugte Tesla Model X. 

På Biltorvet.dk kan du nemt og hurtigt se:

  • Hvor forhandleren er

  • Hvor langt bilen har kørt

  • Hvilket årstal bilen er fra

  • Hvad bilen koster

  • Billeder af bilen

  • Detaljeret information om bilens udstyr og stand

 

Via Biltorvet.dk kan du også hurtigt komme i kontakt med forhandleren eller booke en prøvetur. Dermed er du sikker på, at du har finkæmmet markedet og fundet det helt rigtige tilbud. 

Gør verden til et grønnere sted – invester i fremtidens familiebil

Tesla laver ikke bare hurtige biler i høj kvalitet. De laver grønne biler. Ingen benzin, men derimod 100 procent el. Det er også tilfældet med Tesla Model X. Du får en bil, hvor du er det gode eksempel for dine omgivelser, og du kan køre i din bil med god samvittighed, velvidende at du bidrager til en grønnere verden. 

 

Så tag et kig på Biltorvet.dk og se, om vi har ikke fundet en forhandler, der har din grønne drømmebil.  

Indlæser..