50.359 biler

Læs mere om Tesla Model S her

Få en elbil til en overkommelig pris - køb Tesla Model S brugt

Efter Tesla lancerede sportsvognen Tesla Roadster, udkom den mere familievenlige Tesla Model S i 2012. I 2013 nåede modellen også Europa, og i dag er den ikke et sjældent syn på de danske veje.

 

Brugtbilsmarkedet indenfor Tesla Model S er stort, og der er mange penge at spare på at købe modellen brugt. Hos Biltorvet.dk hjælper vi dig på rette vej, og du kan læse meget mere om Tesla Model S herunder.

Køb Tesla Model S brugt til en fordelagtig pris via Biltorvet.dk

En Tesla er ingen billig bil, og det er egentlig en skam, da den bidrager til en mere miljøvenlig klode. Tesla Model S er dog en model, der kan erhverves til en pris, som er til at betale. 

 

Da den har været på markedet en del år, er der mange modeller, som kan købes for mellem 300.000-400.000 kroner. Det opdager du sikkert hurtigt selv, når du skimmer igennem de annoncer for brugt Tesla Model S til salg, som du finder her på Biltorvet.dk. 

 

Det svarer til prisen på en god ny familiebil, men her får du en elbil med ekstraordinær klasse, der er mere skånsom for miljøet, og hvor der er plads til alle. Derfor vil vi råde dig til at kigge mod en brugt Tesla Model S, hvis du vil have en Tesla til en overkommelig pris.

Tesla Model S er stilfuld og spækket med ekstraudstyr

Tesla Model S har ikke sparet på udstyret. Med et stort bagagerum er der plads til alle familiens ejendele, og innovativ støjteknik giver en lyddynamik, som kan sammenlignes med et lydstudie. 

 

Bilen giver dig ultimativ og lydløs køreglæde – og så får du en hurtighed, der kan måle sig med de hurtigste biler i verden.

Fart, udholdenhed og ultimativ køreglæde: Sus derudaf uden modstand

Med verdens laveste luftmodstandskoefficient kommer du til at suse derudaf i din Tesla Model S. Bilen er designet med henblik på fart og udholdenhed, og så har den innovativ ludicrous-ydeevne og et design, der er lavet til fart og køreglæde. 

 

Det har man gjort uden at gå på kompromis med designet, som er både æstetisk, nyskabende og sporty.

Biltorvet.dk hjælper med at finde en forhandler i nærheden af dig 

Biltorvet.dk hjælper dig med at samle annoncer fra hele landet på brugte Tesla Model S. Derfor kan du også se, om der er en bilforhandler i nærheden af dig, der skulle have en Tesla til salg til en god pris. 

 

Vi sætter det hele i system for dig, og via vores hjemmeside får du alle de informationer, du skal bruge om bilen. Lige fra alder og pris til detaljeret information om udstyr. Du får samtidig et godt overblik over Tesla Model S pris. Du kan også nemt komme i kontakt med den pågældende forhandler via vores hjemmeside. 

 

God jagt på din nye bil!

 

 

 

 

 

Indlæser..