50.540 biler

Den nye Tesla Model Y er Teslas nye skud på stammen inden for elbiler. De har efterhånden taget en stor del af det voksende elbilmarked med deres stilrigtige og kraftige elbiler. Her er Tesla Y ingen undtagelse.

Læs mere om Tesla Model Y her

Tesla Model Y
Nyhed

Hvor godt holder et Tesla-batteri?

Hvor meget kapacitet har batteriet på en to år gammel Tesla Model Y egentlig mistet? Det undersøger Bilnørderne i dette afsnit, hvor de også snakker med en ekspert om alt det, du skal vide, hvis du vil købe elbil brugt.

Læs nu

Hvilke modeller findes denne Tesla elbil i?

Tesla Y modellen er mulig at få i tre forskellige modeller: Tesla Model Y, Tesla Model Y Long Range og Tesla Model Y Performance.

Hvad er prisen for de forskellige modeller?

Afhængigt af modellen man vælger, er prisen også forskellig.

  • Tesla Model Y, som er den billigste model, starter med en pris på 374.990 kroner.

  • Tesla Model Y Long Range starter med en pris på 433.490 kroner

  • Tesla Model Y Performance starter med en pris på 502.896 kroner.

Priserne er for nye biler, hos Biltorvet får vi hele tiden nye annoncer ind med denne bilmodel, og prisen på en brugt bil er selvfølgelig lavere end for en ny model.

Hvad er forskellen på modellerne?

Der er nogle forskelle i specifikationer når det kommer til de forskellige modeller. Her er nogle af de mest relevante.

Acceleration 0-100 km/t:

Model Y kan accelerere fra 0-100 km/t på 6,9 s

Model Y Long Range kan accelerere fra 0-100 km/t på 5,0 s

Model Y Performance kan accelerere fra 0-100 km/t på 3,7 s

Rækkevidden ved fuld opladning:

Model Y har en rækkevidde på 430 km

Model Y Long Range har en rækkevidde på 533 km

Model Y Performance har en rækkevidde på 514 km

Tophastighed:

Model Y har en tophastighed på 217 km/t

Model Y Long Range har en tophastighed på 217 km/t

Model Y Performance har en tophastighed på 250 km/t

En anden forskel på modellerne for denne elbil er, at Model Y har baghjulstræk transmission, mens både Long Range og Performance modellerne har Dual Motor firehjulstræk.

Opladning af Tesla Y

Når man har en elbil, er det ideelt, at den ikke skal oplades alt for ofte. Ligesom en benzinbil kan løbe tør for benzin, så kan elbilens batteri også løbe tør for strøm. 

Det er forholdsvist nemt at få en Tesla Model Y opladet, men det afhænger af, hvor man befinder sig. Tesla har selv udviklet en række ladestandere kaldet Superchargers, som de i en hastig fart sætter op over hele landet og i resten af Europa.

Mange elbilsejere får også sat en ladestander op derhjemme. Så kan de altid oplade, når bilen alligevel holder i indkørslen. Hvis man gerne vil have mulighed for opladning derhjemme, kan man købe en Wall Connector fra Tesla.

Tesla Model Y generelle funktioner og interiør

Når det kommer til Tesla Model Y så har den nogle generelle funktioner og specifikationer, som interiøret indeholder uanset model. Disse inkluderer bl.a. følgende:

Midterdisplay: Elbilen har en indbygget 15 tommer touchskærm. Denne skærm kan give alt fra råd til navigation til 360-graders visning af omgivelserne.

Trådløs mobilopladning: Du kan nemt oplade en eller to mobiler ad gangen helt trådløst.

Glastag: Giver en mere rummelig følelse i kabinen og bliver ikke varmt takket være lysblokerende teknik. Dette gør, at glastaget ikke forstyrrer føreren under kørslen, men derimod giver en dejlig udsigt kombineret med følelsen af meget plads.

Dette er blot nogle af bilens funktioner, elbilen har også unikke fordele når det kommer til bagagerummet, sæder, fælge, hjul og meget mere.

Kan jeg købe Tesla Model Y brugt?

Ja, hos Biltorvet har vi et stort udvalg af brugte elbiler, og Tesla Model Y er ingen undtagelse. Selv med en brugt Tesla kan du tit få nær ny kvalitet, da mærkets holdbarhed og levetid er så kvalitetsprægede.

Ofte stillede spørgsmål om Tesla Model Y

 

Hvad er prisen på Tesla Model Y?

Prisen på Tesla Model Y starter fra cirka 374.990 kr., afhængigt af variant og ekstraudstyr.

 

Hvad er rækkevidden på Tesla Model Y?

Tesla Model Y har en rækkevidde på op til 455 km (WLTP) på en fuld opladning. Model Y Performance har en rækkevidde på 514 km mens Model Y Long Range har den længste rækkevidde på 533 km.

 

Hvor lang tid tager det at oplade Tesla Model Y?

Det afhænger af opladningsmetoden. Med en Tesla Supercharger kan du oplade op til 241 km på 15 minutter, mens en opladning derhjemme tager længere tid.

 

Hvor meget vejer en Tesla Model Y?

Tesla Y vejer lige over 2 tons. Den præcise vægt er 2003 kg, men det kan afhænge af, hvor meget ekstraudstyr, der kommer i bilen.

 

Hvilke standardfarver kan Tesla Model Y fås i?

Tesla Y fås i fem forskellige standardfarver. Du kan få din Tesla i følgende farver: Pearl White, Solid Black, Midnight Silver Metallic, Deep Blue Metallic og Red Multi Coat.

 

Hvorfor skal jeg købe en Tesla Model Y?

Tesla Model Y er en af de mest populære og avancerede elbiler på markedet, med en lang rækkevidde, hurtig acceleration, selvkørende teknologi og et moderne design.

 

Har Tesla Model Y selvkørende teknologi?

Ja, Tesla Model Y har avanceret selvkørende teknologi, hvis man tilkøber det, herunder både autopilot- og fuld selvkørende funktioner, som kan forbedre din køreoplevelse og øge din sikkerhed.

Indlæser..