Opel

Opel
Opel modeller
Vis populære Vis alle
Astra
Corsa
Crossland X
Grandland X
Insignia
Karl
Zafira
Vis alle
1
1200
A
Adam
Admiral
Agila
Ampera
Ampera-e
Antara
Ascona
Astra
C
Calibra
Cascada
Combo
Commodore
Corsa
Crossland X
F
Frontera
G
Grandland X
GT
I
Insignia
K
Kadett
Karl
M
Manta
Meriva
Mokka
Mokka X
Monza
Movano
O
Olympia
Olympia Rekord
Omega
R
Rekord
S
Senator
Signum
Sintra
Speedster
T
Tigra
V
Vectra
Vivaro
Z
Zafira

Info

Opel har de sidste mange år været blandt danskernes foretrukne bilmærker. Opel Corsa var dog længe stort set ene om at holde fanen højt hos Opel, og den blev blandt andet kåret til årets bil i Danmark tilbage i 2007. Opel er dog kommet efter det, og især introduktionen af Opel Insignia og efterfølgende den nye Opel Astra har været store succeser for Opel. Med de populære Opel Insignia og Opel Astra samt introduktionen af en helt nye Opel Corsa, så står Opel med et stærkt trekløver, som formentlig vil være med til at sikre Opels popularitet hos de danske bilkøbere i de kommende år.

Opel er tysk, men i modsætning til eksempelvis Mercedes, Audi og BMW, så er der ikke skruet helt op for prisen. Prisniveauet er fornuftigt, og Opel har efter lidt startvanskeligheder, hvor især de tidlige modeller led af rust, fået styr på mekanikken og driftssikkerheden, så kvaliteten i dag er i top.

På brugtbilsmarkedet er der selvfølgelig et stort udvalg af Opel Corsa, Opel Insignia og Opel Astra, men også Opel Vectra er ganske populær. Man kan tilmed gøre et rigtig godt køb, hvis man vælger en brugt Opel Vectra, da udvalget er rigtig stort, og prisniveauet derfor er forholdsvis lavt. Det store udbud skyldes især, at Opel Vectra var populær som leasingbil, men den var i en årrække også politiets foretrukne køretøj.


Fakta

Opel hedder ikke Opel alle steder. I USA sælges Opel som Buick, i Australien hedder mærket Holden og i Storbritannien Vauxhall.

Står der OPC på bagsmækken af en Opel, så er den blevet fabrikstunet. OPC står nemlig for Opel Performance Center, og tuner blandt andet Opel Insignia, Opel Astra, Opel Corsa og Opel Zafira.

Der blev i 2013 produceret 1.057.000 Opel biler på verdensplan.

Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.

Historie

Det hele begyndte egentlig med produktionen af symaskiner, cykler og motorcykler helt tilbage i 1862. Det var Adam Opel, som stod bag produktionen, og han nåede aldrig selv at være med til produktionen af biler. Det skete nemlig først efter hans død i 1895, og efterfølgende fik Opel stor succes med modeller som Kadett’en, Admiralen og Kapitän, der alle er blevet klassikere. Opel har siden 1929 været del af General Motors Company.


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev