45.783 biler

Læs mere om Peugeot 508 her

Peugeot 508
Anmeldelse

Fransk forkælelse på business class – Peugeot 508

Efter nogle timers ret så udfordrende kørsel i efterårsstormvejr på motorvej, byvej og landevej – og sågar på gammel tysk betonvej, grusveje, og 14 km strand med dybe havvandpytter er dommen klar. Du kan præsentere powerpoints uden tunge øjenlåg.

Læs nu

Peugeot 508 blev introduceret på det danske marked tilbage i 2011, og den nye model betød samtidige et farvel til to tidligere modeller, nemlig familiebilen Peugeot 407 og luksusbilen Peugeot 607. Peugeot 508 deler platform med søsterbilen Citroën C5, og den er nu topmodellen hos Peugeot. Peugeot 508 tilgodeser i høj grad børnefamilier, eller dem som bare har behov for meget plads, for den er 10 centimeter længere end den tidligere familiebil 407. Peugeot 508 fås desuden også som stationcar, hvor pladsen er endnu bedre, og netop stationcarversionen er den, som der findes flest af på brugtbilsmarkedet. Man kan sige, at Peugeot med introduktionen af 508 har vægtet pladsen frem for de sporty designlinjer i de tidligere coupeer, men det har været en succes, da Peugeot 508 er populær blandt de danske bilkøbere. Derfor er der også et fint udbud på brugtbilsmarkedet, hvor Peugeot 508 findes til rigtig konkurrencedygtige priser. Udbuddet er heller ikke blevet mindre af, at Peugeot 508 er populær som firmabil, så efter tre år kommer de til salg på brugtbilsmarkedet. Der findes fire forskellige motorvarianter til Peugeot 508, og fælles for dem er, at Peugeot har haft fokus på brændstofforbruget, så de alle præsterer på et fornuftigt niveau for biler af denne størrelse.

Konkurrenter

Det er ikke til at komme uden om Ford Mondeo, som den helt store konkurrent, men også Mazda 6, Renault Laguna og Honda Accord bør nævnes.

Udstyr

De fire udstyrspakker hedder Acces, Active, Allure og GT. Generelt er udstyrsniveauet rigtig godt, og i Acces får man blandt andet aircondition, gearskifteindikator og tågelygter. Hvis du smider lidt flere penge og får Active pakken, så får du blandt andet klimaanlæg og parkeringssensor. I Allure bliver du forkælet med ting som nøglefri start og stop, samt en boardcomputer. Den helt store luksuspakke GT leder tankerne hen på den tidligere Peugeot 607. Her får du blandt andet 18 tommer alufælge, læder og krom i stor stil og parkeringshjælp

Køb brugt Peugeot 508


Da Peugeot 508 kom på markedet i 2011, var dens formål at erstatte Peugeot 407, og det må man sige, at den har gjort. Siden bilen kom på markedet, er den nemlig gået hen og blevet Peugeots topmodel, hvorfor der også er tale om en ganske populær bil herhjemme.

Peugeot 508 er en familiebil og indeholder derfor også alle de typiske funktioner, som en familiebil skal have og mere til: Der er nemlig tale om en yderst rummelig bil, som har plads til hele familien.

Det er lige netop derfor, at vi hos Biltorvet.dk har flere brugte Peugeot 508 til salg. Vi mener nemlig, at det skal være en fornøjelse at køre bil med hele familien, og fornøjelser kræver plads.


Køb brugt Peugeot 508 i flere varianter


Der findes fire forskellige udgaver af Peugeot 508, hvor hver udgave er en smule dyrere end den sidste grundet de mange ekstrafunktioner, som du får med ved købet.

Du skal dog ikke tænke så meget på pengene, hvis du vælger at købe en Peugeot 508 brugt. På brugtvognsmarkedet finder du nemlig særdeles konkurrencedygtige priser, hvilket du også vil opleve, når du hører om de gode Peugeot 508 priser.

Som nævnt varierer priserne dog alt efter, hvilken udstyrspakke du vælger.

De fire pakker du kan vælge er:

• Acces – med bl.a. aircondition og gearskifteindikator

• Active – med bl.a. parkeringssensor og klimaanlæg

• Allure – med bl.a. boardcomputer og nøglefri start og stop

• GT – med bl.a. 18 tommer alufælge, parkeringshjælp samt læder og krom


Anderledes Peugeot design


Ved mange af Peugeots tidligere designs har virksomheden gået efter et sporty og elegant udtryk, hvilket den har haft stor succes med. Med Peugeot 508 har Peugeot dog valgt at gå i en lidt anden retning, da virksomheden har prioriteret plads fremfor det ydre design.

Dette er der til gengæld kommet en yderst rummelig bil ud af, som er ti centimeter længere end Peugeot 407. Yderligere så kan Peugeot 508 også fås som stationcar, hvilket giver dig et stort og rummeligt bagagerum, hvis du vælger at købe en Peugeot 508 brugt. På brugtvognsmarkedet er stationcaren faktisk den Peugeot 508 model, som er mest populær. Danskerne kan ganske enkelt ikke få nok plads, og derfor synes vi, at du også skal have muligheden for at forøge din køreglæde med en rummelig bil.


Meget bil for pengene


I og med at Peugeot 508 er en familiebil, som når ud til en bred målgruppe, så skal det selvfølgelig heller ikke koste kassen at investere i en brugt Peugeot 508. Udover at du kan købe Peugeot 508 til lave priser, vil du dog også opleve, at du får mere ud af de penge, som du bruger på brændstof til bilen. Dette skyldes, at én af Peugeots hovedprioriteter, da de designede bilen, var, at brændstofniveauet skulle være på et fornuftigt niveau for biler af denne størrelse. Der er altså flere penge at spare, når du først har købt en Peugeot 508 brugt, uanset om du skifter fra en større, mindre eller slet ingen bil. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Peugeot 508", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Peugeot 508", "author": { "@type": "Person", "name": "Tine L. Agerskov" }, "datePublished": "2019-12-11", "reviewBody": "Min foretrukne side når jeg skal handle brugte biler ", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..