47.021 biler

Læs mere om Peugeot 208 her

Peugeot 208
Nyhed

Brugttesten – hvor slem er en brugt Peugeot 208

Brugttesten er tilbage, denne gang med Peugeot 208, en charmerende mini med en noget problematisk benzinmotor. Er der gode brugte varianter at købe, eller skal du helt holde dig væk? Få svaret i den nye video her.

Læs nu
Peugeot 208
Anmeldelse

Danskernes nye darling – Peugeot 208

Peugeot har begået et mesterværk med den nye 208. Den er svær at være sur på med komfortable køreegenskaber, hipt design og fornuftige priser.

Læs nu

Find din næste Peugeot 208 hos Biltorvet

Det er på ingen måde en tilfældighed, Peugeot 208 ofte ses på de danske veje. Den populære model fra Peugeot vandt prisen som European Car of the Year i 2020 og slog populære, innovative bilmærker som Tesla, Renault og Ford i finalen. På biltorvet.dk kan du finde flere forskellige varianter af den populære 208 fra forhandlere i hele Danmark. Modellens popularitet er stadig til at få øje på, da det var den mest solgte bil i Danmark i januar 2023. Udforsk de mange Peugeot-modeller her på siden, og find en bil, der opfylder alle dine krav.

Derfor er Peugeot 208 så populær

Peugeot 208 har siden den første udgave gennemgået en del udvikling, men grundelementerne og værdierne er stadig de samme. Peugeot 208 er først og fremmest en praktisk minibil, der især har høstet roser for sin brændstofeffektivitet og brugervenlige teknologi. Bilen har en pris, der – uanset om den købes fra ny eller brugt – er overkommelig for mange, hvilket også har gjort bilen til et utrolig populært valg som førstegangs bil eller som bil nummer to.

Bilens størrelse betyder samtidig, at den kan fungere effektivt i både et tæt bymiljø og på de lange, snoede landeveje. Ligesom de andre biler i Peugeots 2-serie, udnytter 208 den lille kabine på fornem vis, så du har plads til både børn og ekstra bagage.

Udforsk de forskellige varianter af Peugeot 208

Den populære Peugeot 208 fås naturligvis i en standardmodel, der har været i produktion siden 2012, hvor den erstattede henholdsvis Peugeot 206 og 207. Standardmodellen er for dig, der har brug for at få dækket de mest basale kørselsbehov og samtidig ønsker en bil med en fornuftig brændstoføkonomi.

Hvis du er til mere fart og power, fås Peugeot 208 også i en GTI-variant, der blev lanceret tilbage i 2013. 208 GTI kommer med endnu højere topfart, hurtigere acceleration og flere hestekræfter. En perfekt bil til dig, der har brug for en kompakt bil, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med performance.

Læs også: Vores brugertest af den imponerende Peugeot 208 Allure

Sidst, men ikke mindst, findes 208 også i en elektrisk variant – e-208. Størrelsen på bilen er den samme som standardmodellen, 

Peugeot e-208 er for dig, der vil køre 100 % elektrisk

Hvis du gerne vil opleve den velkendte Peugeot-model, men ønsker at køre elektrisk, er e-208 det helt rigtige valg for dig. Den eldrevne 208’er har en 100 kW elmotor med hele 136 hk, hvilket er ganske imponerende, når bilens størrelse tages i betragtning. Desuden har e-208 tre forskellige køreprogrammer, der hver især opfylder forskellige kørselsbehov.

  • ECO: Optimerer rækkevidden
  • Normal: Balancerer performance og rækkevidde til hverdagskørsel
  • Sport: Prioriterer performance til dig, der ønsker lidt ekstra fart

Batteriet på 50 kWh giver en rækkevidde på 351-562 km (WLTP) afhængigt af din kørsel situation og vejrforhold. Rækkevidden er ideel for dig, der skal have opfyldt hverdagens kørselsbehov, og den er også ganske fornuftig i forhold til at tage på længere ture. Så hvis du ønsker en alsidig elbil, der både kan passe til en, to eller flere personer, kan du trygt regne med, at en Peugeot e-208 kan imødekomme dine behov.

Læs også: Vores brugertest af Peugeot e-208

Hos Biltorvet vil vi være dine foretrukne bilportal

Hvis du leder efter en ny Peugeot, kan du trygt regne med, at du kan finde masser af modeller på biltorvet.dk. Hos Biltorvet tilbyder vi dig et udvalg af biler blandt cirka 400 forhandlere i hele Danmark, og du finder dagligt over 40.000 annoncer på vores portal. En af de største fordele ved at bruge Biltorvet er, at det for dig som køber er helt gratis.

Det er først og fremmest vores mission at tilbyde dig en tryg købsoplevelse, og det betyder blandt andet, at de fleste forhandlere, der er en del af Biltorvet, har garantiordninger, som giver dig endnu bedre vilkår ved køb. Med al sandsynlighed vil din valgte forhandler også have et tilknyttet værksted, hvor du kan få et godt tilbud på en serviceaftale.

Hvis du har spørgsmål til en specifik bil eller ønsker at booke en prøvetur, kan det let og hurtigt gøres ved at kontakte pågældende forhandler direkte via biltorvet.dk.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring Peugeot 208

Er Peugeot 208 en god bil?

Peugeot 208 er en af de mest populære modeller fra Peugeot. Bilen vandt European Car of the Year i 2020 og er en populær bil blandt enlige, familier og par.

Hvad koster en Peugeot 208?

Prisen på Peugeot 208 varierer afhængigt af model, årgang og mængde af ekstraudstyr. På biltorvet.dk finder du både nyere og ældre 208’ere.

Indlæser..