45.870 biler

Læs mere om Peugeot 208 her

Peugeot 208
Anmeldelse

Danskernes nye darling – Peugeot 208

Peugeot har begået et mesterværk med den nye 208. Den er svær at være sur på med komfortable køreegenskaber, hipt design og fornuftige priser.

Læs nu

Peugeot 208 er knivskarp og sporty i designet, og man var ikke i tvivl om, hvad Peugeot ville med Peugeot 208, da den kom på markedet i 2012.Den skulle tage over, hvor en af de mest populære Peugeot-modeller slap, nemlig Peugeot 206. En opgave Peugeot 207 ikke helt formåede, men Peugeot 208 havde de rigtige egenskaber, og kombineret med en lav pris, så var fundamentet til en succes lagt.

Peugeot 208 kom da også rigtig godt fra start på det danske bilmarked, og i 2013 kom den ind på en fjerdeplads over de mest solgte bilmodeller i Danmark. En placering der blev forbedret i 2014, hvor Peugeot 208 var den anden mest solgte bilmodel i Danmark. Så på trods af en relativ kort levetid, så er der alligevel et pænt udvalg på brugtbilsmarkedet, og der kan være gode penge at spare.

Især versionerne med en dieselmotor under kølerhjelmen finder du mange af på brugtbilsmarkedet. Netop dieselversionerne blev meget populære i forgængeren Peugeot 206, og i Peugeot 208 findes der to forskellige varianter. En 1,4 liters med 68 hestekræfter, som kører helt op til 29,4 km/l, mens den lidt større 1,6 kommer med 92 eller 114 hestekræfter.

Konkurrenter

Firekløveret, Renault Clio, audi, Ford Fiesta og VW Polo, er de mest oplagte konkurrenter.

Udstyr

Valgmulighederne er mange, når det kommer til udstyr i Peugeot 208. Hele fem forskellige udstyrspakker er på programmet begyndende med Acces, Champion Air, Active, Urban og Allure. Niveauet af standardudstyret er dog fornuftigt, og i alle pakker får du blandt andet centrallås, elruder, multijusterbart rat og radio/CD-afspiller. Du skal op i den dyreste pakke Allure for at få ting som regnsensor og fartpilot.

Køb brugt Peugeot 208


Vil du gerne nyde at køre langt i din bil, uden at bilen larmer, samt at du skal stoppe hver anden dag for at fylde brændstof på? Så er Peugeot 208 bilen for dig. Dette er nemlig den nyeste og mest forbedrede efterfølger til en af Peugeots mest populære biler - Peugeot 207. Men hvorfor investere i en helt ny bil når du kan købe en Peugeot 208 brugt? Bilen er blevet opgraderet på alle tænkelige måder, og fungerer derfor så godt som ny selv efter brug. Hvis du køber en Peugeot 208 brugt, får du altså en bil i topklasse til billige Peugeot 208 priser på brugtvognsmarkedet. Hos Biltorvet.dk kan du finde rigtig mange Peugeot 208 til salg i hele landet. Bilerne venter bare på at finde deres rette ejermand, så de igen kan komme ud og vise deres værd på vejene.


Kvalitet og kvantitet går hånd i hånd


Det siges ofte, at man som køber skal vælge mellem kvalitet og kvantitet. Dette gør sig dog ikke gældende for Peugeot 208, hvor du får kvalitet og kvantitet samlet i en bil. Kvaliteten kommer blandt andet til udtryk i bilens praktiske design. Bilen er nemlig bygget af særdeles gode materialer, så du får den bedste køreoplevelse. Men Peugeot 208 er også udstyret med nogle nye og forbedrede funktioner, som du kan få stor gavn af. I bilen finder du for eksempel en touch-skærm, der indeholder radio, navigation og meget mere. Desuden er bilen også blevet opgraderet indvendigt på den måde, at Peugeot 208 har et mere stilrent og moderne design. Af kvantitet vil du opleve, at Peugeot 208 har et yderst svagt støjniveau ved acceleration, samt at den kører længere på literen og udleder mindre CO2.


Køb brugt Peugeot 208 til en god pris


Peugeot 208 er en meget fleksibel bil, som også er manøvredygtig, hvilket blandt andet skyldes, at bilen har et rat, der ligger perfekt i hænderne. Desuden er det, der kendetegner bilen, at den har et sporty udseende samt god komfort. Dette gør sig således også gældende, hvis du køber en Peugeot 208 brugt.

Prisen for en Peugeot 208 kan variere alt efter, hvor mange ekstraudstyr den givne bil har. Det må dog siges, at de mange ekstrafunktioner kan være med til at give dig en ekstra god køreroplevelse.


En populær bil blandt befolkningen


Blandt den danske befolkning er Peugeot 208 ikke bare hvilken som helst bil. Dette viser statistikker fra både 2013 og 2014, hvor bilen var henholdsvis den tredje og anden mest solgte bil i Danmark.

Dette er en yderst gunstig salgsstatistik for Peugeot 208, der udkom i 2012. Statistikkerne viser nemlig, at bilen efter meget kort tid faktisk slog de gode salgsprognoser fra forgængeren Peugeot 207. Det gode salg skal dog ikke kun findes hos nye biler men i højere grad også på brugtbilsmarkedet, hvor Peugeot 208 også er meget populær. Hvis du også er en af de mange danskere, der har forelsket sig i Peugeot 208, så vil vi meget gerne hjælpe dig med dit næste bilkøb. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Peugeot 208", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Peugeot 208", "author": { "@type": "Person", "name": "Andreas Nielsen" }, "datePublished": "2019-11-09", "reviewBody": "Havde en god oplevelse med at handle igennem Biltorvet.dk", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..