Peugeot 208 1,2 Allure Anmeldelse | 07-08-2016

Peugeot 208

Peugeot

Info

Peugeot 208 er knivskarp og sporty i designet, og man var ikke i tvivl om, hvad Peugeot ville med Peugeot 208, da den kom på markedet i 2012.Den skulle tage over, hvor en af de mest populære Peugeot-modeller slap, nemlig Peugeot 206. En opgave Peugeot 207 ikke helt formåede, men Peugeot 208 havde de rigtige egenskaber, og kombineret med en lav pris, så var fundamentet til en succes lagt.

Peugeot 208 kom da også rigtig godt fra start på det danske bilmarked, og i 2013 kom den ind på en fjerdeplads over de mest solgte bilmodeller i Danmark. En placering der blev forbedret i 2014, hvor Peugeot 208 var den anden mest solgte bilmodel i Danmark. Så på trods af en relativ kort levetid, så er der alligevel et pænt udvalg på brugtbilsmarkedet, og der kan være gode penge at spare.

Især versionerne med en dieselmotor under kølerhjelmen finder du mange af på brugtbilsmarkedet. Netop dieselversionerne blev meget populære i forgængeren Peugeot 206, og i Peugeot 208 findes der to forskellige varianter. En 1,4 liters med 68 hestekræfter, som kører helt op til 29,4 km/l, mens den lidt større 1,6 kommer med 92 eller 114 hestekræfter.

Konkurrenter

Firekløveret, Renault Clio, audi, Ford Fiesta og VW Polo, er de mest oplagte konkurrenter.

Udstyr

Valgmulighederne er mange, når det kommer til udstyr i Peugeot 208. Hele fem forskellige udstyrspakker er på programmet begyndende med Acces, Champion Air, Active, Urban og Allure. Niveauet af standardudstyret er dog fornuftigt, og i alle pakker får du blandt andet centrallås, elruder, multijusterbart rat og radio/CD-afspiller. Du skal op i den dyreste pakke Allure for at få ting som regnsensor og fartpilot.


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev