I Biltorvets nye Youtube-serie brugttestes Peugeot 208. En bil, FDM ligefrem ikke vil anbefale at købe, så hvor slemt står det til, og er der faktisk gode varianter at finde, hvis man undgår den udskældte 1,2-liters benzinmotor.

Peugeot 208 har alle dage været en danskerdarling, der takket være lav pris har solgt som kolde fadøl til en EM-fodboldkamp. Men særlig et problem har fyldt for mange kunder, når bilen har fået nogle kilometer under dækkene. Den 1,2-liters benzinmotor er kendt for at have mange problemer, og det er så slemt, at FDM ligefrem ikke vil anbefale køb af Peugeot 208 med den 1,2-liters motor.

Den elektriske Mercedes G-Klasse knuser alt i terrænet

Men hvorfor er det så slemt, og hvad kan du gøre, hvis du er på jagt efter en brugt Peugeot 208? Det svarer Biltorvet på i deres nye Youtube-program Brugttesten. Her bliver du klædt på til at kende de generelle fejl, og hvordan de bedst spottes. Målet er at hjælpe dig til at købe den bedste brugte bil.

Tesla Cybertruck er i Danmark – her er vores indtryk

Første afsnit handler om elbilen Skoda Enyaq, som tilfældigvis også har vundet æren af at blive Årets Brugtbil 2024. Du kan se videoen her.