46.910 biler

Læs mere om Peugeot 5008 her

Peugeot 5008
Nyhed

Peugeot 5008 er årets brugtbil i England

Årets brugtbil er den syvsæders SUV, Peugeot 5008 årgang 2017 og frem, ifølge det største engelske bilkøbsmedie What Car! Den slog kandidater som Audi A4, the BMW 530e og Skoda Octavia stationcar. BMW røg til tops i fire kategorier, mens Audi og Skoda tog tre titler hver. Se listen over vinderne her.

Læs nu
Peugeot 5008
Nyhed

Peugeot klar med ny 5008 SUV

Takket være EMP2 platformen er den nye 5008 11 cm længere og 11 cm bredere end sin forgænger, hvilket giver 6 cm mere benplads til passagererne på 2. sæderække.

Læs nu
Køb brugt Peugeot 5008


Peugeot 3008 er bilen, som er svær at komme udenom, hvis man er på udkig efter en rummelig familiebil med masser af plads. Peugeot er den oplagte familiebil til de lange køreture, hvor man har brug for meget plads og ekstra god komfort.

Lange køreture kan hurtigt blive indelukkede og ukomfortable, hvis du ikke har plads og albuerum nok. Dette undgår du dog, hvis du køber en Peugeot 5008 brugt. Denne bil er nemlig Peugeots svar på en rummelig familiebil med plads til hele syv passagerer.

Med Peugeot 5008 bliver de lange bilture ikke udholdelige, da du ikke behøver at klemme din familie og dine venner ind i en bil, hvor I bliver nødt til at sidde på skødet af hinanden.


Velkendt design med et twist


Ved første øjekast ligner Peugeot 5008 måske en typisk Peugeot bil i et klassisk fransk design. Men bevæger du dig længere ind i bilen, vil du dog opleve, at Peugeot har fundet inspiration i et andet velkendt transportmiddel - nemlig fly.

Indvendigt er bilen mere eller mindre bygget op som et top moderne flycockpit med kvalitetsmaterialer som gør, at du ikke kan undgå at føle stor køreglæde, når du viser din brugte Peugeot 5008 frem på de danske veje. Peugeot 5008 skiller sig nemlig ud fra andre tilsvarnede biler i samme klasse, og kan derfor også betegnes som værende noget unik.


Kendte funktioner i nyt smart design


Mange af Peugeots biler er i dag udstyret med blandt andet klimaanlæg og navigation, som skal sikre dig den bedste køreoplevelse, og Peugeot 5008 er ingen undtagelse.

I Peugeot 5008 finder du mange af de klassiske Peugeot funktioner; dog i et nyt format. I bilen finder du blandt andet vippekontakter, der er lavet i metal. Disse kontakter bruges til at slå bilens funktioner til som navigation mv.

Sammen med det bløde materiale du finder i bilens sider, så skaber disse i kombination en bil, hvor komfort er i højsædet. Hos Biltorvet.dk er vi helt vilde med komfort, og har derfor også brugte Peugeot 5008 til salg, som du kan købe til de gode Peugeot 5008 priser, du finder på brugtvognsmarkedet.


Køb brugt Peugeot 5008 og få plads til hele familien


Peugeot 5008 er en SUV, hvilket vil sige at bilen er ekstra rummelig, og derfor egner sig godt til større familier. Bilen har desuden mange forskellige egenskaber, som du også finder i Peugeots andre biler. Den helt store forskel hos denne bil skal derfor findes i størrelsen.

Ved at købe en Peugeot 5008 brugt er du altså garanteret at få en familiebil, som ikke går ned på udstyr, og som heller ikke går ned på plads.

Vi mener, at det skal være sjovt at køre bil, så alle passagerer i bilen får en god tur. Det er dog aldrig sjovt at tage på lange køreture, hvor du bliver mast om på bagsædet, fordi der ikke er plads andre steder.

Med en SUV, og dermed med en Peugeot 5008, undgår du fremover ubehageligt lange køreture, hvilket i stor grad kan være med til at starte familieferien på en positiv måde. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Peugeot 5008", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Peugeot 5008", "author": { "@type": "Person", "name": "Aske Andersen" }, "datePublished": "2019-12-08", "reviewBody": "Min foretrukne side når jeg skal handle brugte biler ", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..