48.433 biler

Læs mere om Peugeot 308 her

Peugeot afslører ny version af bestselleren 308
Nyhed

Peugeot afslører ny version af bestselleren 308

Peugeot præsenterer desuden en ny 8-trins automatisk gearkasse, der er udviklet i samarbejde med japanske Aisin. Den skulle give et smidigt gearskifte og Stop&Start fra 20 km/t. Den er eksklusiv for GT-versionen og er kombineret med BlueHDi 180 hk dieselmotoren.

Læs nu
Peugeot 308 SW 1,6 BlueHDI Active
Anmeldelse

Peugeot 308 SW 1,6 BlueHDI Active

Den 120 hk diesel kører ifølge Peugeot 31,3 km/l og har en CO2 udledning på kun 85 k/km. Det er rigtig godt. Vi nåede ikke helt de 31,3 km/l – men, jeg er overbevist om, at du ved ren økokørsel og brug af start/stop funktionen hele tiden, nok skal kunne komme meget tæt på.

Læs nu

Peugeot 308 er på mange måder en bil, der deler vandene. Det skyldes det lidt specielle design, hvor især en markant stor forrude gør bilen lidt speciel. Den er dog også med til at give et super udsyn, som er en af de helt store styrker ved Peugeot 308, som på dette område er på niveau med, hvad man normalt ser i større biler. Peugeot 308 tilbyder også et fint kompromis mellem gode, dynamiske køreegenskaber, god komfort og høj sikkerhed. En kombination, som sammen med den glimrende 1,6 liters dieselmotor, som ligger i de fleste 308’ere, er med til at gøre Peugeot 308 til et glimrende køb på brugtbilsmarkedet. Peugeot 308 afløste Peugeot 307 tilbage i 2007, og i forhold til 307’eren er der også sket markante forbedringer i forhold til pladsen både foran og bagi. I 2013 kom anden generation af Peugeot 308, som på mange måder er speciel, da det er første gang, at Peugeot genbruger et modelnavn, men anden generation er stadig forskellig fra første generation, og den er blandt andet 140 kilo lettere. Det vil dog stadig være første generation, som der umiddelbart er flest af på brugtbilsmarkedet, men ligegyldigt om det er første eller anden generation, så kan man stadig gøre et godt køb på brugtbilsmarkedet, da priserne er lavere end hos mange af konkurrenterne, og det samme er reservedele og service.

Konkurrenter

Peugeot 308 gør sig i Golf-klassen. Så derfor er VW Golf en oplagt konkurrent. Det samme er Audi A3, Honda Civic og Opel Astra.

Udstyr

I den nyeste udgave af Peugeot 308 hedder de tre udstyrsniveauer Acces, Active og Allure. Hvis man vælger den helt nye Peugeot 308 SW (stationcar), så findes der en fjerde pakke kaldet style. I Acces pakken får man blandt andet både LED-kørelys, elektriske sidespejle og sædevarme, mens man i Acces pakken må kigge langt efter ting som alufælge, lændestøtte og parkeringssensor. Så skal man op i enten Active eller Allure.

Køb brugt Peugeot 308


Leder du efter en bil, som skiller sig ud fra mængden, giver et godt udsyn samt god komfort? Så er Peugeot 308 bilen for dig. Der er nemlig her tale om en bil, som du, til en vis grad, kan tilpasse dine behov. Det eneste du skal gøre er at vælge imellem de tre udstyrsniveauer, som Peugeot 308 tilbyder dig. Peugeot 308 er en bil, som på mange måder egner sig til den almindelige bilkøber, som gerne vil have en god, fransk bil med klassens bedste køreegenskaber.

Ved at købe en Peugeot 308 brugt kan du derfor være helt sikker på at opleve stor køreglæde, når du triller på de danske landeveje.


En bil med øget sikkerhed? – Køb brugt Peugeot 308


Den vigtigste egenskab ved alle biler må siges at være sikkerheden. Sikkerhed kommer dog i mange former og ved købet af en Peugeot 308 brugt, kan du derfor også være med til at helgardere dig i trafikken på flere måder.

I Peugeot 308 finder du ikke bare de sikkerhedsfunktioner, som er standard i de fleste biler. I denne bil finder du nemlig også en ekstra stor bilrude, som giver dig et større overblik i trafikken, hvilket både kommer dig og dine medbilister til gavn.

Den store rudeplads i Peugeot 308 svarer faktisk til den størrelse ruder, som du normalt finder i større biler. Dette giver dig derfor ikke kun øget sikkerhed, det er nemlig også med til at give din bil et mere specielt udseende, der skiller sig ud fra mængden af andre biler.


Gode egenskaber til gode Peugeot 308 priser


I 2007 afløste Peugeot 308 dens forgænger Peugeot 307. Peugeot 308 er nemlig en mere opgraderet udgave af dens forgænger, hvor fejl og mangler er blevet rettet op.

Det var altså på denne måde, at Peugeot skabte en bil med komfort i topklasse, gode dynamiske køreegenskaber og en sikkerhed, som er højere end hvad den var i Peugeot 307.

Opgraderingerne har desuden også medført, at Peugeot 308 er mere rummelig, end hvad der før gjorde sig gældende. Derfor er Peugeot 308 også en bil, som passer godt til børnefamilien, som skal have plads til barnevognen eller klapvognen.

Hvis du gerne vil købe en rummelig Peugeot 308 brugt til en god pris, så kan du her hos Biltorvet.dk finde mange brugte Peugeot 308 til salg, som du kan købe til gode brugtvognspriser.

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..