46.902 biler

Læs mere om Peugeot 207 her

Peugeot 207 var fra begyndelsen, da den blev introduceret tilbage i 2006, på en svær opgave. Den skulle tage over for Peugeots mest sælgende model, nemlig Peugeot 206, og det magtede Peugeot 207 ikke helt, selv om salget gik fornuftigt. Derfor blev produktionen også stoppet seks år senere, da efterfølgeren Peugeot 208 og 2008 (afløste Peugeot 207 SW) blev præsenteret. Peugeot 207 kan findes både som hatchback, stationcar og en sporty todørs coupé cabriolet.

Fælles for dem alle er, at Peugeot 207 i 2009 fik et lille facelift, som ændrede lidt på både for- og baglygter. Peugeot 207 lider også en smule under, at den kom på markedet i en tid, hvor der ikke var så meget på fokus brændstoføkonomi, og derfor er der ret stor forskel på de forskellige motorer på dette område. Der er faktisk hele 14 km/l til forskel på den mest og den mindst økonomiske. Coupé-Cabriolet udgaver kører således ikke mere end 12,3 km/l, mens den mest økonomiske dieselversion kører 26,3 km/l.

Så hvis du gerne vil have en bil, som kører lidt længere på literen, så kig lige efter én ekstra gang. Det er i det hele taget en rigtig god ide at lave sin research ordentligt, da der er et stort udvalg af Peugeot 207 på brugtbilsmarkedet, og populariteten påvirker selvfølgelig også prisen. Så hav lidt tålmodighed, og så kan du finde en Peugeot 207 til en rigtig fornuftig pris.

Konkurrenter

Opel Corsa, Fiat Punto, Renault Clio og Ford Fiesta

Udstyr

Comfort, Comfort Plus, Premium og GT Turbo er de fire udstyrspakker, der er at vælge imellem. I den første pakke får du blandt andet Fjernbetjent centrallås og elruder. I næste pakke kommer der blandt andet aircondition og elspejle, mens du skal op i Premium for blandt andet at få sportssæder og læderrat. Skal det være den helt store pakke GT Turbo, så er det lig med Premium dog med klimaanlæg, regnsensor og panoramatag . Peugeot tilbyder også en speciel udstyrsvariant ved navn RC. Her får du ekstra tonede ruder, skålformede sportssæder, krom på sidespejlene og tagspoiler.

 

 

 

 

Køb brugt Peugeot 207

 

 

 

 

Det danske vejr svinger meget gennem hele året, hvilket kan være med til at gøre en bils vejgreb meget uforudsigeligt. Dette skal du dog ikke bekymre dig om, hvis du køber en brugt Peugeot 207. Peugeot 207 modellen er nemlig designet til at kunne køre i det til tider lunefulde danske vejr uden problemer - også selvom vejret byder på regn, frost, sne og hagl. Du kan derfor bruge din Peugeot 207 hele året rundt uden problemer.

 

Peugeot 207 - en populær bil

Peugeot 207 er den forbedrede udgave af Peugeot 206, hvor Peugeot har forsøgt at rette op på de fejl og mangler, som de kunne finde ved Peugeot 206. Dette resulterede bl.a. i en ny bil i cabrioletserien, hvor der blandt andet blev rettet op på de ydre dimensioner af bilen, hvilket har givet Peugeot 207 et mere harmonisk udseende.

Med Peugeot 207 cabriolet er det også blevet hurtigere at slå stålfoldetaget op, så du på ingen tid kan få luftet ud og mærke solens stråler og en behagelig brise. På bare 25 sekunder kan stålfoldetaget blive slået ud på en Peugeot 207 cabriolet.

I Peugeot 207 er der også blevet rettet op på kabinen og den indvendige kvalitet generelt i forhold til Peugeot 206. Resultatet er en funktionel og harmonisk flot bil med rigtig gode køreegenskaber.

 

Køb brugt Peugeot 207 med udstyr i topkvalitet

Når det kommer til biler, så må du aldrig gå ned på udstyr, og lige netop denne tanke har Peugeot også haft, da de designede Peugeot 207. Bilen er nemlig spækket med udstyr, som du kan få stor gavn og køreglæde af, når du skal ud på vejene.

Med Peugeot 207 får du blandt andet disse egenskaber:

• Klimaanlæg

• Elruder - både for- og bagpå bilen

• Elektroniske spejle

• Højdejusterbare sæder

• Sædevarme

Udover de mange funktionelle egenskaber så er Peugeot 207 også en sikker bil at køre rundt i, hvorfor den bl.a. scorer 5 stjerner ANCAP crash-test. Alle Peugeot 207 biler har desuden 5 airbags.

 

Peugeot 207 - en fornuftig, god bil

Hos Biltorvet.dk finder du mange Peugeot 207 fordelt over hele landet. Peugeot 207 er bilen til dig, som går op i at få en funktionel, sikker og flot bil, som heller ikke går på kompromis med køreegenskaberne. Peugeot 207 er en populær bil i byerne, da man nemt kan parkere og køre rundt i myldretiden. Peugeot 207 er også en optimal familiebil med et fornuftigt bagerum, hvor der er plads til lidt af hvert. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Peugeot 207", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Peugeot 207", "author": { "@type": "Person", "name": "Henriette Skov" }, "datePublished": "2019-10-19", "reviewBody": "Stort udvalg og nemt at finde rundt", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

Indlæser..