53.685 biler

Læs mere om Renault Clio her

Renault Clio
Guide

Franske overraskelser – brugttest af Renault Clio

Franske biler har ikke det bedste ry, når de er brugte, men hvad med Renaults seneste Clio, som på mange måder er blevet en mere lækker og voksen pakke - kan den også holde, når den er brugt? Det finder vi ud af her.

Læs nu

Køb Renault Clio

Her hos Biltorvet.dk kan du finde et stort udvalg af lige præcis Renault Clio-modeller. Det er nemlig en utrolig populær bil, da den er praktisk i dens størrelse og samtidig rummer en god komfort.

 

Vi samarbejder med mange forskellige bilforhandlere og privatpersoner, der sælger deres brugt Renault Clio. Når du udvælger de nyere modeller, som har kørt færre kilometer, så vil den gennemsnitlige pris helt naturligt stige. Ofte har en nyere brugt Renault Clio også bedre og mere sikkerhedsudstyr, og prisen er derfor også derefter. Her hos Biltorvet har vi heldigvis et stort udvalg af brugte Renault Clio – både de ældre og nyere modeller samt benzin-, diesel – og hybridudgaverne.

Se alle Renault Clio til salg

Eftersøger du en Renault Clio til salg? Så er du altså havnet det helt rigtige sted. Køb brugt Clio her gennem os, og du vil stå tilbage med en skøn bil, som du vil få utrolig meget glæde af. Leasing af Renault Clio kan også være en oplagt mulighed, hvis du gerne vil have en fabriksny og en fast måned pris.

 

En Renault Clio er en såkaldt minibil, som især egner sig godt til bykørsel og de mindre køreture. Den fås som både en 3 og 5-dørs hatchback, 4-dørs sedan og 5-dørs stationcar. Uanset hvilken version, som du efterspørger, så er der stor chance for, at du finder det her hos Biltorvet – enten gennem en forhandler eller hos en privatperson.

Modeller og priser

Overordnet set kan du vælge mellem hybridbil, benzinmotor eller dieselmotor. Hybridmodellen fås i versionerne Zen, Intens og R.S. Line. Benzinmodellen fås i en særlig Life-version samt i Zen, Intens og R.S. Line. Dieselmodellen fås som Zen og Intens.

 

Men hvad er prisen på Renault Clio? Hvis du vælger at købe en fabriksny Renault Clio, så ligger priserne omtrent 150.000 – 265.000 – alt efter hvilken variant, du vælger. Prisen på en brugt Renault Clio til salg adspreder sig også utrolig meget. Du kan finde nogle modeller til 25.000 kr., mens andre kan ligge omkring de 200.000, hvis det er en nyere model med blot få kørte tusinde kilometer.

 

Hvem ejer Renault?

Renault Group ejes af en række aktionærer. Nissan er blandt nogle af dem, som har mange aktier i Renault Group.

Hvor meget må en Renault Clio trække?

Mange versioner af Renault Clio kan trække op til i alt 1.200 kg. De 1.200 kg er inklusiv anhængerens egen vægt, og dette skal du derfor tage højde for, når du laster noget bag på bilens anhænger.

Hvor langt kører en Renault Clio på literen?

Det er individuelt fra variant til variant hvor langt en Renault Clio kører på literen, det kan svinge mellem alt fra 17,2 km/l og op til 24,4 km/l. Det specifikke tal kan du aflæse, når du klikker ind på hver enkelt bil.

Hybridversionen kører både langt på literen og har den laveste grønne ejerafgift. Benzin-versionerne kører halvlangt på literen og har en lidt højere grøn ejerafgift. Sidst men ikke mindst er der diesel-versionen, som er en smule dyr i grøn ejerafgift men er til gengæld billigere i brændstof.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Renault Clio", "description": "Køb Renault Clio”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Renault?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault Group ejes af en række aktionærer. Nissan er blandt nogle af dem, som har mange aktier i Renault Group."}},{"@type":"Question","name":"Hvor meget må en Renault Clio trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Mange versioner af Renault Clio kan trække op til i alt 1.200 kg. De 1.200 kg er inklusiv anhængerens egen vægt, og dette skal du derfor tage højde for, når du laster noget bag på bilens anhænger."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Renault Clio på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er individuelt fra variant til variant hvor langt en Renault Clio kører på literen, det kan svinge mellem alt fra 17,2 km/l og op til 24,4 km/l. Det specifikke tal kan du aflæse, når du klikker ind på hver enkelt bil.\n\nHybridversionen kører både langt på literen og har den laveste grønne ejerafgift. Benzin-versionerne kører halvlangt på literen og har en lidt højere grøn ejerafgift. Sidst men ikke mindst er der diesel-versionen, som er en smule dyr i grøn ejerafgift men er til gengæld billigere i brændstof."}}]}
Indlæser..