50.540 biler

Læs mere om Renault Captur her

Køb Renault Captur

En Captur er en lækker SUV fra den franske bilproducent Renault. Det er en moderne bil med masser af plads, optimeret performance og et lækkert design. 

Alt afhængigt af hvilken model du vælger, kan Renault Captur fås som benzinbil eller plug-in-hybrid. Captur Zen og Intens fås med enten benzin- eller hybrid-motor, mens R.S. Line kun fås som hybridmodel. Hybridmodellerne har en E-Tech plug-in hybrid 160 motor, mens Zen og Intens også kan fås med en TCe 95 eller en TCe 140 EDC benzinmotor.

Renault Captur brugt

Det er oplagt at købe en brugt Renault Captur. Her på siden finder du både brugte biler hos private og professionelle forhandlere, og du kan nemt filtrere din søgning efter årgang, udstyr, pris eller noget helt fjerde. Vi har helt sikkert en brugt Renault Captur til salg, der kan opfylde din bildrøm.

Du finder som sagt tre forskellige modeller. R.S. Line er det eksklusive valg, og denne fås udelukkende som hybrid. Renaults hybridbiler har en god performance, og er et fordelagtigt valg, og du kan køre op til 65km udelukkende på el.

Drømmer du om en brugt Renault Captur, så er deres hybridmodeller altså et udmærket valg - og uden at det behøver koste særlig meget mere.

Renault Captur pris

Er du ude i et køb af en Renault Captur fra ny, kan du forvente, at priserne starter ved ca. 216.000 kroner for en Zen. Den specifikke pris afhænger af hvilket udstyr og hvilken model du vælger, ligesom dette også har indflydelse på prisen for en brugt Renault Captur.

Det udstyr, der følger med, eller kan tilvælges, er blandt andet:

·   Automatisk aircondition

·   Easy Link Multimediesystem

·   Svævende midterkonsol

·   Touchskærm og navigation

·   Multisense køreprogrammer

·   Automatisk p-bremse

Husk at du kan tilpasse din søgning hos os efter pris, så du er sikker på at lande indenfor budgettet. En brugt Renault Captur har selvfølgelig mulighed for præcis samme ekstraudstyr som en ny, hold derfor øje med at den bil, du vælger, har de funktioner, du har behov for.

Vil du gerne prøve bilen af først, eller har du kun behov for den i en kort periode, så kan du vælge leasing af Renault Captur i stedet.

 

Hvem ejer Renault?

Renault ejes af aktionærer. Virksomheden styres af en bestyrelse (Board of Directors), og i 2022 er formanden for bestyrelsen Jean-Dominique Senard. Der er desuden et Board of Management, samt en Corporate Management Committee, der alle er med til at varetage Renault Groups interesser.

Hvor meget må en Renault Captur trække?

Uanset model kan du regne med, at en Renault Captur minimum kan trække 750 kg. Nogle modeller kan/må trække op til 1200 kg. Vær derfor ekstra opmærksom, når du tjekker bilens specifikationer, hvis du skal have en bil med et bestemt træk.

Hvad koster en Renault Captur?

Din pris på Renault Captur kan spænde fra 216.000 til 305.000 kr. Den endelige pris afhænger af, hvilken model du vælger, og hvorvidt det er en benzinbil eller en hybrid. Derudover spiller det også en rolle, hvad du tilvælger, når du køber bilen, som f.eks. speciallak, udstyrspakker og geartype.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Renault Captur", "description": "Køb Renault Captur”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Renault?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault ejes af aktionærer. Virksomheden styres af en bestyrelse (Board of Directors), og i 2022 er formanden for bestyrelsen Jean-Dominique Senard. Der er desuden et Board of Management, samt en Corporate Management Committee, der alle er med til at varetage Renault Groups interesser."}},{"@type":"Question","name":"Hvor meget må en Renault Captur trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Uanset model kan du regne med, at en Renault Captur minimum kan trække 750 kg. Nogle modeller kan/må trække op til 1200 kg. Vær derfor ekstra opmærksom, når du tjekker bilens specifikationer, hvis du skal have en bil med et bestemt træk."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Renault Captur?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Din pris på Renault Captur kan spænde fra 216.000 til 305.000 kr. Den endelige pris afhænger af, hvilken model du vælger, og hvorvidt det er en benzinbil eller en hybrid. Derudover spiller det også en rolle, hvad du tilvælger, når du køber bilen, som f.eks. speciallak, udstyrspakker og geartype."}}]}
Indlæser..