48.591 biler

Læs mere om Renault Captur her

Renault Capture er en sjov størrelse. En sjov størrelse i den forstand, at den er en meget kompakt SUV’er, som er efterfølgeren til skuffelse Renault Modus, som aldrig blev en succes. Om Renault Capture er en succes, er nok endnu for tidligt at sige, men den har siden præsentationen tilbage i 2013 fået ganske godt fat i de danske bilkøbere, og der blev i 2014 solgt 2859 eksemplar af Renault Capture.

Der er som nævnt tale om en forholdsvis ny model, men der er alligevel et fornuftigt udvalg på brugtbilsmarkedet, da salget har været ganske fornuftigt. Det skyldes, at Renault Capture har nogle helt åbenlyse kvaliteter, som mange danske bilkøbere efterspørger. Den er praktisk, kompakt, veldesignet og til en fornuftig pris, og det er noget danskerne sætter pris på. Renault Capture er baseret på den samme platform som minibilen Renault Clio, men Capture er større, og der er væsentlig mere plads i kabinen. Der er desuden flere praktiske løsninger i kabinen, og bagagerummet kan blandt andet opdeles i to.

På designfronten kan man næsten få sin Renault Capture, som man vil, da der er mulighed for personligt design, og derfor vil man også finde Renault Capture i mange forskellige varianter på brugtbilsmarkedet. På motorfronten kan man vælge mellem en 0,9 liters benzinmotor og en 1,5 liters benzinmotor begge med 90 hestekræfter. Der forefindes også en kraftigere 1,2 liters turbobenzinmotor med 120 hestekræfter, men det er klart de to andre versioner, der er flest af på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er Nissan Juke, Peugeot 2008 og Opel Mokka

Udstyr

Renault Capture findes i tre forskellige udstyrsvarianter, begyndende med Authentique, derefter Expression og topversionen Dynamique. Standardudstyr er blandt aircondition og sædevarme i forsæderne, mens man i topversionen blandt andet kan nyde godt af automatisk klimaanlæg og tågelygter med kurvelys.Indlæser..