47.083 biler

Køb Renault Arkana

En Renaults nye Arkana model er en smart og lækker SUV, der kan bruges til det hele. Den er rummelig og sportslig, og du kan finde den både som hybrid eller benzinbil.

Der findes tre forskellige udgaver: Zen, Intens og R.S. Line, der hver især har sine fordele. Blandt udstyret i Arkana kan du blandt andet finde:

·   ABS

·   Automatgear

·   Fjernbetjent centrallås

·   LED bremselys

·   Skiltegenkendelse

·   Automatisk nødopkald i tilfælde af ulykke

·   Kollisionsadvarsel

·   Selealarm

·   Parkeringssensor

·   Diverse airbags ved forsæder

·   Regnsensor

·   To USB-porte ved bagsæderne

Er du på udkig efter en brugt Renault Arkana til salg, så kan du finde forskellige forhandlere og modeller lige her hos os.

Den nye Renault Arkana hybrid

Hvis du gerne vil have en brugt Renault Arkana som hybrid, kan du vælge mellem alle tre forskellige versioner med motoren E-Tech hybrid 145. Zen og Intens fås også med benzinmotor, mens R.S. Line kun findes som hybrid.

Den primære forskel på de tre modeller er udstyret der følger med, samt designet på interiøret. R.S. Line er som altid den model, der er optimeret mest i forhold til udstyr og performance. Zen er det oplagte valg, hvis du ikke har behov for andet end grundudgaven, mens Intens er et fordelagtigt mellemvalg.

Køb Arkana brugt

Her på Biltorvet.dk kan du nemt finde en brugt Renault Arkana, passer præcis til dit budget og dine behov. Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige tilbud. Du kan hurtigt filtrere efter vigtige informationer såsom antal kørte kilometer, forhandlerens placering, pris og indregistrerings-/produktionsår.

Der kan tilvælges ekstraudstyr ved alle modellerne, så vær opmærksom på specifikationerne, når du køber en brugt Renault Arkana. Dermed sikrer du, at du får en bil med præcis det udstyr, du står og mangler - og der er nok at vælge imellem.

Har du ikke brug for at eje bilen eller vil du gerne prøve den af først, så er leasing af Renault Arkana også en mulighed.

Flere forskellige udstyrspakker

Udover basisudstyretså er der mulighed for at tilvælge pakker til hver model:

·   Zen: Navigationspakke og sikkerhedspakke.

·   Intens: Parkeringspakke og læderpakke.

·   R.S. Line: Designpakke.

Ved køb af en brugt Renault Arkana skal du derfor være opmærksom på, hvilke pakker den har med, hvis du er på udkig efter en bil med specifikke funktioner.

 

Hvem ejer Renault?

Renault - også kaldet Renault Group - ejes ikke af en enkeltperson, men af en række aktionærer. Renault Group ledes af bestyrelser, der varetager forskellige aspekter af virksomhedens drift. Aktionærerne tæller blandt andet den franske stat, Nissan og medarbejderne selv.

Hvad koster en Renault Arkana?

En Renault Arkana koster fra ca. 286.000 til ca. 338.000 kroner. Din pris på Renault Arkana vil afhænge af hvilken model du vælger, hvor meget ekstra udstyr du vil have med, og hvorvidt du køber en ny eller brugt Arkana.

Er Renault Arkana en hybridbil?

Ja, du kan købe en Renault Arkana som hybridbil. Modellerne Zen og Intens kommer med enten hybrid- eller benzinmotor, mens R.S. Line udelukkende fås som hybrid.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Renault Arkana", "description": "Køb Renault Arkana”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Renault?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault - også kaldet Renault Group - ejes ikke af en enkeltperson, men af en række aktionærer. Renault Group ledes af bestyrelser, der varetager forskellige aspekter af virksomhedens drift. Aktionærerne tæller blandt andet den franske stat, Nissan og medarbejderne selv."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Renault Arkana?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Renault Arkana koster fra ca. 286.000 til ca. 338.000 kroner. Din pris på Renault Arkana vil afhænge af hvilken model du vælger, hvor meget ekstra udstyr du vil have med, og hvorvidt du køber en ny eller brugt Arkana."}},{"@type":"Question","name":"Er Renault Arkana en hybridbil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, du kan købe en Renault Arkana som hybridbil. Modellerne Zen og Intens kommer med enten hybrid- eller benzinmotor, mens R.S. Line udelukkende fås som hybrid."}}]}
Indlæser..