45.108 biler

Læs mere om Renault Zoe her

Køb Renault Zoe

 

Renault Zoe er en smart lille bybil, der udelukkende kører på el. Bilen har tilnavnet E-tech electric af netop denne årsag. Den fås i tre forskellige versioner, der omfatter Go, Zen og Intens. Hvis du mangler en mindre bil, der er særligt god i hverdagen, og som sagtens kan køre de lange distancer, når der er behov, så er Zoe et oplagt valg.

Hos Biltorvet.dk har vi uden tvivl en brugt Renault Zoe, der kan passe præcis til dine behov. Så lad os hjælpe med at finde en forhandler, der kan sælge dig din næste el-bil.  

Den 100% elektriske Renault Zoe

 

Zoe modellerne kører udelukkende på el, og kan køre op til 393km på en opladning. Det giver altså gode muligheder for at komme vidt omkring i Danmark, før du skal finde et ladestik. Derudover medfølger der en masse udstyr, såsom:

·   Digital førerskærm

·   EASYLINK multimedieskærm

·   Cruise control

·   Regn- og lyssensor

·   Vognbaneassistent

·   Sæder og indtræk i 100% genanvendt stof ”Recytex”

·   Håndfrit nøglekort

Alt dette finder du i basismodellen Go, og der er masser af muligheder for at tilvælge ekstra udstyr i de andre modeller. Når du skal finde en brugt Renault Zoe, så er det altså ikke lige meget hvilken model, du vælger. Er du på udkig efter bestemte funktioner, så tjek under hver bil, hvorvidt det er inkluderet.

Den perfekte bybil til den lille familie

 

Der er mange Renault Zoe til salg via vores hjemmeside. Derfor kan du glæde dig over, at du nemt og forholdsvist billigt kan komme til at blive godt kørende i en lille perfekt bybil, der er velegnet til en lille familie.

Renault Zoe er en utrolig populær elbil, som har vundet manges hjerter. Og dette er ikke uden grund. Bilen har en rækkevidde på helt op til 400 km., som giver dig en utrolig høj fleksibilitet. Desuden har bilen et fint udstyrsniveau, som giver en god køreglæde. På trods af det er en forholdsvis lille bil, så er den overraskende rummelig indeni, hvor der også er god plads på bagsæderne.

Hvem ejer Renault?

Renault Group står bag bilmærket Renault. Renault Group er ejet af aktionærer, og ledes af en bestyrelse. I 2022 er deres CEO Jean-Dominique Senard. Renault er et fransk firma med hovedsæde i Boulogne-Billancourt.

Hvad koster Renault Zoe?

Du kan få en fabriksny Zoe fra 230.000 til 265.000 kr. En brugt Renault Zoe ligger mellem 65.000-245.000 kr. Den endelige pris på Renault Zoe afhænger af, hvilket udstyr du får med, hvilken model du vælger, og hvorvidt bilen er ny eller brugt. Køb brugt Zoe og spar nogle penge. Leasing af Renault Zoe kunne også være en god mulighed, som giver dig en fast månedlig pris.

Hvor langt kører en Renault Zoe på en opladning?

En Renault Zoe kan køre op til 400 km på en enkelt opladning. Batteriet har som fabriksny en kapacitet på 52 kilowatt-timer (kWh). Hvis du ikke lader batteriet helt op, og hvis du kører meget på landevej samt har slidt batteriet etc., vil Zoe kunne køre markant mindre på en opladning. På Renaults hjemmeside kan du se en estimeret rækkevidde, baseret på motor, batteri, hastighed og udendørstemperatur samt opvarmning, aircondition og Eco-funktion.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Renault Zoe", "description": "Køb Renault Zoe”}

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Renault?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault Group står bag bilmærket Renault. Renault Group er ejet af aktionærer, og ledes af en bestyrelse. I 2022 er deres CEO Jean-Dominique Senard. Renault er et fransk firma med hovedsæde i Boulogne-Billancourt."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster Renault Zoe?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Du kan få en fabriksny Zoe fra 230.000 til 265.000 kr. En brugt Renault Zoe ligger mellem 65.000-245.000 kr. Den endelige pris på Renault Zoe afhænger af, hvilket udstyr du får med, hvilken model du vælger, og hvorvidt bilen er ny eller brugt. Køb brugt Zoe og spar nogle penge. Leasing af Renault Zoe kunne også være en god mulighed, som giver dig en fast månedlig pris."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en Renault Zoe på en opladning?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Renault Zoe kan køre op til 400 km på en enkelt opladning. Batteriet har som fabriksny en kapacitet på 52 kilowatt-timer (kWh). Hvis du ikke lader batteriet helt op, og hvis du kører meget på landevej samt har slidt batteriet etc., vil Zoe kunne køre markant mindre på en opladning. På Renaults hjemmeside kan du se en estimeret rækkevidde, baseret på motor, batteri, hastighed og udendørstemperatur samt opvarmning, aircondition og Eco-funktion."}}]}
Indlæser..