Renault Zoe Intens 169.900 kr.
Renault Zoe Life 43.000 kr.
Renault Zoe Life 59.000 kr.

Renault Zoe

Renault

Renault Zoe er den første 100 procent rene elbil fra Renault, som fra begyndelsen var planlagt som værende en elbil. Bilen blev første gang vist på motorshowet i Geneve i 2012, og den kom til salg i Danmark i 2013. Med Renault Zoe har Renault ikke løst elbilens helt store udfordring, som er rækkevidden, men Renault Zoe er alligevel en fremragende bil, og kan man leve med den begrænsede rækkevidde, der reelt maksimalt er 150 kilometer, så kan man få en rigtig fin bil med mange gode egenskaber.

Pladsforholdene er eksempelvis ganske fine, og der er god plads til fire i bilen. Bagagerummet er desuden ganske rumligt. Renault Zoe har desuden fået meget ros for sine køreegenskaber, som især skulle være gode ved by og bakkekørsel, mens den på motorvejen kommer lidt til kort, især fordi rækkevidden falder markant i takt med, at der trykkes lidt på speederen.

Der er ikke solgt voldsomt mange eksemplar af Renault Zoe i Danmark, hvor antallet med udgangen af juni 2015 var på 330 styk. Det betyder selvfølgelig også, at brugtbilsmarkedet for brugte Renault Zoe er begrænset, og det er endnu svært at sige noget om, hvordan bilen holder prisen, men hvis man gene vil have en elbil, så er Renault Zoe, ny som brugt, et ganske udmærket bud.

Konkurrenter

Det er selvfølgelig lignende elbiler som Nissan Leaf og Citroën C-Zero, der er de mest oplagte kandidater.

Udstyr

Renault Zoe kan købes i to forskellige udstyrsvarianter kaldet Life og Intens. Forskellen er størrelsen på dækkene, og så er der 16 tommers alufælge som en del af Intens.


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev