49.172 biler

Læs mere om Renault Mégane her

Renault Megane er Renaults bud på en bil i den lille mellemklasse, også kendt som Golf-klassen. Her har den huseret siden introduktionen tilbage i 1996, og det har den gjort med fornuftig succes. Det er indtil videre blevet til tre forskellige generationer, og Renault varsler med en ny fjerde generation i 2016, hvilket også er ved at være tiltrængt, da den nuværende version så har været på markedet i otte år, og alderen er ved at indhente den i forhold til mange af konkurrenterne.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Renault Megane er en dårlig bil – tværtimod. Renault Megane har haft enorm succes, og det er ganske fortjent. For især den tredje generation er en glimrende bil, da man her har fået rettet op på en række af de problemer, som ellers tidligere prægede Renault Megane.

Renault Megane fås både som todørs coupe og så den traditionelle femdørs version. På motorsiden er der to benzinversioner, henholdsvis en 1,2 liters med 115 hestekræfter og en 1,6 liters med 110 hestekræfter, mens der på dieselfronten kun er en enkelt motor, nemlig en 1,5 liters med 110 hestekræfter. Renault kæmpede i en del år hårdt for at vinde markedsandel på det danske marked, og det betød blandt andet også rigtig gode priser på Renault Megane. Derfor kan du på brugtbilsmarkedet finde Renault Megane i et rigtig fornuftigt prisleje. Der er dog en enkelt ting, man lige skal være opmærksom på, hvis man vil investere i en brugt tredje generation af Renault Megane. For selvom der er blevet rettet op på langt de fleste af de børnesygdomme forgængerne havde, så skal tændspolerne skiftes temmelig ofte.

Konkurrenter

Da Renault befinder sig i Golf-klassen, så er VW Golf en oplagt konkurrent. Det samme er blandt andet Opel Astra, Toyota Auris og Ford Focus.

Udstyr

Udvalget af udstyrspakker til tredje generation af Renault Megane er stort, afhængigt af motorstørrelse og kampagner. Standardpakken er Authentique, som efterfølges af Expression. I standardpakken får man blandt andet aircondition, tågelygter og varme i sæderne. I Expression får du ting som fartpilot, klimaanlæg, kørecomputer og regnsensor.Indlæser..