53.712 biler

Læs mere om Renault Mégane her

Køb Renault Megane

Her hos Biltorvet.dk kan finde en lang række forskellige biler fra velkendte bilproducenter såsom Ford, Audi, Toyota samt Renault og mange, mange flere. Lige præcis på denne side har vi samlet vores udvalg af brugte og fabriksnye Renault Megane. Bilerne spænder bredt i både pris, udstyr, antal kilometer og mange andre faktorer. Der er altså en bil at finde til dig uanset din smag, kørebehov og budget. Kig vores udvalg igennem, som hele tiden bliver opdateret – måske din drømmebil kun er et klik væk?

Her hos Biltorvet.dk kan du finde forhandlere og privatpersoner, som har Renault Megane til salg – både fabriksnye og brugte modeller.

Køb din favoritbil gennem os

Renault Megane er det, man kalder en lille mellemklassebil, som egner sig til godt til mange forskellige kørebehov. Der er mange gode grunde til at vælge lige præcis en brugt Renault Megane. Her kan blandt andet nævnes den gode komfort, veldesignet interiør, behagelige og ergonomiske sæder og derudover er den meget rig på standardudstyr. Derudover finder du også Renault Megane som hybrid og snart også med fuld elbil.

 

Bilen kommer i forskellige varianter – både den klassiske hatchback eller den populære stationcar til familien. Stationcaren har et bagagerum på hele 520 liter, hvor der er rig plads til al bagage, indkøbsposer og barnevogn, som giver dig en enorm fleksibilitet.

En Renault Megane er altså den oplagte bil at drøne afsted i, når hele familien skal afsted på ferie sydpå. Dette er baseret både på baggrund af den ultrahøje komfort og ikke mindst den førnævnte rumlighed, som er til stede i både den klassiske variant og ikke mindst stationcar-modellen.

Renault Megane – køb den brugt

Det kan sagtens betale sig at undersøge de brugte modeller af Renault Megane, som der findes et stort udvalg af. Køb brugt Megane og spar nogle gode penge. Hvis du vil have en god pris på Renault Megane, så kan det være en idé at undersøge de biler, som har nogle år på bagen.

Brugt Renault Megane har vi mange af her hos Biltorvet.dk, og der kommer hele tiden nye til. Kontakt forhandleren og tag gerne en prøvetur før køb.

 

Hvem ejer Renault?

Den franske bilproducent Renault ejes af Renault-gruppen, som Nissan har en stor ejerandel i. Firmaet har navn efter de tre brødre og grundlæggere, som stiftede selskabet tilbage i 1898.

Hvor langt kører Renault Megane på literen?

Hvor langt en Renault Megane kører på literen kommer an på flere ting, men den vigtigste faktor er, om det er diesel- eller benzinmotor. Renault Megane med dieselmotor kører omkring 21 km på literen, mens benzinversionerne typisk kan køre omkring 16-17 kilometer på en liter.

Hvor meget koster en Renault Megane?

Din pris på Renault Megane afhænger af forskellige faktorer. Skal det være den 'almindelige' Renault Megane eller Renault Megane Sport Tourer? Som ny koster Renault Megane fra ca. 271.000, og Renault Megane Sport Tourer koster fra omkring 234.000 kroner fra ny. Prisen på en brugt Renault Megane ligger på alt mellem 15.000 kr. og op til 200.000 kr. afhængig af årgang, antal kørte kilometer osv. Leasing af Renault Megane kan også være en mulighed.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Renault Megane", "description": "Køb Renault Megane”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Renault?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den franske bilproducent Renault ejes af Renault-gruppen, som Nissan har en stor ejerandel i. Firmaet har navn efter de tre brødre og grundlæggere, som stiftede selskabet tilbage i 1898."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører Renault Megane på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvor langt en Renault Megane kører på literen kommer an på flere ting, men den vigtigste faktor er, om det er diesel- eller benzinmotor. Renault Megane med dieselmotor kører omkring 21 km på literen, mens benzinversionerne typisk kan køre omkring 16-17 kilometer på en liter."}},{"@type":"Question","name":"Hvor meget koster en Renault Megane?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Din pris på Renault Megane afhænger af forskellige faktorer. Skal det være den 'almindelige' Renault Megane eller Renault Megane Sport Tourer? Som ny koster Renault Megane fra ca. 271.000, og Renault Megane Sport Tourer koster fra omkring 234.000 kroner fra ny. Prisen på en brugt Renault Megane ligger på alt mellem 15.000 kr. og op til 200.000 kr. afhængig af årgang, antal kørte kilometer osv. Leasing af Renault Megane kan også være en mulighed."}}]}
Indlæser..