46.894 biler

Læs mere om Renault Scénic her

Renault Scénic
Anmeldelse

Børnefamiliens ven – Renault Scenic E-Tech Electric

Renault har skabt en ny elbil med flot rækkevidde, lave priser og en indretning, der gør den mere populær end familiens Golden Retriever. Vi afdækker alt det gode - og det dårlige ved Renault Scenic E-Tech Electric

Læs nu

Køb Renault Scenic

Renault Scenic er en lækker personbil, der var på markedet fra 1996 til 2019/2020. Gennem tiden er Renault Scenic blevet faceliftet et par gange, og den har dermed ændret udseende markant, siden de første modeller kom på markedet.

En Scenic er en praktisk mellemstor bil, som fås med enten automatgear eller manuelt gear. Når det gælder brændstof, kan du vælge mellem benzin- og dieselmotor. Der er altså rig mulighed for at finde en variant, som dækker dine kørebehov.

Renault Scenic brugt

Da både Renault Scenic og Renault Grand Scenic er udgået og ikke længere bliver produceret, så er den eneste mulighed at købe en Renault Scenic brugt. Gennem Biltorvet.dk kan du heldigvis finde et stort udvalg af Renault Scenic til salg fra både privatpersoner og forhandlere.

 

En Renault Scenic er en rummelig bil, som har en praktisk kabine, hvor der er god plads til passagerer på bagsædet. Der kan køres både korte og lange ture, som er behagelige for alle passagerer, og hvor der er god plads til bagage – herunder både barnevogn og autostol. Selvom komforten og rummeligheden er i top, så går du ej på kompromis med designet, som er smart og elegant i dens udtryk. Intet mindre end en glimrende og praktisk familiebil, som man ikke går galt i byen med.

Renault Scenic pris

Køb brugt Scenic og du har mulighed for at spare nogle penge. Her hos Biltorvet.dk kan du finde forhandlere fra hele landet, så du har mulighed for at prøvekøre din nye bil inden køb.

 

Din pris på Renault Scenic afhænger naturligvis af mange faktorer. Jo ældre en model du vælger, jo flere kilometer har den højst sandsynligt kørt, og derfor vil den også falde i pris. Her på vores side kan du finde noget til enhver pengepung, og priserne findes helt ned til 10.000 kr. og op til omkring 200.000 kr., hvis du ønsker en nyere model med meget ekstraudstyr.

Hvem ejer Renault?

Renault skiller sig ud ved at være en af de små oprindelige bilproducenter tilbage. Firmaet er børsnoteret, og blandt andet Nissan har store aktieandele heri. Firmaet Renault ejer desuden også den rumænske bilfabrikant Dacia, som er deres såkaldte lavprismærke.

Hvad koster en Renault Scenic?

En brugt Renault Scenic koster alt fra omkring 10.000 til 225.000 kroner. Du må her gøre op med dig selv, om du vil have en ældre model, der har kørt mange kilometer, eller om du vil have en nyere model. Én ting er prisen for bilen, en anden ting er udgifter til reparationer og vedligehold. Du slipper for en del udgifter til vedligehold og værksted, hvis du vælger leasing af Renault Scenic.

Renault Scenic som familiebil?

Renault Scenic er oplagt som familiebil. Det som gør Renault Scenic til en god familiebil er blandt andet dens mellemstore størrelse, komforten og dens flotte design. Hvis du har mange børn i husstanden, så kan du med fordel opgradere til Grand Scenic, som har hele syv sæder i modsætning til Renault Scenics fem sæder.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Renault Scenic", "description": "Køb Renault Scenic”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Renault?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault skiller sig ud ved at være en af de små oprindelige bilproducenter tilbage. Firmaet er børsnoteret, og blandt andet Nissan har store aktieandele heri. Firmaet Renault ejer desuden også den rumænske bilfabrikant Dacia, som er deres såkaldte lavprismærke."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Renault Scenic?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En brugt Renault Scenic koster alt fra omkring 10.000 til 225.000 kroner. Du må her gøre op med dig selv, om du vil have en ældre model, der har kørt mange kilometer, eller om du vil have en nyere model. Én ting er prisen for bilen, en anden ting er udgifter til reparationer og vedligehold. Du slipper for en del udgifter til vedligehold og værksted, hvis du vælger leasing af Renault Scenic."}},{"@type":"Question","name":"Renault Scenic som familiebil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault Scenic er oplagt som familiebil. Det som gør Renault Scenic til en god familiebil er blandt andet dens mellemstore størrelse, komforten og dens flotte design. Hvis du har mange børn i husstanden, så kan du med fordel opgradere til Grand Scenic, som har hele syv sæder i modsætning til Renault Scenics fem sæder."}}]}
Indlæser..