46.278 biler

Læs mere om Renault Scénic XMOD her

Renault Scénic XMOD
Anmeldelse

Renault Scenic Xmod dCi 130

Udover de tekniske hjælpemidler kan Xmod også udstyres med det lækre R-Link multimediesystem, udviklet af Renault selv. Systemet fungerer super godt via den 7” store touch skærm eller via tale. Derudover kan du nyde god musik via det glimrende BOSE lydanlæg i bilen. Det er rigtig godt.

Læs nu

Renault Scenic en en kompakt MPV’er, som første gang blev introduceret tilbage i 1996. Det gjorde den med stor succes, da den i 1997 blev kåret til årets bil i Europa. På daværende tidspunkt hed den Renault Megané Scenic, da den var baseret på netop Renault Megané, men i forbindelse med det første facelift i 1999, ændrede den navn til blot Renault Scenic, og det har den heddet siden.

Renault Scenic var den første MPV’er, som blev introduceret, og den fik stor succes i Europa, og i 2003 præsenterede Renault en helt ny generation, som var gennemmodificeret. Året efter kom så den store udgave af Renault Scenic, kaldet Grand Scenic, som havde plads til syv personer. I 2006 var det tid til et lille facelift, men den endelige fornyelse kom først, da tredje generation blev præsenteret i 2009.

Den fik igen et facelift i 2012, og det er faktisk den version, som i skrivende stund er til salg hos forhandlerne. Det gør da heller intet, for Renault Scenic har altid været kendetegnet ved en fin kombination af komfort, plads, gode køreegenskaber og så et prisniveau, hvor de nærmeste konkurrenter har svært ved at følge med. Derfor er Renault Scenic også en ganske eftertragtet vare på brugtbilsmarkedet, hvor man kan finde dem til en mere end fornuftig pris.

Konkurrenter

Ford Grand C-Max, Citroën Grand C4 Picasso og Peugeot 5008 er blandt konkurrenterne

Udstyr

Udstyret varierer selvfølgelig efter generation og facelift, men i den nuværende generation findes der tre udstyrsniveauer kaldet Authenqiue, Expression og Dynamique. Der er en god mængde af standardudstyr i den nuværende version, som blandt inkluderer varme i sæderne, tågelygter for og bag samt antipiskesmæld nakkestøtter foran. Ellers er listen af standardudstyr lang i basisversionen Authenqiue. Bevæger man sig op i Expression, så får man blandt andet klimaanlæg og fartpilot, mens man i topversionen blandt andet kan nyde godt af parkeringssensor.

 

 

 

 

 

Indlæser..