53.677 biler

Læs mere om Renault Grand Scénic her

Køb Renault Grand Scenic

Står du med overvejelser om at skifte din nuværende bil ud med en ny? Og har du brug for mere plads til familieforøgelse eller de mange indkøbsposer? Så kan en brugt Renault Grand Scenic være det oplagte valg. Det er en fleksible familiebil, hvor der er tænkt nøje over design, form og indhold. Med en Renault Grand Scenic holdende i garagen behøves du hverken gå på kompromis med komforten eller køreglæden. Find en brugt Renault Grand Scenic til salg her hos Biltorvet.dk.

De bagerste sæder i Renault Grand Scenic kan klappes ned i bunden af bilen, og du kan derfor vælge mellem, om du vil have plads til meget bagage og nøjes med fem sæder, eller om du vil have glæde af alle sæderne og til gengæld have mere begrænset plads til bagage.

Kig udvalget igennem og find din nye familiebil. Du kan også være heldig og falde over nogle forhandlere, som tilbyder leasing af Renault Grand Scenic. Dette kan være en fordel, hvis du allerede på forhånd ved, at bilen skal udskiftes om nogle år igen, og du ønsker en fast månedlig udgift uden udsving til værkstedsregninger og lignende.

Renault Grand Scenic brugt

Renault Grand Scenic er udgået i produktionen, hvilket vil sige, at du kun finder brugte Grand Scenic i dag. Heldigvis er der rig mulighed for at finde din ønskede variant her gennem Biltorvet.dk, da vi både har forbindelser til privatpersoner og forhandlere.

Køb brugt Grand Scenic og få en populær rummelig bil, som du vil få glæde af mange år frem. Den findes både i en diesel- og benzinversion.

Renault Grand Scenic pris

Ønsker du en god pris på Renault Grand Scenic? Så kan det være nødvendigt at gå på kompromis på nogle parametre. Typisk vil prisen nemlig hænge sammen med bilens alder, og ikke mindst hvor mange kilometer, som der er blevet kørt i den.

Prislejet for en brugt Renault Grand Scenic ligger typisk på omkring 150.000 kroner. Det er dog muligt at finde både dyrere og billigere alternativer.

Hvem ejer Renault?

Renault er en børsnoteret bilproducent, hvor Nissan har en del aktier i firmaet. Renault har desuden også aktier i Nissan, og sammen indgår de to bilproducenter i et stærkt samarbejde, som gør dem bedre i stand til at klare sig på det konkurrenceprægede bilmarked.

Hvornår skal tandremmen skiftes på Renault Grand Scenic?

Renault anbefaler, at du skifter tandremmen på deres biler efter fem år, eller hvis du har kørt mellem 60.000 og 160.000 kilometer. Hvis bilen allerede er mere end fem år gammel, når du køber den, er det oplagt at spørge sælger om, hvornår tandremmen sidst er blevet udskiftet.

Hvor meget må en Renault Grand Scenic trække?

En Renault Grand Scenic må typisk trække op til 1300 kg totalt set. Det vil sige, at hvis du har en tung trailer, er der grænser for, hvor mange kilo du må laste i den. De 1300 kg er en fin vægtgrænse i forhold til at trække en campingvogn.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Renault Grand Scenic", "description": "Køb Renault Grand Scenic”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Renault?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault er en børsnoteret bilproducent, hvor Nissan har en del aktier i firmaet. Renault har desuden også aktier i Nissan, og sammen indgår de to bilproducenter i et stærkt samarbejde, som gør dem bedre i stand til at klare sig på det konkurrenceprægede bilmarked."}},{"@type":"Question","name":"Hvornår skal tandremmen skiftes på Renault Grand Scenic?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Renault anbefaler, at du skifter tandremmen på deres biler efter fem år, eller hvis du har kørt mellem 60.000 og 160.000 kilometer. Hvis bilen allerede er mere end fem år gammel, når du køber den, er det oplagt at spørge sælger om, hvornår tandremmen sidst er blevet udskiftet."}},{"@type":"Question","name":"Hvor meget må en Renault Grand Scenic trække?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Renault Grand Scenic må typisk trække op til 1300 kg totalt set. Det vil sige, at hvis du har en tung trailer, er der grænser for, hvor mange kilo du må laste i den. De 1300 kg er en fin vægtgrænse i forhold til at trække en campingvogn."}}]}
Indlæser..