49.185 biler

Læs mere om Renault Grand Scénic her

Historien om Renault Grand Scenic begynder tilbage i 1996, hvor første generation af Renault Scenic blev præsenteret. Den fik en total gennemrenovering i 2004 og kom i en helt ny udgave, hvor man også for første gang præsenteret konceptet Grand Scenic, som er navnet på den store syvpersoners version af Renault Scenic. Grand Scenic kom to år senere også som en fempersoners version.

Renault Grand Scenic er en MPV’er, og den var en af de første af slagsen, som for alvor fik succes. Anden generation kom i 2006, og allerede i 2009 kom den nuværende tredje generation. Den har efterfølgende fået to mindre facelift, som mest har haft kosmetisk betydning. På motorfronten er der afhængigt af generationen og versionen lidt forskellige motorer at vælge imellem. I den nuværende version er der to dieselmotorer og en benzinmotor at vælge imellem. Der er blandt andet en spændende ny dieselmotor, som kører hele 22,7 km/l, hvilket er ganske imponerende for en bil af denne størrelse.

Konkurrenter

Mazda 5, Ford C-Max og Citroën C4 Grand Picasso er blandt konkurrenterne.

Udstyr

Der er en god mængde af standardudstyr i den nuværende version, som blandt andet inkluderer varme i sæderne, tågelygter for og bag samt antipiskesmæld nakkestøtter foran. Ellers er listen af standardudstyr lang i basisversionen Authenqiue.Indlæser..