48.433 biler

Læs mere om Renault Kadjar her

Renault Kadjar 1,2 TCe Zen
Anmeldelse

Renault Kadjar 1,2 TCe Zen

Vores testbil er udstyret med en nyudviklet 1,2 liters benzinmotor med 132 hk. På trods af sin lille størrelse, så præsterer motoren et maksimalt drejningsmoment på 205 Nm, der sammen med de 132 hk gør den ganske adræt. Faktisk skulle man ikke tro, at der var tale om en 1,2 liters motor – men, sådan er det med downsizing og moderne motorteknologi.

Læs nu

Det er svært at sige så meget om Renault Kadjar, og hvordan den klarer sig på brugtbilsmarkedet, da der er tale om en ny bilmodel. Der er dog store forventninger til den mellemstore SUV’er, som skal tage kampen op imod blandt andet Nissan Qashqai, som har haft store succes på det danske bilmarked.

Renault Kadjar blander sig altså i det voksende SUV-segment, hvor der efterhånden er en del biler, som kæmper om købernes interesse. Renault Kadjar har dog en reel god mulighed for at blive en succes, da den formår at skille sig ud på flere områder. Rent designmæssigt er Renault Kadjar mere anonym end søsterbilen Qashqai, dog uden på nogen måde at være kedelig, og rent umiddelbart henvender den sig til en større målgruppe end Nissan Qashqai. Køreegenskaberne er ligeledes ganske fine for klassen, og motorer og materialer er ligeledes helt på niveau med, hvad man kan forvente for en mellemstor SUV i denne prisklassen.

Så det er langt fra utænkeligt, at Renault Kadjar inden for den nærmeste fremtid kommer til salg på brugtbilsmarkedet i forholdsvis store mængder, men det må tiden vise. Nu skal den først konkurrere på nybilsmarkedet.

Konkurrenter

Nissan Qashqai, VW Tiguan og Kia Sportage.

Udstyr

Der findes tre forskellige udstyrsniveauer kaldet Life, Zen (Life+), og Bose (Zen+). Sidstnævnte inkluderer musikanlæg og højtalere fra Bose, som Renault har haft et samarbejde med. I Life inkluderer standardudstyret blandt andet nøglekort med håndfri betjening, gardinal airbags og kørecomputer, mens man i Life+ blandt andet kan nyde godt af læderrat, klimaanlæg og førersæde med lændestøtte.Indlæser..