47.656 biler

Læs mere om Renault Kadjar her

Renault Kadjar
Anmeldelse

Renault Kadjar 1,2 TCe Zen

Vores testbil er udstyret med en nyudviklet 1,2 liters benzinmotor med 132 hk. På trods af sin lille størrelse, så præsterer motoren et maksimalt drejningsmoment på 205 Nm, der sammen med de 132 hk gør den ganske adræt. Faktisk skulle man ikke tro, at der var tale om en 1,2 liters motor – men, sådan er det med downsizing og moderne motorteknologi.

Læs nu

Køb Renault Kadjar

Hvis du leder efter en smart og iøjnefaldende SUV, så er Renault Kadjar et oplagt valg. Det er en lækker bil med et stilrent og selvsikkert design, skønt interiør og en god komfort. Det er en meget populær bil, som giver dig mulighed for at finde både brugte og fabriksnye udgaver her hos Biltorvet.dk.

Bilen fås som benzinmotor og dieselmotor, og kan findes i farverne rød, grøn, blå, sort samt fem andre skønne farver.

Ny eller brugt?

Da Renault Kadjar stadig produceres, men også har nogle år på bagen på bilmarkedet, har du mulighed for enten at købe bilen som fabriksny eller som en brugt model gennem forhandlere og privatpersoner.

Når du køber en ny Renault, får du fabriksgaranti på enten to eller tre år. Der kan være andre garantiperioder, der gælder, når du køber en brugt Renault Kadjar. Se mere inde på hver enkelt bil eller kontakt den pågældende forhandler.

Populær Kadjar – køb den brugt

Hvis du skal købe en Kadjar fra ny, så kan det hurtigt blive en forholdsvis dyr affære, da nyprisen ligger på omkring de 300.000 kr. Dette er dog ikke uden grund, da du får utrolig meget værdi for pengene. Leasing af Renault Kadjar kan også være en oplagt mulighed, da du på denne måde har en fast månedlig pris uden de store udsving, og kan køre rundt i en lækker bil til hverdag.

Hvis du ønsker en god pris på Renault Kadjar, så kan det være værd at undersøge en brugt Renault Kadjar til salg. Alt efter hvilken årgang, udstyr og antal kørte kilometer, du vælger, så vil det helt naturligt påvirke prisen i den høje eller lave retning. Køb brugt Kadjar enten hos en privatperson eller bilforhandler gennem Biltorvet.dk.

Du får meget bil for pengene med en Renault Kadjar

Renault Kadjar er en bil i luksusklassen. Den har en rummelig kabine, lækkert design og en uovertruffen god komfort med en god siddehøjde, der giver et perfekt udsyn. Det er alt i alt en glimrende bil i en god mellemstørrelse, hvor der er plads til både voksne og børn.

Mulighederne for ekstraudstyr fejler bestemt heller ikke noget. Ved køb af en Renault Kadjar kan du nemlig få nem og hurtig adgang til alle dine medier via bilens indbyggede system, og du kan endda få Kadjar med et førsteklasses Bose®-lydsystem.

Hvem ejer Renault?

Brandet Renault drives gennem en alliance med Nissan Motor. Nissan har en stor aktieandel i Renault – og hvor Renault ligeledes har en stor aktieandel i Nissan. Desuden ejer Renault også den rumænske bilfabrikant Automobile Dacia, der fungerer som Renaults lavprismærke.

Hvad koster en Renault Kadjar?

Prisen på en brugt Renault Kadjar er forventeligt lavere end en sammenlignelig fabriksny model. En ny Kadjar koster enten mellem 300.000 - 343.000 kroner. En brugt Kadjar er naturligvis billigere, og her ligger priserne omtrent 135.000 og op til de 300.000 kr.

Hvor langt kører Renault Kadjar på literen?

Ifølge Renaults egen hjemmeside kan Kadjar køre 14,7-20,4 km på literen ved blandet kørsel. Mange forskellige faktorer har dog indflydelse på, hvor langt den egentlig kan køre pr. liter.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Renault Kadjar", "description": "Køb Renault Kadjar”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvem ejer Renault?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Brandet Renault drives gennem en alliance med Nissan Motor. Nissan har en stor aktieandel i Renault – og hvor Renault ligeledes har en stor aktieandel i Nissan. Desuden ejer Renault også den rumænske bilfabrikant Automobile Dacia, der fungerer som Renaults lavprismærke."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en Renault Kadjar?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på en brugt Renault Kadjar er forventeligt lavere end en sammenlignelig fabriksny model. En ny Kadjar koster enten mellem 300.000 - 343.000 kroner. En brugt Kadjar er naturligvis billigere, og her ligger priserne omtrent 135.000 og op til de 300.000 kr."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører Renault Kadjar på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ifølge Renaults egen hjemmeside kan Kadjar køre 14,7-20,4 km på literen ved blandet kørsel. Mange forskellige faktorer har dog indflydelse på, hvor langt den egentlig kan køre pr. liter."}}]}
Indlæser..