47.213 biler

Læs mere om Citroën Grand C4 Picasso her

Citroën Grand C4 Picasso
Nyhed

Ny Citroën SpaceTourer

Takket være sin nye platform lover Citroën at SpaceTourer har fine dynamiske køreegenskaber og et meget økonomisk brændstofforbrug.

Læs nu


Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Køb brugt Citroën Grand C4 Picasso

Elsker du at tage familien med på en køretur rundt omkring i landet, eller drager I ofte sydpå, når sommerferien er over os? Nyder I nærværet, køreglæden og det, at I alle sammen kan være samlet ét sted? Hvis det er tilfældet, har I som forældre sikkert også overvejet, hvilken bil der passer bedst til jeres families behov. Især hvis I har en større familie kan det være vanskeligt at finde en bil med nok plads, så alle kan komme med på tur eller på ferie. Det problem kan ikke desto mindre afhjælpes ved at købe en brugt Citroën Grand C4 Picasso. Citroën Grand C4 Picasso er en rummelig bil, hvor der er masser af plads til hele familien. Samtidig giver den både fører og passagerer en behagelig køretur.

Plads til familien og bagagen

Her hos Biltorvet kan du købe flere forskellige brugte Citroën Grand C4 Picasso. Udvalget af biler varierer både i forhold til pris, farve på bilen, og hvor mange kilometer bilen har kørt hidtil. Det betyder, at du har mulighed for at finde den bil, der matcher din families ønsker og jeres økonomi på den bedst mulige måde. Med en Citroën Grand C4 Picasso behøver du ikke gå på kompromis. Den har:

- Plads til 7 personer og alles bagage

- Generelt god benplads

- Høj siddeposition

- Store ruder

Det er en bil, hvor familien kan samles og nyde at køre i længere tid. Alle har nemlig mulighed for at sidde behageligt og se ud ad bilens store ruder. Det kan specielt være en god idé at købe en brugt Citroën Grand C4 Picasso, hvis I også kører sydpå i børnenes sommerferie. Her kan en rummelig bil være et stort plus i varmen og med de mange kilometer forude.

Vigtige overvejelse ved købet af en brugt Citroën Grand C4 Picasso

Du kan opleve, at der er forskellige priser på brugte Citroën Grand C4 Picasso. Det giver dig en større frihed i og med, at du derved har mulighed for at overveje dit køb nøje og se på forskellige biler. Fordi der er så mange Citroën Grand C4 Picasso til salg, har du blandt andet også mulighed for at vælge:

- Hvorvidt du ønsker en benzin- eller dieselbil
- Om du vil have manuelt eller automatisk gear
- Hvor mange hestekræfter motoren skal have

Det er alle overvejelse, der kan have afgørende betydning for, hvilken brugt Citroën Grand C4 Picasso du bør overveje at investere i. Derudover bør du tænker over, hvorvidt det er vigtigt for dig at købe en brugt Citroën Grand C4 Picasso med bestemt udstyr. Er det vigtigt for dig, at have udstyr som for eksempel: ISOFIX, klimaanlæg, elruder, USB og parkeringssensor? Hvis du har bestemte ønsker til en brugt Citroën Grand C4 Picasso, kan vi hos Biltorvet hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil. Men uanset hvilken brugt Citroën Grand C4 Picasso du vælger, er du sikker på, at hele familien kan være der.

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..