47.211 biler

Læs mere om Citroën C5 her

Citroën C5 kom på markedet i 2001, hvor den afløste Citroën Xantia. Den fik tre år på markedet, før den fik et facelift i 2004, og i 2008 kom så den nuværende version, som kun har fået mindre ændringer siden, som eksempelvis nye baglygter. Citroën C5 har altså efterhånden mange år bag sig, men den er stadig populær herhjemme. Det er da også den største bil i Citroëns modelprogram, hvis man ser bort fra luksusmodellen C6, som der ikke bliver solgt mange af. Vi har altså med en bil i segmentet for de større familiebiler at gøre, og Citroën C5 er populær som familiebil, men den var også i en periode yderst populær som firmaleasingbil. Så der er et fornuftigt udvalg af Citroën C5 på brugtbilsmarkedet. Det er værd at bemærke, at den nuværende generation af Citroën C5 har givet køberen mulighed for at fravælge det normale hydrauliske affjedringssystem. Et system, som gjorde Citroën verdensberømte, men som også med tiden har modtaget en del kritik, da det bare var endnu en del, der kunne gå i stykker. Så man skal gøre sit forarbejde ordentligt, hvis man ønsker at investere i en brugt Citroën C5, og så skal man gøre op med sig selv, om man er for eller imod affjedringssystemet.

Man skal desuden også gøre sig klart, om man er til Diesel eller benzin, og hvad man har af behov for ydeevne, for Citroën C5 kommer i mange forskellige versioner.

Der er altså rig mulighed for at finde en brugt Citroën C5 til en fornuftig pris på brugtbilsmarkedet, der er dog et par småting, man bør være opmærksom på, før man investerer i en brugt C5’er. Den er notorisk kendt for, at der er problemer med de automatiske vinduesviskere, når bilen ikke længere er helt ny. Det skyldes, at den sensor, som skal starte viskerne, ofte går i stykker. Et andet kendt problem findes i kabinen, hvor displayet i midterkonsollen har det med at blive utydeligt, og det er nødvendigt med en udskiftning af hele konsollen, hvis problemet skal løses.

Konkurrenter

Renault Laguna, Honda Accord og Skoda Octavia

Udstyr

Citroën C5 kommer i tre forskellige udstyrsniveauer. begyndende med Attraction, som blandt andet byder på tågelygter, automatisk klimaanlæg og fartpilot. Næste niveau er Seduction, som blandt andet tilføjer varme i sæderne og regnsensor. Den mest veludrustede pakke finder du i Exclusive, der tilføjer Bi-Xenon drejeforlygter

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer
Køb brugt Citroen C5

Det kan være svært at finde ud af, hvilken bil der er den helt rigtige for dig. Det kommer an på mange ting såsom udstyrsniveauet, bilmodel, og hvad bilen hovedsageligt skal bruges til. Du bør derfor nøje overveje, hvilke kriterier og bestemte ønsker du har til en bil. Leder du for eksempel efter en bil, der kan transportere hele familie fra A til B, bør du helt klart overveje, om en Citroen C5 ikke er det rigtige valg for dig. Ligesom mange andre bilmærker findes denne bil i forskellige generationer, men fællesnævneren for alle generationerne er, at der er tale om én af Citroëns flagskibe. Hvis en Citroën C5 lyder som noget for dig, finder du heldigvis et stort udvalg af brugte Citroën C5 her hos Biltorvet. Du kan finde bilen i forskellige typer og farver. Det betyder, at du hurtigt kan finde ud af, hvad du ønsker dig ved købet af en ny brugt Citroën C5.

Overvej din fortrukne karosseritype før købet af en brugt Citroen C5

Når du er på udkig efter en brugt Citroen C5 - med et eventuelt køb for øje - er der flere faktorer, du bør overveje nærmere inden et køb. For det første er det en god idé at undersøge, hvor mange kilometer bilen har kørt, og hvilket udstyr der følger med den pågældende bil. Samtidig kan bilens karosseri også have stor betydning for dit valg. Det vil sige den del af bilen, der omslutter og beskytter alt det, der er i bilen; lige fra passagerer til bagage til bilens motor. Karosseritypen har nemlig betydning for bilens udseende, og hvorvidt du kan komme til bagagerummet fra bilens bagsæde. Du kan blandt andet vælge imellem karosserityperne:

- Hatchback

- Sedan

- Stationcar

Hvilken type karosseri du skal have afhænger derfor af, hvorvidt du ønsker dig et stort og rummeligt bagparti med mulighed for for eksempel at lægge bagsæderne ned for at skabe mere plads i bagagerummet.

Ekstra udstyr og pris

Ved køb af en brugt Citroen C5 er der også andre faktorer der spiller ind. Det kan nemlig være en god idé på forhånd at overveje, hvilket udstyr du gerne ser, at der er i din næste bil. Du kan for eksempel tænker over, om du gerne vil have udstyr såsom:

- Klimaanlæg

- Bluetooth

- Parkeringssensor

- Kørecomputer

- Elruder

- LED forlygter

Der findes også meget andet slags ekstraudstyr, du kan overveje. Med de mange Citroen C5, der er til salg i Danmark, har du god mulighed for at finde en brugt model af bilen, der passer til dig og din families behov. Prisen på en brugt Citroen C5 svinger desuden en del fra bil til bil, hvorfor det også er en vigtig faktor at have in mente ved købet af en brugt Citroen C5. Uanset hvilken bil du vælger af modellen, får du til gengæld en udmærket familiebil. Med en brugt Citroen C5 får du og din familie en god komfort og rolig kørsel, når I skal på de lange og korte ture.

Indlæser..