50.237 biler

Læs mere om Citroën C3 her

Citroën C3
Anmeldelse

Ny Citroën C3 - diesel eller benzin?

C3 er med sine 3,99 meter en ganske stor bil i klassen. Indvendigt virker den da også rummelig – specielt ved forsæderne. Det er også ved forsæderne, at man kan nyde godt af det futuristiske design af instrumentpanelet. Det ser godt ud og passer godt til bilen ydre.

Læs nu
Citroën C3
Nyhed

Citroën klar til WRC med ny C3

Motorsport har altid spillet en stor rolle i Citroëns historie. I 1950’erne vandt mærket de første sejre i rally, og i 1980’erne gjorde Visa 1000 Pistes og BX 4TC sig bemærket blandt gruppe B bilerne.

Læs nu
Citroën C3
Nyhed

Ny Citroën C3 har premiere i weekenden

C3 er en fem-dørs bil med et design, som udstråler energi og livsglæde, og som gør den venlig at se på. Den er rummelig med plads til fem personer og 300 liter bagage. Med en udvendig længde på 3,99 meter og en vendediameter på 10,7 meter er den samtidig kompakt og nem at komme rundt.

Læs nu

Citroën C3 har altid været en relativ stor succes i Danmark, siden den tilbage i 2002 tog over for Citroën Saxo, som udgik af programmet. Citroën C3 var Citroëns nyfortolkning af den lille 2Cv’er, altså et moderne bud på en familiebil i miniklassen. Det er dog først for alvor med introduktionen af anden generation af Citroën C3 tilbage i 2009, at populariteten for alvor tog til. Den nyeste generation er både bredere, højere og længere end forgængeren, og i og med at denne udgave af Citroën C3 blev så populær, så er den også overrepræsenteret på brugtbilsmarkedet. Det er også denne version af Citroën C3, som danner udgangspunktet for den senere Citroën DS3.

Citroën C3 modellerne fås med tre forskellige benzinmotorer, med henholdsvis 68, 82 og 95 hestekræfter. Alle tre kører efter forskrifterne på den rigtige side af 20 km/l. Er du mere til diesel, så fås Citroën C3 i to forskellige versioner med henholdsvis 70 og 92 hestekræfter, som begge kører i nærheden af 30 km/l.

Det er muligt at gøre et rigtig godt køb på brugtbilsmarkedet, hvis man er på udkig efter en Citroën C3. Især den første generation er meget langt nede i pris, da introduktionen af anden generation pressede prisen gevaldigt. Generelt holder de små biler dog priserne fornuftigt på brugtbilsmarkedet i forhold til de større biler, og det er også tilfældet med Citroën C3, i hvert fald den anden generation.

Konkurrenter

De primære konkurrenter er Ford Fiesta, Fiat Punto,Opel Corsa og VW Polo

Udstyr

Udstyrsniveauet i Citroën C3 er ganske fornuftigt, uden dog at være prangende. I forhold til mange af konkurrenterne er Citroën C3 dog med helt fremme, når det kommer til udstyr i standardversionen. Her får du blandt andet kørecomputer og varme i forsæderne

Køb brugt Citroen C3

Leder du efter en god mellemklassebil? Citroën C3 er et rigtig godt bud på en lille mellemklassebil. Som mellemklassebil er den især attraktiv for den lille børnefamilie. I en Citroën C3 er der nemlig plads til barne- eller klapvognen i bagagerummet. Her hos Biltorvet kan du se vores brede udvalg af brugte Citroën C3 biler. Prisene for en brugt C3 er samtidig meget overkommelig sammenlignet med andre brugte mellemklassebiler.

Prisniveauet for en brugt Citroën C3 varierer selvfølgelig alt efter årgangen og antal kørte kilometer. De nyeste Citroën C3 modeller er udstyret med Airbump. Airbump giver bilen et ekstra sikkerhedselement, da det nogenlunde har samme funktion som en kofanger og beskytter karrosseriet. Airbump er placeret nederst ved begge døre, hvorfor det også tilføjer bilen stil. En Citroën C3 har også meget andet ekstraudstyr, som gør køreturene mere behagelige i for eksempel varme, kulde eller regn. Det kan være rart, at have en hurtigt opvarmet bil om vinteren, ligesom kan være nødvendigt med aircondition og klimaanlæg på en hed sommerdag.

Citroën C3 - en god bybil

En Citroën C3 er den oplagte bybil. Som bybil er den meget velegnet til kørsel i byer og tæt bebyggede områder, hvor der kan være snævert og smalt at komme rundt. Derudover er den nem at parkere, da den ikke fylder meget. Køber du Citroën C3 brugt, og gør du dig meget i bykørsel, er den nyeste model af Citroen C3 som sagt udstyret med Airbump. Airbump beskytter bilen dér, hvor den er mest sårbar, hvilket især er en fordel ved hyppig bykørsel, hvor den er mere udsat for ridser og slid. Ridser kan desuden være medvirkende til at give bilen rust, hvis den samtidig udsættes for regn og vand - og det kan hurtigt blive en dyr affære at få det udbedret.

Det er en bil, der fås i mange farver og i et stilrent design. Køber du en brugt Citroen C3, får du hvad du ser. Den minder meget om den typiske Ford Fiesta, Opel Corsa og Fiat Punto, der også er kendte som typiske familiebiler til den mindre familie. Du kan selvfølgelig også sagtens køre i sådan en bil selv uden problemer. Med en Citroën C3 får du rigtig meget bil for pengene, da priserne for en brugt Citroen C3 er presset helt i bund for den tidligste generation. Den blev nemlig udkonkurreret af de 2 nyere modeller, der også har flere hestekræfter.
Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..